kızlar merhaba telve crazywomen baktıran deneyimi fikri olan varmı?
ben baktırmıştım tatlım..bence vasattı ama fanatik derece sevenleri de var ..
Yazdiktan sonra biraz bakindim super bulanlar falan var zaten gonderdim hala beklemede .. uygun bisey bulamazsan geri cekicem
yorumlarını bekliyoruz tatlım.. beklerken istersen bana gönderdiği falı göndereyim özeline.. fikir sahibi olursun
Kızlar fal alemdeki berene baktırdınız mı hiç ben az önce yolladım online falcıların en berbatı bu kadın bence hiç bir şey mi bilmez bi falcı iğrenç ötesiydi 4 dk.bakmış iki dk.benim sorumu okumuş geç baktığı için özür dilemiş kalan zaman da zırvalamış ayyyyy faciaydı
Kızlar fal alemdeki berene baktırdınız mı hiç ben az önce yolladım online falcıların en berbatı bu kadın bence hiç bir şey mi bilmez bi falcı iğrenç ötesiydi 4 dk.bakmış iki dk.benim sorumu okumuş geç baktığı için özür dilemiş kalan zaman da zırvalamış ayyyyy faciaydı
yorumlarını bekliyoruz tatlım.. beklerken istersen bana gönderdiği falı göndereyim özeline.. fikir sahibi olursun
Paylaştığın için çok teşekkür ederim geri çektim vasat demekle kibarlık edip incelik gösterdiğini düşünüyorum urminacım
bunu falı akila da gönderiyo
Paylaştığın için çok teşekkür ederim geri çektim vasat demekle kibarlık edip incelik gösterdiğini düşünüyorum urminacım
bunu falı akila da gönderiyo
Fal krizin varsa, Kehriban veya Kallistayi tavsiye ederim, gayet guzel bakiyorlar bence.
yani işte ..
eleştri yaparken ya da memnuniyet belirtirken çekiniyorum çünkü herkesin bi talep edici kitlesi var .. ben de burada okuduğum yorumlarla pek çok falcıya baktırdım ama şaşırıyorum bazen
Ben en beni bana anlatmalarina ruh halimi uzun uzun yazmalarina kiziyorum o kisim bana suslemeye calismak gibi geliyo ne gerek varki...
aynen ben de öyle..zaten yazmışım ruh halimi ve son olanı biteni..bana çevirip bunları yazmak da nesi? dikkat edersen olabilecek tek bir şey yok falda..en ufak bir gelecek ibaresi yok :)) ara istersen şu kadar zaman sonra demiş, .. oldu canım! ben de biliyorum düşünüp aramayı..
işte mertin falı da böyleydi bende.. o yüzden benle enerjisi hiç tutmuyor diyorum onun
Gozde Ersoy diye bir hatun gelmis, kendimi sizler icin feda edip baktircam
Falalem demisken Julide Sezer e kesinlikle baktirmayin. Burda birkac kizla daha baktirmistik, hepimize 3 asagi 5 yukari ayni seyleri yazip yollamis.
beren güneşti değilmi o? bende baktırmıştım ona gayet vasattı söyledikerlinin hiç biri çıkmadı öncelikle. ben evliyim siteye kayıt olurken bekar diye işaretlenmiş falın 4 dakikası bekarmıyım evlimiyim sorduğum soru ile alakalı olaral kendi içinde çelişip durdu.. yani o yüzden deneme amaçlı kriz durumlarında telveye konuşuyoruz 20 lira az da değil o yorum için yazık..
beren güneşti değilmi o? bende baktırmıştım ona gayet vasattı söyledikerlinin hiç biri çıkmadı öncelikle. ben evliyim siteye kayıt olurken bekar diye işaretlenmiş falın 4 dakikası bekarmıyım evlimiyim sorduğum soru ile alakalı olaral kendi içinde çelişip durdu.. yani o yüzden deneme amaçlı kriz durumlarında telveye konuşuyoruz 20 lira az da değil o yorum için yazık..
Gozde Ersoy diye bir hatun gelmis, kendimi sizler icin feda edip baktircam
Falalem demisken Julide Sezer e kesinlikle baktirmayin. Burda birkac kizla daha baktirmistik, hepimize 3 asagi 5 yukari ayni seyleri yazip yollamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?