Binnaz Abla

ve arkadaşlar soru kısmında isimsorduk yine şoktayım isminide bildi.
baktırmamak için zor duruyorum
Medyum Hiper'e aylar önce baktırmıştım ,geçmiş ve durumda iyidir ancak gelecek çıkmadı,ayrîca pembe tablodur ne sorsan olumlu cevap alırsın.25 tl bence değmez ama fal bu belli de olmuyor belki sana tutar.

Medyum Hiper'e aylar önce baktırmıştım ,geçmiş ve durumda iyidir ancak gelecek çıkmadı,ayrîca pembe tablodur ne sorsan olumlu cevap alırsın.25 tl bence değmez ama fal bu belli de olmuyor belki sana tutar.

canımbenim ben baktırmadım arkadaşım baktırdı tellweyede bugünüye oldu.
pembe tablo diyemiycem hakkını yemiş olurum anlattıkları arkadaşımın yaşadığı sorunlar ileaynı bu kadar olamaz inanki ve bence değer 50 tl verdiğimiz fallarda var

evlilik falı neye göre bakılıyor Lalecim? yani ne gönderiyorsun kart seçme falan mı var ?

ben 2hafta önce kahve attığımiçin göndermedim çünküorada isimverdim bugün biz ilişkim yok diye işaretledik ve hakikaten yok 8 ay önce bitmişti arkadaşın ilkişkisi isterseniz bende deneyeyim ondan sonra karar verin

bu arada soru yok zaten ve hiçbilgideyok

Pembe tablo yorumunu gelecek için yapıyo Lale'cim.Yoksa dediğim gibi an ,gecmiş sorunlar,sıkıntılar bunları söylüyo ve anda başarılı ona lafım yok.Ücret konusunda da haklısın ,diģerleri kuş kondurmadı.Son örnek Yiğit ,Òzlem'e de falı çıkmamış ,söylediklerinin tam tersini yaşamış,Zezii ve sen....O yüzden 25 tl belki de değer bilemiyorum ,belki de çıkmayan falların yanında yerini alır ,zaman gösterir bunu.Bi de benimki katinaydı onuda belirtiyim,belki bu fal türünde başarılıdır.Canım ancak baktırarak anlayabiliriz,bilemedim ki....

sana özelden mesaj atıyorum canım

Nesibenin hikaye fali patladi bir konuda bilginize
Canım ne diyim hayırlısı olsun senin için,çok klasik bi cümle haline geldi bu artık ama patlayan falları öyle òzümsedik ki "hayırlısı"demekten başka bişey bulamaz oldum artık.

Canım ne diyim hayırlısı olsun senin için,çok klasik bi cümle haline geldi bu artık ama patlayan falları öyle òzümsedik ki "hayırlısı"demekten başka bişey bulamaz oldum artık.

Cnm farkli bir konuda yorum yapmisti tamamen sorumdan yola cikip olasi tablo cizip yorumlamis net sekilde

MedyumHiper e baktırdım öyle çıktı böyle çıktı şunu bunu bildi diyenler... Ben bu falcının forumda fena halde reklamının yapıldıgını düşünüyorum.. Çünkü bize myke bir fal baktı ki yani bu kişinin asla bahsedilenler gibi fallar bakabileceğine inanamıyorum.. Artık dayanamadım size baktıgı falı yolluyorum annem için baktırdık bazı para alacaklarımız var mahkemelik bunları alabilecekmiyiz diye sorduk 2 yerden alacağımız vardı ve bunlar kurumsal firmalar yani sen yaraşanı yapmışsın filan sanki akrabadan borç alınmış gibi konuşmuş ve genel olarak aile ve iş ile ilgili yazabilirsiniz dedik.. yolladıgı fal ve üslubu aşağıda.. bir örnek olsun artık baktırıp baktırmamak sizin elinizde..

merhaba iyi geceler ... hanım fincanında yüreğin çok sıkılmış bu alacak verecek durumundan bu kişiler dördüncü fincanınızda görülüyor bunlar dört kişi sanki sıralanmışlar yüzlerindeki gülümseme dişlerini gösteriyor sende dikkatli bakarsan bu dört kişinin gülümsemelerini göreceksin şu an bunlar mesut vede mutlu sen ise sağ tarafta aşşaya doğru bakıyorsun içinde sıkıntılar var seni bu derece dara düşürdükleri için kendinede kızıyorsun canım kendine hiç kızma her işte bir hayır hikmet vvar ssen sana yaraşanı yapmışsın senin yüreğine konulan ruhuna nakşedilen özellikler allah tarafından bu şekilde konmuş bunu ne yapsanda yapamıyorsun artık bir karar aşamasına giriliyor hayatında hatalarının bedeli senin üzülmene vede strese girmene neden oluyor yasemin hanım sen içini ferah tut sen bu verdiğin paraları alacaksın bu adi insanlardan kurtulacaksın bu insanlar gerçekten kötü insanlar ellerinden gelse senin donunu aykkabını alacak zihniyette insanlar bu insanları köpeklere yedirmek lazım allah beter etsin sizin kalbinizin ışığını görüyorum ilahi adalet senden yana olacak feraha çıkacaksın bu durumdan .ailevi olarak ailenizin üstünde göz var nazar var işleriniz şu son dönem iyi gitmiyor 2013 yılı hiç iyi gitmemiş hep nasipleriniz engellenmiş karışıklıklar aksilikler hep sizi bulmuş hala bu dönemi yaşamaktasınız 21 gün sonra allahın izniyle biraz feraha çıkacak işlerinizi genel anlamda düzeltmeye başlıyorsunuz sizin bahar dönemi iyi yaz dönemi çok çok iyi geçecek inşallah bir an önce şu bahar dönemine girerizde işiniz gücünüz sizden yana aksa her şey güzel olsa bunlar aslında size tecrübe oluyor fakat biraz acı tecrübe gelecekte iyi bir duruma geleceksiniz tabağınızda balina var tam orta kısmında çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız mutluluk deniziniz olacak huzuru bulacaksınız allahın izniyle sizin dilekleriniz olacak kuranı kerimde var dördüncü fincanda açık halde sağ tarafta dikkat edersen sende göreceksin sen imanlı birisin dualarını ediyorsun bu duaların karşılığını alacaksın canım bende senin için şimdi dualarımı ediyorum yasemmin hanım dualarımı allah kabul etsin iyi geceler diliyorum canını sıkma her şey düzelecek allahın izniyle.

oooffff çok kötüü yaa bu nedir ?

merhaba

reklam lafını bana söylüyorsunuz zannedersem ,ama gülüyorum sadece reklam yapacağım en son kişidir ,evet medyum hipere bende kahve vea tarot atmıştımgelecekteki dediklerini yaşamadım ama akşam anlatığım fal türü yine diyorum beni şok etti sizne istiyorsanız onu düşünebilirseniz

Ben dün evlilik falı attım çok kötüydü yaa resmen içim acıdı valla verdiğim paraya

bu arada siz yukarıdaki yorumun aynısını diğer tellwe topiğindede yapmışsınız aynı saatte ,oradadamı çok reklamı vardı medyum hiperin acaba ,reklam derken oradada mıçok reklam yapmışlardı o topiğe pek girmediğim için yazılanları pek okuyamadım

İki sayfada da bahsedildiği için iki yere de aynı mesajı bıraktım. Nedense zaten tellwe ile ilgili şeyler Binnaz Abla da da yazılıyor.
yok hayır ben isimlere ve kişilere dikkat etmedim sadece bakarken gördüm mesela bi süre MedyumHiper diye buralarda adı geçiyor söylüyoruz kötü diye duruluyo sonra bakıyorum yine yine birileri öneri yapıyor amacım kimseyi suçlamak değil inanın sadece fala çok param gittiği için en azından baskalarınınkinin gitmesine engel olmak hani artık dayanamadım cidden baktıgı falı göstermek istedim.. Sonuçda orada birsürü falcı ve hepsinin bi kısmeti var çoğu falcı da burada veya baska biryerde tavsiye edilecek kadar şanslı değil herkesin kısmeti neyse onu kazansın kötüyse kötü iyiyse iyi ama haksız yere kazanç olmasın bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…