Binnaz Abla

ben tarot baktırdım cnm. tavsiye ederim. upuzun baktı bana ve nokta atışları oldu.

Telvede fal baktırdıktan sonra falcıya soru kısmını nasıl gizli yapıyorsunuz? Ben , ben ve falcı göreyim seçeneğini işaretlediğim halde yorumlar sayfasına düşüyor.

arkadaslar merhaba,

çogu falimin patlamasina ragmen, kismende olsa aralarinda çikanda oldu.

Mert reiki, ocak sonu baktirmistim, bana demistiki 11-13 mart arasi ailecek çok iyi bir haber alacaksiniz ve derin bir nefes alacaksiniz, çok mutlu bir gün geçireceksiniz çünkü sizi stres eden bir konuydu demisti.
Ve öyle oldu, 11 mart uzun zamandir bekledigimiz bir haber geldi ve ailecek çok rahatladik, yani tarihi tam tuttu.
Bana diger söyledikleri özellikle ask konusunda çikmadi ve çikmayacak gibi ama bu söyledigi tam tarihinde çikti.

Rezzan abla bir arkadasim için fal baktirmistim ocak ayinda, ve ona demistiki martin ilk yarisi hiç unmadigi bir anda aylardir gormedigi sevdigi adamla ansizin karsilasacak ve uzun uzun sohbet edecekler demisti, ve öyle oldu, arkadasim bu pazartesi trende sevdigi adamla aniden karsilasti, aylardir gorusmuyorlarda ve uzun uzun sohbet etmisler.

Deniz isil bana geçen hafta aile içi bir laf duyacagimi ve baya üzülecegimi söylemisti ve söyledigi tarihte söyledigi gibi bir durum yasadim

yani baktirdigim 60a yakin faldan, sadece simdilik bu 3 faldan bir kaç sey cikti, çogu patladi zaten, bir kaçi hala beklemede bekleyip görecegiz :)

Son düzenleme:
Rica ederim.Memnun da kalmışsın,ayrıca sevindim.

sevgili alcanzar, fal deneyimine güvendiğim için bir konuda görüşünü almak istiyorum.. Şu katina, tarotta harf veren falcılar hakkında ne düşünüyorsun? Gerçekten merak ediyorum nasıl oluyor 6.his mi bambaşka bi'şey mi? Bir de kartlara bakarak hangi okulda okuduğunu hangi şehirde olduğunu bile söylebiliyorlar mesela, ürkünç geliyor bana açıkçası.:/

Ben milenaa ya tarot baktırdım kızlar ve beğendim özenmiş baştan savma değildi bütün sorularımıda memnuniyetle cevapladı denenebilir

Òncelikle güvenin için çok teşekkür ederim sana.Katina ve tarotta ;benim bilgim doğrultusunda ve falcılardan da aldığım görüşlerle kart itibariyle harf vermeleri mümkün değil.Örneğin para üçlüsü kartı geldi ,bu kartın harfi e,m,s vs.dir diye bi durum söz konusu değildir yani kartlara ait olan harf diye bişey yoktur.Okul,şehir,mekân gibi tahminlerde bulunmakta harf belirtmekte olduğu gibi tamamen hislerle bağlantılıdır.
Kartların içinde tabiki uzaklık ,mesafe,yol gibi durumları belirtenleri var ama asla hiçbir kart İzmir,Bursa,İngiltere gibi şehir veya ülke adı veren bilgiyi içermez.Kılıç altılısı mesela yol ve uzaklık kartıdır ,katinada da deve ve adı gibi" yol "kartı yolu ve uzaklığı anlatır ama neresi olduğuna dair ismiyle söylemek tamamen falcının hissiyatıyla ilgili olsa gerek.Başka türlü kartların kült bilgisiyle açıklanabilecek yorumlar değil bunlar.O yüzden hep derim ki;kart,kahve hepsi araç,iş fala bakanda biter,iyi falcı kahve fincanını açmadanda ,sadece üç kart seçtirerekte fal baktığı insanı şoka sokabilir.Nacizane fikrim ve malesef diyorum daimi bir fal müşterisi olarak bildiklerim bunlar canım.Umarım birazcık olsun bu konuda aklındaki karmaşayı çözebilmişimdir.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için. sorun aslında iyi bir falcı nasıl olur'a geliyor sanırım. ben genelde iyi bir falcıyı "hisleri var" olarak tanımlarım. ama her ne kadar hisleri kuvvetli olsa da okulunu, bölümünü, şehrini direkt olarak söylüyorsa bunu da hislerle açıklamak ne kadar doğru bilmiyorum. bu noktadan sonra "başka varlıklar" mı devreye giriyor diye düşünüyorum, ama herhangi bir bilgim yok bunun mümkün olup olmadığıyla ilgili.

Rica ederim ne demek,taş attım da kolum mu yoruldu ne önemi varki?Vallahi canım benim ,bi falcı şehir,okul ve hatta bölüm gibi net bilgiler veriyosa senin yazdıklarının hepsi bence de olasılık dahilinde.Başka varlıklar,hislerinin kuvvetli olması(bence okul ismi falan söylüyosa hissiyatının güçlü olmasından ziyade,durugòrü,duruişiti,bunların en üst tepe noktasında olması gerekir ki bence cok zor,çok istisna bi durum),ya da son olasılık falcı tamamen uyduruyodur.Ćünkü gerçekten bu yazdığın tahminleri ismiyle cismiyle bilmek her falcının harcı olamaz.Ancak biz bunları duymaya çok alîştık değilmi,çookk alelade bi durummuş gibi.Üç harflileri ise ;evet falcı falına dahil edip,onun aracılığıyla bilgi alabilir,bununla ilgili de, üç harfliler yukarıdan bir duyup üstüne bin katıp falcıya taşırlar diye de bi rivayet vardır.Velhasıl işimiz Allah'a kalmış.

Son düzenleme:

Aynen, normal bi'durummuş gibi algılıyoruz artık ama yine de sorgulamak gerekiyor, bu muhabbeti de açtım çünkü tellwe'deki medyumfatima adlı falcıdadn dolayı.. şu sıra diğer konuda bayağı revaçta. uzun zamandır baktırmıyordum, böyle övülünce ve ücreti de gayet uygun olunca baktırdım. Ve saydığım ayrıntıları bilince şüpheye düştüm, senin fikrini almak istedim. İşin içine söylediğin gibi üç harflilerin girme olasılığı çok yüksek, ki ben bundan çok korkarım bi şekilde kötü enerjiye yakalanırım diye.. Bi' fal hevesinden sonra bu kadar şüpheye ve kaygıya düşmem de sanırım benim "ceza"m .:) Neyse cevabın için tekrar teşekkürler.

Kızlarr ayhan nerde bakıyomuş bılen varmı

Evet ya ,tellwe topicte zirve yapmış durumda Fatima.Sana ve tüm baktıran arkadaşlara geçmişte olduğu kadar geleceğide tutturmasını dilerim.Yalnız kendi deneyimimden yol alarak derim ki;asla geçmiş ve anda ki başarı malesef gelecekte de başarılı olup ,söylenenlerin çıkacağının garantisi olamıyor.An itibariyle ağzımı açık bırakan fallarımın hepsi ,gelecekte çıkmamasıyla bi kez daha ağzımı açık bırakmıştır.Umarım Fatima'da bu kadar güven ve beklentiyi gelecek konusunda da başarı göstererek tamamlamış olur.Tekrar rica ederimm...

binnazablada hümeyraya bakıttım kısa bakmış ama baya bişeyler tutturmuş bakalım artık bir ay sonrasını vemiş..

Humeyrayi begenen cok var, ben de merak ettim. maddi durumum duzelince baktiririm

Bir de Derin Yuksel diye bir hatun var, ovguleri toplamis, merak ettim.

Gizem Sitareden uzak durun derim

Son düzenleme:
Humeyrayi begenen cok var, ben de merak ettim. maddi durumum duzelince baktiririm

Bir de Derin Yuksel diye bir hatun var, ovguleri toplamis, merak ettim.

Gizem Sitareden uzak durun derim

gizem sitarenin hiç bir dediği çıkmadı bende de,derin yüksel e bakıtmıştım 2012 yılında o an yorumları çok mantıklı gelse de çıkmadı....bir de arkadaşlar tellwe de serüven bence çok çok iyi nokta atışları var..

kızlar ben fatimadan çektim ve venuse attım yaa.. zaten bu sabırsızlığım yüzünden başıma ne geliyosa geliyo

Serüven e ben yıldızname baktırdım.Ağzım açık kaldı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…