- 23 Ağustos 2012
- 51.999
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.323
- 898
inanın dünkü evlilik falı kendi falımolsa buraya kopyalardım ama arkadaşımın falı şuan şaşırdım bu kadar kötüolmasına
Allah allah, biz de alcanzar aplamizla heves ettik baktirsak mi diye ve alcanzar aplamizin paralarini heder etmistikHiper bence zirto, alcanzar da hic begenmemis, bilemedim Lale cigim, gorunuse bakilirsa cok begenmissin, sasirdim acikcasi
Topikte artik kimse yazmiyor kizlar, falalr patlayinca sungumuz dustuIyi oldu bence, akillanip artik fal baktirmiyoruz Ben 2-3 haftadir mi ne baktirmadim.
Allah allah, biz de alcanzar aplamizla heves ettik baktirsak mi diye ve alcanzar aplamizin paralarini heder etmistikHiper bence zirto, alcanzar da hic begenmemis, bilemedim Lale cigim, gorunuse bakilirsa cok begenmissin, sasirdim acikcasi
Topikte artik kimse yazmiyor kizlar, falalr patlayinca sungumuz dustuIyi oldu bence, akillanip artik fal baktirmiyoruz Ben 2-3 haftadir mi ne baktirmadim.
İki sayfada da bahsedildiği için iki yere de aynı mesajı bıraktım. Nedense zaten tellwe ile ilgili şeyler Binnaz Abla da da yazılıyor.
yok hayır ben isimlere ve kişilere dikkat etmedim sadece bakarken gördüm mesela bi süre MedyumHiper diye buralarda adı geçiyor söylüyoruz kötü diye duruluyo sonra bakıyorum yine yine birileri öneri yapıyor amacım kimseyi suçlamak değil inanın sadece fala çok param gittiği için en azından baskalarınınkinin gitmesine engel olmak hani artık dayanamadım cidden baktıgı falı göstermek istedim.. Sonuçda orada birsürü falcı ve hepsinin bi kısmeti var çoğu falcı da burada veya baska biryerde tavsiye edilecek kadar şanslı değil herkesin kısmeti neyse onu kazansın kötüyse kötü iyiyse iyi ama haksız yere kazanç olmasın bari....
ayy bende artık baktırmayacagm yaa :18: dün burdan okudum medyumhiperi koşa koşa gidip tarot baktırdımgayet kısa bakmış ve diğer 5454354 falcıyla aynı şeyleri söylemiş bana beni şaşırtan hiçbirşey yoktu kimse daha beni şaşırtmayı başaramadı zaten,geleceği bilin demiyorumda bişe söyleyin,bilin de bende şoka girim
ayy bende artık baktırmayacagm yaa :18: dün burdan okudum medyumhiperi koşa koşa gidip tarot baktırdımgayet kısa bakmış ve diğer 5454354 falcıyla aynı şeyleri söylemiş bana beni şaşırtan hiçbirşey yoktu kimse daha beni şaşırtmayı başaramadı zaten,geleceği bilin demiyorumda bişe söyleyin,bilin de bende şoka girim
ben tarottan bahsetmedim yanlış anlaşıldı zannedersem evlilik falından bahsettim arkadaşlar yoksaonun tarot ve kahvesini biliyoruz zaten
biliyorum ama ben denemek için ilk tarot attım zaten memnun kalsaydım evlilik falı baktıracaktım,lütfen yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum evlilik falında iyidir belki onu denemedim bişe diyemem...ben aslında tüm falcıların bana aynı şeyleri söylemesine takığım şaşırtan olmuyo beni çoğu kişinin şok eden falcısı var benm yok
Valla benim de yok, uzulme kardes
FalciAlim, VouruCasani ve Herra hakkinda fikri olan var mi kizlar? Sabah sabah falimi getirdiniz.
Bir de uzak durmanız gereken bir isim daha vericem : moonlight21 .. Sakın Sakın Sakın diyorum.. Hem aşırı pahalı hem de aşırı kötü..
Karabiber falı mı ne baktırmak gibi bir hata yaptım.. Burcumun özelliklerini anlatmış.. Sordugum sorunun cevabıyla ise alakası yoktu..
Bacı biz seninle bide Kahvecini 'miydi ne karın ağrısıydı ona alyans açılımı atmıştık hatırladınmı?Oda ayrı komediydi..Bence bunlar dayıyolar kartları her fal türüne,yok kitap falı,yok mum falı yediriyolar bize güzelce.Gerçekten dürüstçe dedikleri gibi farklî şekilde bakım yapıyorlarsa ne alâ.Gözümüz görmüyor bakanların vicdanına kalmış artık.Senin 3 haftadır fal baktırmaman ödüllük bi durum Cherry..Bir yıllık ücretsiz online bakımı hakettin bence.Allah allah, biz de alcanzar aplamizla heves ettik baktirsak mi diye ve alcanzar aplamizin paralarini heder etmistikHiper bence zirto, alcanzar da hic begenmemis, bilemedim Lale cigim, gorunuse bakilirsa cok begenmissin, sasirdim acikcasi
Cherry varya psikologlar hafifçe tebessüm ediyolar böyle durumlarda,hani insanı çokta aşağılamamak düşüncesiyle sanırım ama onların bu tutumu kişiyi daha da kendine küçüm küçüm küçültüyo,böyle minnacık kalıyosun kendi içinde.Fem Peri'yi ben denedim dün.Geçmişi bilemedi bende ama kötü diyemeyeceğim,çünkü geçmişi çok iyi bilenler gelecekte boomm olunca,geçmişi bilemeyen geleceği tutturamaz diye bişey söz konusu olamaz.Uzundu da falı bakalım,son sözü saatler,dakikalar ,haftalar söyleyecek..Ahhahah alcanzar ben iyice muptela olmusum bunu fark ettim.Baktirmayinca bosluga dusuyorum resmen Sunu gidip bir psikiyatra soylesek vallahi timarhaneye koyuverirler
Falsepetindeki Fem Peri ve Ada Yildiz i denesek mi? Deneyen var mi?
Peri'ye kahve mi tarot mu baktirdin?
Ben Didem ve Ada Yildiz i denemek isterim. Bugun Reiki ye tarot gonderirim belki, ozledim keratayiAdamin detlerimi dinlemekten ici sisti resmen.
Falalem e Gozde Ersoy diye bir hatun gelmis, ona da baktirsaim var valla3 haftanin acisini cikarmak istiyorum
Selam,sorunun cevabını yolladım.Ve haklısın pek coğu anlık durumu biliyo,ancak o an mevcut olmayan aklınızı meşgul eden bir konunun gelecekte nasıl şekilleneceğine dair yanıtı hiç bir falcı veremiyor,tutturamıyor. Çok yaygın soruların gelecek tahminlerini bence his değilde tamamen mantıksal olarak bazen bildikleri oluyor.İstisna,seçilmiş birileri ,(falcı diyemem onlara),kâhin,müneccim,medyum illaki bi yerlerde var.Bu kadar olumsuz tabloya rağmen bu inancımı hep korudum.Selam Kızlar ;
Ben eski üyelerdenim(eskiden istanbul sayfasını takip ettiiğim zamanlar oldu ) baya bir zamandırda(-6 ay) ara ara bu topiği takip ediyorum , bahsettiğiniz bazı online isimleride aradabir denedim bazıları çok kötüyken bazılarının ufak tefek de olsa dediklerini yaşadım ,şunu anladımki fal olayı frekans işi yani size az çok tutturan biri varsa onla devam etmek en doğrusu şu anki durumu çoğu kişi tahmin ediyor ama gelecek konusunda nerdeyse hepsi patlıyor yada az cok bişeyler biliyor, dün lale nin yorumundan sonra hiper e fal attım bende evlilik falı ile ilgili, bende olan durumu çok iyi tarif etti yani çokta sallamış diyemem ama üslubu biraz tuhaftı ,gelecekle ilgili de beklemek lazım ve sanırım sizinle frekansı tutturan kişiye arada bir baktırmak lazım çünkü çok baktırıncada artık sizi tanıdıkları için sallama başlıyorlar,sorularınız olursa beklerim sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?