Binnaz Abla

medyumfatima nasıl kızlar? çok sıra varmış. değer mi beklemeye, kahvede içmeye üşeniyorum

tatlım çok sıra varmış biz çektik

Şu sıralar Fatima'ya fal atılsa bile bence çok büyük beklentiye girmemek gerek.En son Cherry ile 44 kişiyi bulmuştu ben bıraktığımda ve fal alımı açıktı,sonraki sayıyı düşünemiyorum.Bu yoğunluğa dünyaca ünlü medyum Mirabelli bile olsa çuvallardı .Fatima 'nın en doğru zamanı iyice suların durulup ortalığın sakinleştiği zamandır bence.

teşekkür ederim.

kızlar doldum artık yaa.. Falcıların elınde daha telweye fal yollayıpta aynı gun geldıgını cvpın hç gormedım utem dı sanırım hemen donen onunda beklemesı var:) sımdı dıgerlerı yok yorumlamaya 15 dakka yok sırada 1. Kişisin fılan bu ne ya.. Concon yapmışlar sıtelerı eyvallah şekıl yerınde ama musterı benmı onlarmı bellı degıl.. Aslında baktırmıcan hepsının aklı başına gelicek toplu tavır yapıcan:) he yapabılıyomuyum bende yapamıyorum ama artık kendıme olam saygımı kaybetmeye başlıcam ben bukadar ıradesızmıyım dıye.. bınnaz abla anında donuş saglıyo ondada ıkı tane favorım var dıgerlerı ınlıyen nagmeler. Falsepetınde kendı ıstedıgım yorumcuyu zaten yakalamak ne mumkun melek zatem yok ıkı hafta oldu. Şimdi falkulubunu keşfettım hop oradada bıraz paralanıyım.. Rahatlıcam. Dışarda baktırıp bekledıklerım cabası ne mart ne nısanmış arkadasss... Offffgf kı ne offf

aynen bende sana katılıyorum. Madumsalu furyasını anımsattı bana bu durum. Hatta ne yalan söyliyim acaba o mu diye geçirdim içimden..

tatlım çok sıra varmış biz çektik

Çok sıra olanlarda yokum artık. Bu kadar yoğunluğun arasında çokta iyi performans gösteremiyorlar bence.

Bu arada telveye ne olmuş öyle, çoğu falcı kendi profil resimlerini koymuş. fallaniyethakkaniyetİ ben kadın sanıyordum erkek miş.

yakışıklı çocukmuş, harcanıyor buralarda

aynen bende sana katılıyorum. Madumsalu furyasını anımsattı bana bu durum. Hatta ne yalan söyliyim acaba o mu diye geçirdim içimden..

madamsalu , bahtsheba bir kere aynı kişi. Bakım şekilleri, yazım uslupları aynı..

medyumfatimaya baktırmadım ama bu kadar sıra olması, milletin şok olması öncekilerini anımsatmadı değil hani.

madamsalu , bahtsheba bir kere aynı kişi. Bakım şekilleri, yazım uslupları aynı..

medyumfatimaya baktırmadım ama bu kadar sıra olması, milletin şok olması öncekilerini anımsatmadı değil hani.

kızlar anı bu kadar iyi bilmesi varlıkları olduğunu düşündürüyor..direkt isim veriyomuş filan..gelecek yine beklemede.. benim mart şimdiden patladı ben söyleyeyim de.. aklıma gelmişken de şu telefon faturamı ödeyeyim

isim mi veriyormuş. kesin 3harfli arkadaşları vardır onun sakineşsin bir deneriz artık.

isim mi veriyormuş. kesin 3harfli arkadaşları vardır onun sakineşsin bir deneriz artık.

Evet kesinlikle,banka adı falan vermiş,hislerle olacak şey değil asla.Hani bi harf verirsin bunu anlarım ama fazlası...Falcıda olsa insanoğlu nihayetinde.Yüzde yüz başka boyut varlıklarıyla bakım yapıyor Fatima.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of be ,ne hücum etmiştik değil mi ya Madam Salu'ya ?O kadar ki hatun sesimizi duyup buraya kadar gelmişti.Madam demişken bana baktığı bir tarot,bir katina ve yıldızname,verdiği tarihler geçmiş olup, üç falı daha patlatmış olarak bilginize sunmaktayım.

Falsepetindeki yeni olan Ceren Aydini denedim ve gerçekten begendim, yeni isim arayanlara önerebilirim, an ve geçmis tespitleri çok iyiydi, gelecek için net bir tarih vardi, bakalim

Canlarim nasilsiniz yogun calisiyorum o yuzden giremiyorum.. fal olayinida bitirdigim icin uzak kaldım

Açmışlar,ben baktırdım...
tanıtım falı olunca 1 TL iyi oluyor..
İçlerinde yeni gelen Medyum Beyaz var,çok iyi biliyor dün attım fal cidden şok oldum,ne varsa dökmüş ortaya :))
Heee bide Lebuda çok iyi,esref ona ben baktırmadım ama yorumları iyi..
çok falcıı var ya,sırayla deniyoruzzzz işte paraları oraya veriyoruz
Falcı berfu hisleri süper,az kalsın unutuyordum onu yazmaya..
kızlar ben size haberleri veririm,kim iyi kötü diye

Bu fatimaya nasıl fal atılıyo yaa hiç ücreti falan görünmüyo bende

Bu fatimaya nasıl fal atılıyo yaa hiç ücreti falan görünmüyo bende

Canım fal alımını kapatmıştır ücret ve fal türü gòrünmüyorsa....

Arkadaşlar bende Fal Alem de yeni gelen bir bayana kahve attım fiyatı uygun geldi 7 tl. başta önemsememiştim ama yorum süper, suyla destekliyormuş bana sorunla birlikte Anne adını yolla dedi sonucu bekliyorum

ne bankası anlayamadım? sen gönderdin mi fal? duvarını da kapatmış.

Bir cafede fal bakıyor muş. Hangi cafe acaba, aranızda var mı bilen?

paranoyak gibi olmayayım ama mail adresimiz var, ne bileyim bu sitede dertleşiyoruz ben Fatima hn tenzih ederek söylüyorum yanlış anlaşılmasın
face veya öteki sosyal sitelerden bakıyorlarmıdır :) ben de baktırdım beğendim ama vaaaay be diyecek kadar değil hayatımla ilgili başka bir gelişme olsa gene baktırırım güzeldi, hani nasıl Mert Reiki ye Rezzan hn, defalarca danışıyoruz onun gibi yani.
Baktırdığı cafe yi daha önce bir arkadaş sormuş söyleyemem demiş site iptal ederiz demiş.

Yok be canım ben baktırmadım.Tellwe topicten bi arkadaşa konu gereği sanırım,mevzusu geçen bankanın adına varana kadar söylemiş.Nedense Fatima'ya karşı fal baktırma dürtüsü uyanmadı içimde.Kafede de bakıyomuş demek...Bu kadar iyi bir yorumcu özel, kendine ait bir mekânda bakmak varken neden kafe gibi bir kaos ortamında fal bakar ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…