Binnaz Abla

birsüre iletişim olmayacak aranızda demiş ve zaman olarak ocak demiş

lalecan kızmazsan benim de hissiyatım bu adam sana dönecek dönmesine de sen bıraktığı yerde olur musun bilmem.. seni okuyunca mertin son falını yeniden dinledim de bana ruh ikizi gibisiniz mealinde laflar demiş.. benim mert baştan yatarrr bi de tabii hastalanıcaksın, biraz sosyalleş gibisinden önerileri var.. onları dinledim mertcim

Bu arada ben haber alamadığım dönemlerdeki onunla ilgili fallarda söylenenler

-kaza geçirdiği
anne -baba hastalığı
-psikolojisi çok bozuk
-face ve telefonun kapatılması gerektiği buna çok gülmüştüm zaten

canım niye kızayım ama iş işten geçti ben bıraktığı yerde olmam, çünkü faceden sildiği günkü şokumu sana anlatamam hiç açıklamasız ama Allahtan kiçok çabuk soğudum hiçbirsey hissedemiyorum inanırmıısın nefret dahi

inanırım..o his hatta öylebir his ki tamamen boşluk gibi, nötr.. gelip önünde başkasıyla nikah kıysa "hayırlı olsun" der gidersin.. güçlü duruşun bana bile umut oluyo inan..

inanırım..o his hatta öylebir his ki tamamen boşluk gibi, nötr.. gelip önünde başkasıyla nikah kıysa "hayırlı olsun" der gidersin.. güçlü duruşun bana bile umut oluyo inan..

rezzan ablaya fal baktırdınmı hiç bilmiyorum ama o sohbet eder gibi fal bakar ve hep derki zaten olan da bu aslında eğer okişi sana kısmet ise ne olursa olsun o seni gelir bulur ama kısmetinde yoksa ne yaparsan yap olmaz ,hayat çok kısa bebem değmez

Şu son olanlardan sonra tekrar Mert'e baktîrmayı düşünürmüsün canım?Kısmen çıkmış fal,çünkü o sizin tekrar biraraya geleceginizi görmüş.Rezzan'ın bu sözüne katılırîm.Sadece ilişki ve kişi konusunda da değil,bence hayatın genelinde birşey insanın kısmetinde kaderinde varsa illaki olur,yoksa kendini paralasan bin dereden su getirsen yine olmaz.Kısmetse gelir Yemen'den ,kısmet değilse ne gelir elden?Çok severim bu sözü,çokta doğru bence.

falalem Deniz Işıl'a baktıran var mı? balık burcuymuş. balık burçları güzel fal bakar, ondan.

falalem Deniz Işıl'a baktıran var mı? balık burcuymuş. balık burçları güzel fal bakar, ondan.

Ucana kacana baktirmisim vallahi, ona da baktirmisim Bana 7 hafta vermisti sanirsam....acar tekrar dinlerim belki, sekerim cikarsa baktirirsin ama sanmiyorum. Bir de kahvesi cok kisaydi, 5 dk mi ne bakmis.

Bu arada Mert bence de pembe tablocu. Lakin biz kasindik be kizlar, adam agzimiza bir parmak bal caldi, guzel guzel pozitif konustu, sonra sesi karizmatikti, kendi bilmem neydi derken Mert biz kekliklerin paralarini guzelce topladi iste. Yine de seviyorum ben onu, sesi cok hos Madem kimse bir sey bilemiyor, paralarimi Mert yesin

herkese günaydınnn
canım ben zaten ondan haber alamadığım dönemde tarot atmıştım o zaten ayrılmısız gibi konuştu ki ben oyle bişey yazmamıstım o adımatıcak amasen güvenmeyeceksin artık demiş ki doğru bu saatten sonra

Ucana kacana baktirmisim vallahi, ona da baktirmisim Bana 7 hafta vermisti sanirsam....acar tekrar dinlerim belki, sekerim cikarsa baktirirsin ama sanmiyorum. Bir de kahvesi cok kisaydi, 5 dk mi ne bakmis.

hımm çıkarsa yaz haberimiz olsun. bundan sonra referanslı falcılar önceliğimdir. gerçi kimine bilen, kimine biliemiyor.

Vallahi Mert bilmis o zaman.

Selam arkadaşlar Nalan ablanın verdiği tarihler bir gün arayla çıktı.. 17,27 demişti .. 18,28 şeklinde çıktı.. Eski erkek arkadaşımın ailesinde bir sorun var demişti, çocuk da etkilenmiş demişti.. Gerçekten; moralim bozuk, ailem için kredi çektim dedi.. Sonra psikolojik sorunları var demişti.. Boyun ağrısından gitmiş doktor antidepresan vermiş.. Geçtiğimiz yıl 4 - 8. aylar arası sıkıntın olmuş aşk anlamında dedi bana,bu da doğru.. Bu kişiyle hep iniş çıkış yaşadım..

sen nalan ablayı iyi çözmüşsün. Ben hala çözemedim onu..

merti belki buraya ilk yazanlardan biriydim işile ilgili nedediyse yasadım çünkü tazminat almamın imkanı yoktu o bir kişi sayesinde istifamın kabul edileceğini ve paramı alabileceğimi söylemişti

mertin işle ilgili dedikleri de çıktı bana. aslında diğer şeylerde çıktı. Bence bu adam günündeyse çok iyi bakıyor, ama gününde değilse sallıyor gibi geldi..

Mert bilmiş yaa,bundan sonrası senin kararın ve isteğinle şekilleneceği için...Hayırlısı olur umarım tüm hayatın ve geleceğin açısından canım.

mertin işle ilgili dedikleri de çıktı bana. aslında diğer şeylerde çıktı. Bence bu adam günündeyse çok iyi bakıyor, ama gününde değilse sallıyor gibi geldi..

Mert'e úç kez tarot ,bi kez kahve baktırmıştım.Önemli sayabileceğim durumlar çıkmadı,ara ara küçük noktaları tutturdu gelecek konusunda.Daha òncede yazdım bence Reiki özellikle tarotta durum analizinde çok çok iyi.Firuze nasıl ki bence Katina'yı an itibariyle çok iyi çòzmüşse,Mert'te tarotta o denli ânı anlatmada başarılı.Sadece ikiside kendilerini gelecekte kehanette bulunmak konusunda biraz daha geliştirseler ve çiçek böcek yorumundan birazda sıyrılsalar bence her ikiside bi sınıf daha üstte iki yorumcu olarak ortaya çıkabilirler.Zira ikisininde enerjisi çok çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…