Peri'ye kahve mi tarot mu baktirdin?
Ben Didem ve Ada Yildiz i denemek isterim. Bugun Reiki ye tarot gonderirim belki, ozledim keratayiAdamin detlerimi dinlemekten ici sisti resmen.
Falalem e Gozde Ersoy diye bir hatun gelmis, ona da baktirsaim var valla3 haftanin acisini cikarmak istiyorum
Canım ben dideme baktırdım tavsiye etmem sadece sorduğum konu üzerine kendince yorum yapmış şöyle olmuş böyle olmuş o yüzden bu olmaz bence demiş bu fal mı şimdi yanifalını okuduktan sonra hemen sildim o kadar saçma bi şeydi ama yine sen bilirsin
Ahhahah alcanzar ben iyice muptela olmusum bunu fark ettim.Baktirmayinca bosluga dusuyorum resmen Sunu gidip bir psikiyatra soylesek vallahi timarhaneye koyuverirler
Falsepetindeki Fem Peri ve Ada Yildiz i denesek mi? Deneyen var mi?
Geceyim o zamanTesekkur ederim, 20 kagidimi kurtardin
Canım seni anlıyorum ,artık kötü isimlere tekrar tekrar fal baktırılmasına dayanamaz duruma gelmişsin.İyi olanların böyle boş yere abartılanlar yüzünden ziyan olduklarını,hakedenlerin(hoş çok fazla hakeden varmı,oda ayrı mevzu) kısmetinin yendiğini düşünüyosun.Hiper'e aylar önce katina baktırdım ve dedikleri çıkmadı.Ayrıca bence pembe tablo yorumu hat safhada,senin falında buna somut örnek zaten.Ancak fal olayı belli olmuyor ya ,Lale 'nin arkadaşının durumuda böyle bişey .Dün Lale sağolsun özelden net şekilde açıkladı bana,hakikaten arkadaşının falı şok olunmayacak gibi değil.Ben kolay kolay fala şaşıracak yapıda biri değilim,yıllardır fal baktırmaktan olsa gerek,ben bile hakikaten "oha"dedim inan.Yani Lale'de iyi bi yorum yakalamışken bizlerde faydalanalım isteyerek paylaştı bizimle bunu.Tekrar yazıyım,benim kendi falıma dayanarak derim ki Hiper iyi bir yorumcu değil,ama bellide olmuyor işte.Dün Lale'den aldığım yoruma acayip şaşırdım mesela,Hiper döktürmüş gerçekten.Yalnız bi taraftan da düşündüğümde bu hep böyle olmadımı zaten?Ben en popüler isimleride denedim,falımın çıkmasını bırakın,tamamen bambaşka cizgide ilerliyor herşey.Velhasıl bu fal işinin içinden çıkmanın tek yolu hiç baktırmamak.Yoksa işte böyle her zaman olduğu gibi,döneeeeer dolaşır hiçbir şeyi değiştiremeden en başa geliriz.Falsız günlere....
Ya zaten olay böyle ilerliyo baktırıp tavsiye ediyoruz,ya beğeniliyor ya beğenilmiyor.Bundan önce böyleydi,bundan sonrada böyle olucak.Yani bu bence sorgulanacak bi durumda değil.Karşıt görüş her konuda olduğu gibi falda da var.Bu olay belkide böyle hoş,böyle güzel.Hepimizin tek bi kişiye yığıldığını düşünsene çok durağan çok sıkıcı olmazmıydı bu topik?Bu bi mozaik ve olması gereken bu bence.canım benim zaten yorumu okuduğum gibi buraya yazdım ,kesinlikle nebir reklam nede art bi düşünce ben bir ay sonra falan göndericem çünkü merak ediyorum ha belki banada alakasız şeyler söylecek bilmiyorum ,normalde beklemem ama bilgilerim çok yeni diğer faldan görebilir diye bekliyorum
Telwe den en samimi bulduğum kişilerden biri; bence Serüven.Fiyatıda uygundu.Tek sorun ben katina yollamıstım.Kahveside aynı düzeydeyse makûl fiyatıylada kesinlikle Serüven derim.kızlar bana tellweden kahve falı için kimi tavsiye edersiniz? uygun fiyatlı olsun pls
kızlar bana tellweden kahve falı için kimi tavsiye edersiniz? uygun fiyatlı olsun pls
ben yenilerden milenaa'yı öneririm. çok iyi karakter analizi yapıyor. bana bir de nokta atışı oldu çok şaşırdım.
bir de medyumselena ve saraylihanim var, genel durumu çok iyi özetlediler bana.
siz de bana önerebilirseniz çok sevinirim :) :2:
kızlar bana tellweden kahve falı için kimi tavsiye edersiniz? uygun fiyatlı olsun pls
Telwe den en samimi bulduğum kişilerden biri; bence Serüven.Fiyatıda uygundu.Tek sorun ben katina yollamıstım.Kahveside aynı düzeydeyse makûl fiyatıylada kesinlikle Serüven derim.
Arkadaşım kahve falı için tellweden falaniyet hakkaniyet derim.adamın kahvesi çok iyi benim bir sürü özelimi falda sıraladı vallahi billahi:)ama sakın katina atma.katinası iyi değil.kartların anlamını yazmış yollamış
ben yenilerden milenaa'yı öneririm. çok iyi karakter analizi yapıyor. bana bir de nokta atışı oldu çok şaşırdım.
bir de medyumselena ve saraylihanim var, genel durumu çok iyi özetlediler bana.
siz de bana önerebilirseniz çok sevinirim :) :2:
Fem periye baktırdım pembe tablo çizmiş çok saçma şeyler söylemiş benimki için sizin haneye gelecek dedi böyle bi sallama olmaz imkansızdan öte bir durum on lira bi şey değil belki ama çöpe gitti onunla gidip güzel bi kahve içebilirdim yanıma kar kalırdı hiç değilse
teşekkür ederim ,serüvene tarot attım cnm
kızlar mılenaya ne baktırdınız melegı beklıyorum kafayı yıcem hersey ust ustee gelıyoo :/ kımse bısey bılmıyoo baktırmak ıstemıyorum kımseye melekten baska ama dayanamıyorumda ınsallah gırer offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?