ben de Mert'e 3 kez baktırdım ilk falında asıl olay dediği şekilde ve dediği tarihte gerçekleşti hatta burada da yazmıştım 2.falda baska bir durum vardı ve o durumla ilgili çok olumsuz konuştu hatta kekeliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum tarzı konuşmalarla olumsuz sonuçlanacağını söylemişti ve dediği gibi de oldu , daha sonra 3. falımı da baktırdım ve bu sefer de henüz gerçekleşmedi daha zamanı var ama güzel bir yorum getirdi durumla ilgili mantıklı bir yorumdu ben seviyorum Mert'i 2 falımda aynen dediği gibi oldu 3.falı ise beklemedeyim ayrıca bende ana konuları biliyor ufak tefek dediği durumlar çıkmıyor
Aklında fikrinde ben olduğumu söyleyenler olmuştu bunlarda nesibe rezzan mert barış falaniyethakkaniyet haleh firuze sonra hayatında biri olmadığını ama bana dönüceğini ama sonunun olmıcağını söyleyenler venüsamber ve taha bide hayatında biri olduğunu ama yine beni arayacağını söyleyen melek var oda harfleri tutturamadı zaten bundan sonrada aramaz arasada beni bulamaz yani kızlar anlayağınız bütün fallar patladı:)
kızlar beste ulunun falı cıkan varmı allahım bu aralar hersey ust uste gelıyo aklıma takılıyo olumsuz konusan tek oydu bana oyle olucak devamıda dıyee sınırım zıplıyoo fala ınanma falsızda kalma demısler ama yapıcak bısey yok ınsan takıyo ıstee
Olumsuz konusmustu bana ve cikti
pekı tek bı konu ustunemıydı bana yorum yaomıs gıbı geldı ,gelel bır yorum gıbı aslında tekrar okudugumda emın olamadım cıkmayan begenmeyende var ben genelde melegın dedıklerını yasadım ama o bu zamana kadar baktırdıklarımdan cok farklı seyler soylemıs acayıp sasırdım anlamadım can sıkıntısında fal baktırmayıp bıldıgınden sasmamak lazım enerjı meselesı hep dıyorum
pekı tek bı konu ustunemıydı bana yorum yaomıs gıbı geldı ,gelel bır yorum gıbı aslında tekrar okudugumda emın olamadım cıkmayan begenmeyende var ben genelde melegın dedıklerını yasadım ama o bu zamana kadar baktırdıklarımdan cok farklı seyler soylemıs acayıp sasırdım anlamadım can sıkıntısında fal baktırmayıp bıldıgınden sasmamak lazım enerjı meselesı hep dıyorum
Melek ne zaman bilmişti ? yani gidişat iyi iken de olumsuz mu konuşmuştu ? ayy ilginçtir bana hep olumlu konuşur hiç de olmaz.. burda çoğu popüler olanla benim enerji tutmuyor sanırım..ama meleki severim..güzel bir enerjisi var
Tabi artık bu hepimizin ezberlediği durum.Birine bilenin diğerine aynı başarıyı gösterememesi,enerjimidir nedir bu artık bilemedim.Ne güzel sende Mert ćok büyük başarı göstermiş,umarım daim olur sendeki bu durumu.Asla bırakma bence,vallahi ben böyle tıkır tıkır falı çıkan bi falcı bulsam,yüzyüze yada online hayatta bırakmam ,yapışırım paçasına..
kehriban gayet iyiydi çok teşekkür ederim soru bile sormadım o derece beğendim teşekkür ederimFal krizin varsa, Kehriban veya Kallistayi tavsiye ederim, gayet guzel bakiyorlar bence.
kehriban gayet iyiydi çok teşekkür ederim soru bile sormadım o derece beğendim teşekkür ederim
tellwe'de mi kehriban? bir de ne göndermiştin tarot mu? an konusunda ve gelecek konusunda nasıl sence ?
Tarot gonderdim an ve gecmis gelecek konusunda yorumlar yapmis an ve gecmiste
Cok isabetliydi gelecekte olmasi mumkun benimde tahmin ettigim ucuk olmayan zamanlar vermis kisaca kisa ama net bos laf kalabaligi olmayan bir faldi:)
Kehriban keyfi yerindeyse guzel bakiyor bence, bazen de sallamasyon bakiyor.
Begenmene sevindim sekerim, pahalilarin cogunu yaya birakabilir.
Bir de fark ettim ki, Kiraze nin dedikleri cikmisTarot baktirmistim , zamanlar gecince poahh cikmadi demistim. Dedikleri gecikmeli de olsa olmus.
falımpir diye site açılmış üye oldum telve falcılarıda vardı bari adınızı değiştirin zekiler :) yine de deneyeyim dedim bilinmedik olanları lakin mobıl odeme yapım aşamasındaymış baktıramadımm
Ne güzel bu kadar patlayan fallar arasında falın çıkmış,umarım ikinci falınında şayet güzel bi yorumsa çıkmasını dilerim.Sen Firuze'nin verdiği ikinci tarihi bekliyodun,ilki çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..İkincide de tuturdumu Firuze?Merhaba benimde Mert e ilk baktırdığım fal çıktı, 2.incisi için tarih var bekliyorum.
Aslında tuttu ancak sonuç için biraz daha zaman var, diyelim 20 fal baktırdım farklı kişilere 15 i hep olumlu 5 i olumsuz demiştir, şu ana kadar olumlular çıkıyor. önemli olan sonuç hayırlısı ne diyeyimNe güzel bu kadar patlayan fallar arasında falın çıkmış,umarım ikinci falınında şayet güzel bi yorumsa çıkmasını dilerim.Sen Firuze'nin verdiği ikinci tarihi bekliyodun,ilki çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..İkincide de tuturdumu Firuze?
Aslında tuttu ancak sonuç için biraz daha zaman var, diyelim 20 fal baktırdım farklı kişilere 15 i hep olumlu 5 i olumsuz demiştir, şu ana kadar olumlular çıkıyor. önemli olan sonuç hayırlısı ne diyeyim
yok değil mi mart vaatleri çıkanbiliyorum yiğitin patladığını da bir umut soruyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?