Binnaz Abla

ahh bıtanem senın durumlar nasıl ıyısındır ınsallah bız hala aynıyız kendı adıma konusıyım durumlar dahada kotu opuyorum cokk senı

Ayyy bitanemmmm mesajlarini gordum sana yazacaktim bende. Benim durumlar kafayi yedi sacmasapan bir hal aldi gidiyor. Ozelde ayrinti geçerim:) sende bana yaz son neler oldu.cancagizim

klothoyağmur hakkında bir çok sormak istiyorum arkadaşlar... baktıran biri cevap verirse çok sevinirim.
ben kendisine 3 ay arayla iki kez baktırdım, sorum aynı idi, ama farklı nicklerle baktırmıştım. ilk baktırdığımda söylediği zamanda birşeyler oldu. ikincisinde ise yaklaşık 3 ya da 4 cümleyi aynen ve hatta tıpa tıp gene söylemiş. sizce bu falın tutarlı olduğu anlamına mı gelir yoksa bir çok kişiye aynı şeyi yazdığı mı??????

Ayyy bitanemmmm mesajlarini gordum sana yazacaktim bende. Benim durumlar kafayi yedi sacmasapan bir hal aldi gidiyor. Ozelde ayrinti geçerim:) sende bana yaz son neler oldu.cancagizim

Canımm iyisin umarım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben pek çok kez baktırdım ve işini iyi yapanlardan biridir bence klothoyagmur.. bana hiç bir falımda aynı şeyleri yazmadı..

Berbattir o daha once burada yaxmistim falci bile diyememduzenbaz

Sen iyi baktırabilmişsin..Ben baktırama mıştım. 4 gün 1.ci sırada bekletilirmi yaw Kadın siteye giriyor, hatta saatlerce falda yazıyor, ama tık yok Birde duvarına ilhamın gelmesini bekliyorum demez mi. :120: baymıştı iyice, hemen çekmiştim falı..

Bu arada bu fatima sanki abartılıyor gibi geldi. warmı söylediklerini yaşayan acaba.

Aynen bende çok merak ediyorum fatimayı bide ücreti ne kadar acaba sayfasında hiçbişi yazmıyo

Aynen bende çok merak ediyorum fatimayı bide ücreti ne kadar acaba sayfasında hiçbişi yazmıyo

Fatima ya ben baktırdım güzel denemenizi isterim ücretleri 5 TL yoğun olduğu için fal almıyordur.
Klothy i bende bekliyorum bugün 3.gün

Kizlaarr gozumu acar acmaz mailime baktim fatimanin fali gelmis ve şoklardayim resmen...girdigim sinavla ilgili yek bir bilgi vermememe ragmen smmm(yani mali musavirlik)sinabina girdigimi soylemis ve ruhsatimi alacagimi soylemis hicbir bilgi vermedim kendisine sadece isimle ilgili girdigim sinavim nasil sonuclanacak dedim kadiinn cat diye yazmis ya hangi sinav oldugunu şoklardayim

Yaaa uff nie almıyo bu kadın fal yaa çok merak ediyorum günlerdir bekliyorum

Sayfasinda gordum sekerim, tebrik ediyorum seni elinden ucanla kacan kurtuluyor Vallahi ben baktiramadim,44. siradaydim cektim. Yavasladim, yaslandim galiba, eski performansim yok

Sayfasinda gordum sekerim, tebrik ediyorum seni elinden ucanla kacan kurtuluyor Vallahi ben baktiramadim,44. siradaydim cektim. Yavasladim, yaslandim galiba, eski performansim yok

Fali gondericem sana :) ben hicbir falci icin bunlari yazmadim simdiye kadar gelecek cikarmi bilemem ama ani a'dan z'ye dokturmus hatun..

malum herkesin bekledigi mart ayindayiz, beklenen fallarin tarihleri yaklasiyor benim 4 falim birden daha patladi, melek öz, beren günes, aylin sayin ve jülide sezer.
Aslinda Melek için çok umutlanmistim, ama oda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…