Binnaz Abla

Ciddiyim, hiçbir şey söylemedim, harf çıkarmış Söylediği her şey doğruydu, nokta atışı boldu. 15 kredi verdim.

Ayy Cheryycan yaa 15 çok geliyo artık bana.. Venuse kaç gündür indirim yap diye diye bunalttık da yaptırınca ona attım 10 krediye.. walla artık 10 üstü vermek istemiyorum bu fallara.. sonra telefon faturamı görünce sinirlerim zıplıyo..

Cherry = bat,balık,yan,git

Tamam sekerim. ama ben kahve fali baktirmak istemiyorum , tarotta . Baska ne tur fallar var ve hangisini onerirsin. :)

Seni de kaybettik anlaşılan İskambil iyidir, horoskop var.Bir de falcıların kendi icatları var, su,ayna,rune,papaz falları vs.

Sizi gordum canim cok istedi.

Yok yaw bir kere baktiricam ben ama adam gibi birine baktirmak istiyorum .

Artik birilerini onerirsin .

O bir kerenin sonu gelmiyor şekerim....neremize özendin hepimiz maddi manevi batığız

Madem bir kere baktırcaksın horoskop derim.Benim beğendiklerim:,,

binnazabla: güven cihan çoban,azra erden,taygun güzel

tellwe: serüven

Tarota SaraylıHanım derim,düşünürsen.

Belki bende katilirim araniza kimbilir. Kendi kendime bakiyorum ben bir kereligine baskasina baktiricam :))

Iyi geceler simdilik. Konusuruz sonra.

Ciddiyim, hiçbir şey söylemedim, harf çıkarmış Söylediği her şey doğruydu, nokta atışı boldu. 15 kredi verdim.

aynen banada yuh artık dedirtecek kadar tespitleri oldu,inşallah dedikleride çıkar.ama bir tespiti ve geleceğe dair öngörüsü o yönde ilerliyor sanırım haklı çıkacak...

Falalemden Ecren Kaila ve Falsepetinden Ilkay gürun fallarida patladi, hiç bir dedikleri çikmadi

Sabretmeye devam illa bir tutan çikacak :)

medyumfatima nasıl kızlar? çok sıra varmış. değer mi beklemeye, kahvede içmeye üşeniyorum

Tellwe de önereceğiniz kim olabilir .

Valla hiçbiri canım yaa. Venüsamberi beğeniyodum ama herşeyi falda sçylemiş karışık karışık soğudum yani. Medyumselena denenebilir katina baktırmıştım çok garip bişey bilmişti. Serüvenin ilk falı iyiydi bu son yolladığımda fena değildi. 5 kredi dene istersen

Chloenin falını okudum tekrar kızlar. Sanki onun dediği gibi gidiyo yaa. Martta biriylr tanışcaksın demiş tanıştım hani ama daha bişey yok böyle hafif etki tarzı. Eskisiyle bişey olmıcak bahara doğru o dönücek demiş falan en azından biriyle tanıştım bu salağı kafamdan azıcık attıran:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…