Binnaz Abla

Tabi artık bu hepimizin ezberlediği durum.Birine bilenin diğerine aynı başarıyı gösterememesi,enerjimidir nedir bu artık bilemedim.Ne güzel sende Mert ćok büyük başarı göstermiş,umarım daim olur sendeki bu durumu.Asla bırakma bence,vallahi ben böyle tıkır tıkır falı çıkan bi falcı bulsam,yüzyüze yada online hayatta bırakmam ,yapışırım paçasına..

kızlar beste ulunun falı cıkan varmı allahım bu aralar hersey ust uste gelıyo aklıma takılıyo olumsuz konusan tek oydu bana oyle olucak devamıda dıyee sınırım zıplıyoo fala ınanma falsızda kalma demısler ama yapıcak bısey yok ınsan takıyo ıstee

Olumsuz konusmustu bana ve cikti

Olumsuz konusmustu bana ve cikti

pekı tek bı konu ustunemıydı bana yorum yaomıs gıbı geldı ,gelel bır yorum gıbı aslında tekrar okudugumda emın olamadım cıkmayan begenmeyende var ben genelde melegın dedıklerını yasadım ama o bu zamana kadar baktırdıklarımdan cok farklı seyler soylemıs acayıp sasırdım anlamadım can sıkıntısında fal baktırmayıp bıldıgınden sasmamak lazım enerjı meselesı hep dıyorum

Melek ne zaman bilmişti ? yani gidişat iyi iken de olumsuz mu konuşmuştu ? ayy ilginçtir bana hep olumlu konuşur hiç de olmaz.. burda çoğu popüler olanla benim enerji tutmuyor sanırım..ama meleki severim..güzel bir enerjisi var

Canim zaten merak ettigim bir konu vardi onun icinde olumsuz konusup farkli bir yorum getirmisti ve dedigini de yasadim

canım bana hem olumlu hem olumsuzu soyledı valla boyle bısey olucak dıye aynende oldu hıc oyle pembe tablocu degıldı gerısının zamanı var senınkılerde ınsallah cıkar ama benım onunla enerjım gercekten cok tuttu zamanı sassa bıle ınan oluyo ınsallah devamıda gelır dıger bayanda dedıgım gıbı dırek yorum yapmıs gıbı geldı ben baya bı konuyu anlatınca bakıs acısı ısteoda var ınsanlar olaya gore yorum yapabılıyo o yuzden melegı sevıyorum olayı anlatsam bıle farklı bır bakıs acısı oluyo bıde bı yerden sonra baska bırıne baktırmak ıstemıyorum nedense yenıden olayları anlat acıklasın yok detay bılsn ınsan bı tane duzgun bırını bulup onunla devam etmelı galıba cunku akıl karışıklıgı ve paramıza oluyo olan sımdı durup durup o yorumu acıp bakıyorum mesela melegın soyledıgı cıkan olumsuz sey daha agır bı olay ama oyle bı soyleme seklı varkı ıcım rahtlıyo cıksa bıle bestede boyle olmamısı okuyunca ıcım daraldı sagolsun =))

Merhaba benimde Mert e ilk baktırdığım fal çıktı, 2.incisi için tarih var bekliyorum.

tellwe'de mi kehriban? bir de ne göndermiştin tarot mu? an konusunda ve gelecek konusunda nasıl sence ?

Tarot gonderdim an ve gecmis gelecek konusunda yorumlar yapmis an ve gecmiste
Cok isabetliydi gelecekte olmasi mumkun benimde tahmin ettigim ucuk olmayan zamanlar vermis kisaca kisa ama net bos laf kalabaligi olmayan bir faldi:)

Tarot gonderdim an ve gecmis gelecek konusunda yorumlar yapmis an ve gecmiste
Cok isabetliydi gelecekte olmasi mumkun benimde tahmin ettigim ucuk olmayan zamanlar vermis kisaca kisa ama net bos laf kalabaligi olmayan bir faldi:)

Kehriban keyfi yerindeyse guzel bakiyor bence, bazen de sallamasyon bakiyor.

Begenmene sevindim sekerim, pahalilarin cogunu yaya birakabilir.

Bir de fark ettim ki, Kiraze nin dedikleri cikmis Tarot baktirmistim , zamanlar gecince poahh cikmadi demistim. Dedikleri gecikmeli de olsa olmus.

Son düzenleme:

biliyomusun hep gecikmelide olsa fallarda söylenen bir çok şeyi yaşadım. yıllar önce evlenmeden bi falcıya gittim aklımda başka biri var kadın bana tarif etti harf söyledi nasıl başlıcağını ne gibi gelişmeler olacağını evleniceksin falan dedi.. tabi sevinçle çıktım yuppi falan. dedikleri oldumu olmadı!
dedikleri şimdiki eşimde aynen oldu ve gelişti hee dedim demekki kadın görmüş ama o anki baktırdığım kişi için değil.
ben bazen burda okuyorum aklınızdaki kalbinizdeki kişi için olmıcak diyolar üzülüyosunuz olucak diyolar beklentiye giriyosunuz yaşadım bu durumu biliyorum. ama kalpten bakan falcı olayı şeklini görüyodur ama kişide yanılıyo olabilir. ve şuan kalbinizde olan kişi aslında hayırlı olmayan ve sizin kısmetiniz değildir. aynı yoldan geçtiğim ve bu falcı durumunu yaşadığım için biliyorum. Allah hepinizi helal süt ettmiş insanlarla tanıştırsın.
amma velakin fal sever olarak evlensenizde çok mutlu evliliğiniz olsada fal baktıramayacağınız anlamına gelmiyor benim gibi
çünkü bu seferde başka şeyler istiyosun :26:

amma uzun yazdım yahu.. neyse bu seferlik böyle oldu hakkınızı helal edin

falımpirdeki lebuda da tellwede mi ?

Merhaba benimde Mert e ilk baktırdığım fal çıktı, 2.incisi için tarih var bekliyorum.
Ne güzel bu kadar patlayan fallar arasında falın çıkmış,umarım ikinci falınında şayet güzel bi yorumsa çıkmasını dilerim.Sen Firuze'nin verdiği ikinci tarihi bekliyodun,ilki çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..İkincide de tuturdumu Firuze?

Aslında tuttu ancak sonuç için biraz daha zaman var, diyelim 20 fal baktırdım farklı kişilere 15 i hep olumlu 5 i olumsuz demiştir, şu ana kadar olumlular çıkıyor. önemli olan sonuç hayırlısı ne diyeyim

Arkadaşlar binnaz abla da Hümeyra Taşpınar diye yeni bir yorumcu var, kahve falı yenileri denemeyi seviyorum, çok mantıklı tutarlı yorum yapmış dilerseniz deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…