Binnaz Abla

peki bir sürü falcının sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylemesi ve yakın tarihler vermesine ne diyorsunuz?

O konuda hiçbi şey söyleyemiyorum işte...Sadece bi tahmin yürütecek olursam ;biz bunlara ocak ,şubat gibi fal baktırdığımızı düşünürsek klasik hesap falcılarda iki,üç ay sonrası için tahminlerde bulunuyolar.Ben sadece böyle bir fikre oturtabiliyorum yakın ve aynı tarihleri.Çıksın ,gerçekten gòrdükleri için bu tarihleri vermiş olsunlar ve inşallah ben tahminimde yanılmış olayım.

haklısın cnm dediğin gibi olabilir,Nisanda baktıralım bu seferde haziran temmuz derler o değilde martta nisanda bir gelişme olursa bunlar toptan bilmiş olacak,olmazsa toptan patlamış oluyolar bu saatten sonra ben lafa değil icraata bakarım

Aynen öyle ,mesela bende la porte ayhan ,yiğit,binnazdan firuze,alev hepsinin tarihleri aynı.Çıkarsa hepsi,patlarsa da hepsi...

Kızlar saraylıhanıma tarot attın baktıran var mı nasıldır? Bakmadan cıkmıs da beklemeye değer mi ?

ben 3 kişiye baktırdım bu hafta Lale Gül, Hümeyra Taşpınar ve Pınar Gökçe. Tek olumsuz yorum Pınar Gökçe den geldi çok uzak değil Lale ve Gül hanımın yazdıkları biri bu ayın sonu diğeri en geç nisan ortası dedi. Baktıran var mı bu 3 isimden birine lütfen pek merak ediyorum :18::18:

kızlar bunca fal tecrübesinden çıkardığım sonuç şu ki, yeni başka başka falcılar denememek gerekiyor sanırım.. enerjinin tuttukları ile, durumu zaten bilenlerle devam etmek hem kafa karışıklığını önlüyor hem de maddi olarak daha az harcama yapmış oluyoruz.. bilinmedik tipler olmadık yorumlar yapıp kafamızı daha da karıştırıyorlar ya benim belirlediğim bir kaç kişi var.. onların dışında artık asla baktırmam.. bir tek yiğiti merak ediyorum..mart ayı dolunca ona da hükmü vermiş olacağım..

Pinar gökçeye 2 kez baktırdım iyi şeyler söylemişti verdigi surelerin uzerinden cooook zaman gecti.. cikan bisi yok.

kızlar ben. firuze kehriban tahaya baktırdım bide nalan abla ben bi oyuncu çocuktan hoşlanıyorum seviyorum çok firuze olacak tanışacaksınız. etkileşim hoşlanmalar olucak önümüzdeki süreçlerde tarih vermedi . ama sonra sen istemiceksin. onu dedi kehriban olacak geç olacak dedi. nalan abla olumlu konuştu . taha biraz olumsuz konuştu olumsuz yani inşallah olumlu çıkar siz ne diyosunuz ? hangisi çıkıyor :S ?

cnm ben nesibeye 4 kere fal attım.hiç bir dediğini yaşamadım.hatta iş ile ilgili soruma bile olacak ama pişman olacaksın demişti.ki olmadı bile.o yuzden nesibe bana tutmamıştır hiç bir zaman.yalnız yazın anla ilgili bi durum söylemişti bende öyle olmadığını söylemiştm.yeni öğrendim ki durum dediği gibiymiş.yani bu dediğinin dışında hiç bir dediği tutmamıştır bana.kehribana inanıyorum ben.bana olumsuz konuşmuştu.firuzeye de baktırdım ama sanırım hepimize olumlu konuşuyor.zamanı gelmedi gerçi de ama benim umudum yok.benim fikrim kehribandan yana o bilior gibi gelior bana.

valla çıksın bana ya çıldırıcamm ama ben oyuncu olmak istiyorum çok dedim görmüyorum dedi olumsuz da konuşuyo bence. inşallah çıkar . istediğim gibi kızlarla foto çekiniyo çıldırıyorumm kızlar peşinde D:d saçlarını başlarını yolarım ben :AS:F: offf inşallah olur hayal kırıklığı olmaz inşallah

kızlar ne alemsiniz yiğit bende patladı hala çok şaşkınım ama nesibenin söylediği gibi oluyor ablama olumsuz konuşmuştu öyle oldu şimdi bir sorun yaşıyorum nesibeye gitcem çünkü güveniyorum ona nalan ablayı denedim ne dediğini anlamadım hepiniz falları çıksın inşallah benim artık tek fal baktıracağım nesibedir. tabi yakalarsam canlı fal deneyecem

nalan abla bana göre en iyisiydi herşeyi bildi gibi daha sıcak geldi. aylar verdi görücez çıkacağını.

nesibe de iyi gibiydi. yazın baktırdım çıkmadı ama bişeyi.

Arkadaşlar merhaba

bugün bir arkadaşım medyumhipere evlilik falıattı hiçbirsey yazmadı ama şuan inanınki şoktayız.şuan birilişkiside yok bitirmişti ,bitirme nedenlerine kadar herşeyi yazmış isim vermesine gerek yok zaten yazdıkları ile kimi söylediğini anlayabiliyorsunuz.

ben göndermedim çünkü yakın zamanda ona kahve atmıştım biraz zaman geçsin göndereceğim ama 25 tl ye değermi değer
çok uzun bir fal

ve arkadaşlar soru kısmında isimsorduk yine şoktayım isminide bildi.
baktırmamak için zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…