medyumfatima nasıl kızlar? çok sıra varmış. değer mi beklemeye, kahvede içmeye üşeniyorum
tatlım çok sıra varmış biz çektik
Valla hiçbiri canım yaa. Venüsamberi beğeniyodum ama herşeyi falda sçylemiş karışık karışık soğudum yani. Medyumselena denenebilir katina baktırmıştım çok garip bişey bilmişti. Serüvenin ilk falı iyiydi bu son yolladığımda fena değildi. 5 kredi dene istersen
Şu sıralar Fatima'ya fal atılsa bile bence çok büyük beklentiye girmemek gerek.En son Cherry ile 44 kişiyi bulmuştu ben bıraktığımda ve fal alımı açıktı,sonraki sayıyı düşünemiyorum.Bu yoğunluğa dünyaca ünlü medyum Mirabelli bile olsa çuvallardı .Fatima 'nın en doğru zamanı iyice suların durulup ortalığın sakinleştiği zamandır bence.
tatlım çok sıra varmış biz çektik
Şu sıralar Fatima'ya fal atılsa bile bence çok büyük beklentiye girmemek gerek.En son Cherry ile 44 kişiyi bulmuştu ben bıraktığımda ve fal alımı açıktı,sonraki sayıyı düşünemiyorum.Bu yoğunluğa dünyaca ünlü medyum Mirabelli bile olsa çuvallardı .Fatima 'nın en doğru zamanı iyice suların durulup ortalığın sakinleştiği zamandır bence.
aynen bende sana katılıyorum. Madumsalu furyasını anımsattı bana bu durum. Hatta ne yalan söyliyim acaba o mu diye geçirdim içimden..
madamsalu , bahtsheba bir kere aynı kişi. Bakım şekilleri, yazım uslupları aynı..
medyumfatimaya baktırmadım ama bu kadar sıra olması, milletin şok olması öncekilerini anımsatmadı değil hani.
kızlar anı bu kadar iyi bilmesi varlıkları olduğunu düşündürüyor..direkt isim veriyomuş filan..gelecek yine beklemede.. benim mart şimdiden patladı ben söyleyeyim de.. aklıma gelmişken de şu telefon faturamı ödeyeyim
isim mi veriyormuş. kesin 3harfli arkadaşları vardır onunsakineşsin bir deneriz artık.
aynen bende sana katılıyorum. Madumsalu furyasını anımsattı bana bu durum. Hatta ne yalan söyliyim acaba o mu diye geçirdim içimden..
Canlarim nasilsiniz yogun calisiyorum o yuzden giremiyorum.. fal olayinida bitirdigim icin uzak kaldım
falımpir diye site açılmış üye oldum telve falcılarıda vardı bari adınızı değiştirin zekiler :) yine de deneyeyim dedim bilinmedik olanları lakin mobıl odeme yapım aşamasındaymış baktıramadımm
Of be ,ne hücum etmiştik değil mi ya Madam Salu'ya ?O kadar ki hatun sesimizi duyup buraya kadar gelmişti.Madam demişken bana baktığı bir tarot,bir katina ve yıldızname,verdiği tarihler geçmiş olup, üç falı daha patlatmış olarak bilginize sunmaktayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu fatimaya nasıl fal atılıyo yaa hiç ücreti falan görünmüyo bende
Açmışlar,ben baktırdım...
tanıtım falı olunca 1 TL iyi oluyor..
İçlerinde yeni gelen Medyum Beyaz var,çok iyi biliyor dün attım fal cidden şok oldum,ne varsa dökmüş ortaya :))
Heee bide Lebuda çok iyi,esref ona ben baktırmadım ama yorumları iyi..
çok falcıı var ya,sırayla deniyoruzzzz işte paraları oraya veriyoruz
Falcı berfu hisleri süper,az kalsın unutuyordum onu yazmaya..
kızlar ben size haberleri veririm,kim iyi kötü diye
Evet kesinlikle,banka adı falan vermiş,hislerle olacak şey değil asla.Hani bi harf verirsin bunu anlarım ama fazlası...Falcıda olsa insanoğlu nihayetinde.Yüzde yüz başka boyut varlıklarıyla bakım yapıyor Fatima.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bankası anlayamadım? sen gönderdin mi fal? duvarını da kapatmış.
Bir cafede fal bakıyor muş. Hangi cafe acaba, aranızda var mı bilen?
ne bankası anlayamadım? sen gönderdin mi fal? duvarını da kapatmış.
Bir cafede fal bakıyor muş. Hangi cafe acaba, aranızda var mı bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?