Ciddiyim, hiçbir şey söylemedim, harf çıkarmışSöylediği her şey doğruydu, nokta atışı boldu. 15 kredi verdim.
Ayy Cheryycan yaa 15 çok geliyo artık bana.. Venuse kaç gündür indirim yap diye diye bunalttık da yaptırınca ona attım 10 krediye.. walla artık 10 üstü vermek istemiyorum bu fallara.. sonra telefon faturamı görünce sinirlerim zıplıyo..
Ciddiyim, hiçbir şey söylemedim, harf çıkarmışSöylediği her şey doğruydu, nokta atışı boldu. 15 kredi verdim.
Cherry = bat,balık,yan,git
serüvene 2 kere baktırdım bende ilk falı az buçuk olmuş gibiydi ikinci ıı ıı
ama 5 kredi tekrar kahve atayım
Serüven tarotta mı iyi kahvede mi kızlar?
:)) Odemeyi nasil yapiyorsun cherry ?
Paypal la yaptım şekerim
Tamam sekerim.ama ben kahve fali baktirmak istemiyorum , tarotta . Baska ne tur fallar var ve hangisini onerirsin. :)
Seni de kaybettik anlaşılanİskambil iyidir, horoskop var.Bir de falcıların kendi icatları var, su,ayna,rune,papaz falları vs.
Sizi gordum canim cok istedi.
Yok yaw bir kere baktiricam ben ama adam gibi birine baktirmak istiyorum .
Artik birilerini onerirsin .
O bir kerenin sonu gelmiyor şekerim....neremize özendin hepimiz maddi manevi batığız
Madem bir kere baktırcaksın horoskop derim.Benim beğendiklerim:,,
binnazabla: güven cihan çoban,azra erden,taygun güzel
tellwe: serüven
Tarota SaraylıHanım derim,düşünürsen.
serüvene 2 kere baktırdım bende ilk falı az buçuk olmuş gibiydi ikinci ıı ıı
ama 5 kredi tekrar kahve atayım
aynen banada yuh artık dedirtecek kadar tespitleri oldu,inşallah dedikleride çıkar.ama bir tespiti ve geleceğe dair öngörüsü o yönde ilerliyor sanırım haklı çıkacak...
medyumfatima nasıl kızlar? çok sıra varmış. değer mi beklemeye, kahvede içmeye üşeniyorum
Tellwe de önereceğiniz kim olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?