Binnaz Abla

inanın dünkü evlilik falı kendi falımolsa buraya kopyalardım ama arkadaşımın falı şuan şaşırdım bu kadar kötüolmasına

Allah allah, biz de alcanzar aplamizla heves ettik baktirsak mi diye ve alcanzar aplamizin paralarini heder etmistik Hiper bence zirto, alcanzar da hic begenmemis, bilemedim Lale cigim, gorunuse bakilirsa cok begenmissin, sasirdim acikcasi

Topikte artik kimse yazmiyor kizlar, falalr patlayinca sungumuz dustu Iyi oldu bence, akillanip artik fal baktirmiyoruz Ben 2-3 haftadir mi ne baktirmadim.

Son düzenleme:

arkadaşlar tekrar söylüyorum ben hipere tarot ve kahve baktırdım gelecek çıkmadı amaevlilik falında hala iddialıyım,arkadaş daha önce üye olsa yada falı olsa tamam bilgilerinden buldu diyeceğim ama öyle birdurumda yok

ayy bende artık baktırmayacagm yaa :18: dün burdan okudum medyumhiperi koşa koşa gidip tarot baktırdım gayet kısa bakmış ve diğer 5454354 falcıyla aynı şeyleri söylemiş bana beni şaşırtan hiçbirşey yoktu kimse daha beni şaşırtmayı başaramadı zaten,geleceği bilin demiyorumda bişe söyleyin,bilin de bende şoka girim

okey haklısınız ama belkide enerjidir diğer fallarını denedim ve topikteyazmaya gerek duymadımnormal bir faldı ama arkadaşım akşam resmen uyku uyamamış böyle birşey olamazdiye hakikaten olamaz dahada başka birsey diyemiyorum konuyuda burada kapatıyorum

ben tarottan bahsetmedim yanlış anlaşıldı zannedersem evlilik falından bahsettim arkadaşlar yoksaonun tarot ve kahvesini biliyoruz zaten

işte bunun olmasından nefret ediyorum... yakında bana bakılan bütün falları yazıcam buraya o olucak.. İnsanlar iyi sanıp baktırıyolar.. Benim de basıma çok geldi..

evlilik falı ne allah aşkına ya evlilik falı diye bişey mi var ? Hadi kahve falı veya tarot yüzyıllardır bakılan fal çeşidi ama.. Evlilk falı nedir iyice sinirlenmeye basladım.. 25 TL bir de.....

ben tarottan bahsetmedim yanlış anlaşıldı zannedersem evlilik falından bahsettim arkadaşlar yoksaonun tarot ve kahvesini biliyoruz zaten

biliyorum ama ben denemek için ilk tarot attım zaten memnun kalsaydım evlilik falı baktıracaktım,lütfen yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum evlilik falında iyidir belki onu denemedim bişe diyemem...ben aslında tüm falcıların bana aynı şeyleri söylemesine takığım şaşırtan olmuyo beni çoğu kişinin şok eden falcısı var benm yok

Valla benim de yok, uzulme kardes

FalciAlim, VouruCasani ve Herra hakkinda fikri olan var mi kizlar? Sabah sabah falimi getirdiniz.

Son düzenleme:
Bir de uzak durmanız gereken bir isim daha vericem : moonlight21 .. Sakın Sakın Sakın diyorum.. Hem aşırı pahalı hem de aşırı kötü..
Karabiber falı mı ne baktırmak gibi bir hata yaptım.. Burcumun özelliklerini anlatmış.. Sordugum sorunun cevabıyla ise alakası yoktu..

Canım seni anlıyorum ,artık kötü isimlere tekrar tekrar fal baktırılmasına dayanamaz duruma gelmişsin.İyi olanların böyle boş yere abartılanlar yüzünden ziyan olduklarını,hakedenlerin(hoş çok fazla hakeden varmı,oda ayrı mevzu) kısmetinin yendiğini düşünüyosun.Hiper'e aylar önce katina baktırdım ve dedikleri çıkmadı.Ayrıca bence pembe tablo yorumu hat safhada,senin falında buna somut örnek zaten.Ancak fal olayı belli olmuyor ya ,Lale 'nin arkadaşının durumuda böyle bişey .Dün Lale sağolsun özelden net şekilde açıkladı bana,hakikaten arkadaşının falı şok olunmayacak gibi değil.Ben kolay kolay fala şaşıracak yapıda biri değilim,yıllardır fal baktırmaktan olsa gerek,ben bile hakikaten "oha"dedim inan.Yani Lale'de iyi bi yorum yakalamışken bizlerde faydalanalım isteyerek paylaştı bizimle bunu.Tekrar yazıyım,benim kendi falıma dayanarak derim ki Hiper iyi bir yorumcu değil,ama bellide olmuyor işte.Dün Lale'den aldığım yoruma acayip şaşırdım mesela,Hiper döktürmüş gerçekten.Yalnız bi taraftan da düşündüğümde bu hep böyle olmadımı zaten?Ben en popüler isimleride denedim,falımın çıkmasını bırakın,tamamen bambaşka cizgide ilerliyor herşey.Velhasıl bu fal işinin içinden çıkmanın tek yolu hiç baktırmamak.Yoksa işte böyle her zaman olduğu gibi,döneeeeer dolaşır hiçbir şeyi değiştiremeden en başa geliriz.Falsız günlere....

Son düzenleme:
Bacı biz seninle bide Kahvecini 'miydi ne karın ağrısıydı ona alyans açılımı atmıştık hatırladınmı?Oda ayrı komediydi..Bence bunlar dayıyolar kartları her fal türüne,yok kitap falı,yok mum falı yediriyolar bize güzelce.Gerçekten dürüstçe dedikleri gibi farklî şekilde bakım yapıyorlarsa ne alâ.Gözümüz görmüyor bakanların vicdanına kalmış artık.Senin 3 haftadır fal baktırmaman ödüllük bi durum Cherry..Bir yıllık ücretsiz online bakımı hakettin bence.

Ahhahah alcanzar ben iyice muptela olmusum bunu fark ettim. Baktirmayinca bosluga dusuyorum resmen Sunu gidip bir psikiyatra soylesek vallahi timarhaneye koyuverirler

Falsepetindeki Fem Peri ve Ada Yildiz i denesek mi? Deneyen var mi?

Ahhahah alcanzar ben iyice muptela olmusum bunu fark ettim. Baktirmayinca bosluga dusuyorum resmen Sunu gidip bir psikiyatra soylesek vallahi timarhaneye koyuverirler

Falsepetindeki Fem Peri ve Ada Yildiz i denesek mi? Deneyen var mi?
Cherry varya psikologlar hafifçe tebessüm ediyolar böyle durumlarda,hani insanı çokta aşağılamamak düşüncesiyle sanırım ama onların bu tutumu kişiyi daha da kendine küçüm küçüm küçültüyo,böyle minnacık kalıyosun kendi içinde.Fem Peri'yi ben denedim dün.Geçmişi bilemedi bende ama kötü diyemeyeceğim,çünkü geçmişi çok iyi bilenler gelecekte boomm olunca,geçmişi bilemeyen geleceği tutturamaz diye bişey söz konusu olamaz.Uzundu da falı bakalım,son sözü saatler,dakikalar ,haftalar söyleyecek..

Peri'ye kahve mi tarot mu baktirdin?

Ben Didem ve Ada Yildiz i denemek isterim. Bugun Reiki ye tarot gonderirim belki, ozledim keratayi Adamin detlerimi dinlemekten ici sisti resmen.

Falalem e Gozde Ersoy diye bir hatun gelmis, ona da baktirsaim var valla 3 haftanin acisini cikarmak istiyorum

Son düzenleme:

Fem'e tarot yolladım .Evet hakikaten okuyunca burdan üç haftanin acisini cikarmak ister gibi bi halin var.Reiki 'yi dinlerken eskiden olduğu gibi mum ışığında dinlemeni,bir nevî meditasyon formunda seans yaşamanı ,Reiki'nin çiçeği ve böcüğüyle seni sarıp sarmalamasını dilerim.

Selam Kızlar ;

Ben eski üyelerdenim(eskiden istanbul sayfasını takip ettiiğim zamanlar oldu ) baya bir zamandırda(-6 ay) ara ara bu topiği takip ediyorum , bahsettiğiniz bazı online isimleride aradabir denedim bazıları çok kötüyken bazılarının ufak tefek de olsa dediklerini yaşadım ,şunu anladımki fal olayı frekans işi yani size az çok tutturan biri varsa onla devam etmek en doğrusu şu anki durumu çoğu kişi tahmin ediyor ama gelecek konusunda nerdeyse hepsi patlıyor yada az cok bişeyler biliyor, dün lale nin yorumundan sonra hiper e fal attım bende evlilik falı ile ilgili, bende olan durumu çok iyi tarif etti yani çokta sallamış diyemem ama üslubu biraz tuhaftı ,gelecekle ilgili de beklemek lazım ve sanırım sizinle frekansı tutturan kişiye arada bir baktırmak lazım çünkü çok baktırıncada artık sizi tanıdıkları için sallama başlıyorlar,sorularınız olursa beklerim sevgiler...

kızlar binnaz abla da selma aydın a baktırdım yorumlara güvendim ama tam rezaletti neden bu kadar yüksek puanlı anlamadım sitede çok daha az miktara çok iyi fal bakan çok kişi var

Selam,sorunun cevabını yolladım.Ve haklısın pek coğu anlık durumu biliyo,ancak o an mevcut olmayan aklınızı meşgul eden bir konunun gelecekte nasıl şekilleneceğine dair yanıtı hiç bir falcı veremiyor,tutturamıyor. Çok yaygın soruların gelecek tahminlerini bence his değilde tamamen mantıksal olarak bazen bildikleri oluyor.İstisna,seçilmiş birileri ,(falcı diyemem onlara),kâhin,müneccim,medyum illaki bi yerlerde var.Bu kadar olumsuz tabloya rağmen bu inancımı hep korudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…