- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
ahh bıtanem senın durumlar nasıl ıyısındır ınsallah bız hala aynıyız kendı adıma konusıyım durumlar dahada kotu opuyorum cokk senı
Ayyy bitanemmmm mesajlarini gordum sana yazacaktim bende. Benim durumlar kafayi yedi sacmasapan bir hal aldi gidiyor. Ozelde ayrinti geçerim:) sende bana yaz son neler oldu.cancagizim
klothoyağmur hakkında bir çok sormak istiyorum arkadaşlar... baktıran biri cevap verirse çok sevinirim.
ben kendisine 3 ay arayla iki kez baktırdım, sorum aynı idi, ama farklı nicklerle baktırmıştım. ilk baktırdığımda söylediği zamanda birşeyler oldu. ikincisinde ise yaklaşık 3 ya da 4 cümleyi aynen ve hatta tıpa tıp gene söylemiş. sizce bu falın tutarlı olduğu anlamına mı gelir yoksa bir çok kişiye aynı şeyi yazdığı mı??????
Canımm iyisin umarım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alcanzarim da burdaymis. Iyiyim can sen nasilsin
Bir de uzak durmanız gereken bir isim daha vericem : moonlight21 .. Sakın Sakın Sakın diyorum.. Hem aşırı pahalı hem de aşırı kötü..
Karabiber falı mı ne baktırmak gibi bir hata yaptım.. Burcumun özelliklerini anlatmış.. Sordugum sorunun cevabıyla ise alakası yoktu..
Alcanzarim da burdaymis. Iyiyim can sen nasilsin
klothoyağmur hakkında bir çok sormak istiyorum arkadaşlar... baktıran biri cevap verirse çok sevinirim.
ben kendisine 3 ay arayla iki kez baktırdım, sorum aynı idi, ama farklı nicklerle baktırmıştım. ilk baktırdığımda söylediği zamanda birşeyler oldu. ikincisinde ise yaklaşık 3 ya da 4 cümleyi aynen ve hatta tıpa tıp gene söylemiş. sizce bu falın tutarlı olduğu anlamına mı gelir yoksa bir çok kişiye aynı şeyi yazdığı mı??????
Sen iyi baktırabilmişsin..Ben baktırama mıştım. 4 gün 1.ci sırada bekletilirmi yawKadın siteye giriyor, hatta saatlerce falda yazıyor, ama tık yok Birde duvarına ilhamın gelmesini bekliyorum demez mi. :120: baymıştı iyice, hemen çekmiştim falı..
Bu arada bu fatima sanki abartılıyor gibi geldi. warmı söylediklerini yaşayan acaba.
Aynen bende çok merak ediyorum fatimayı bide ücreti ne kadar acaba sayfasında hiçbişi yazmıyo
Kizlaarr gozumu acar acmaz mailime baktim fatimanin fali gelmis ve şoklardayim resmen...girdigim sinavla ilgili yek bir bilgi vermememe ragmen smmm(yani mali musavirlik)sinabina girdigimi soylemis ve ruhsatimi alacagimi soylemis hicbir bilgi vermedim kendisine sadece isimle ilgili girdigim sinavim nasil sonuclanacak dedim kadiinn cat diye yazmis ya hangi sinav oldugunu şoklardayim
Kizlaarr gozumu acar acmaz mailime baktim fatimanin fali gelmis ve şoklardayim resmen...girdigim sinavla ilgili yek bir bilgi vermememe ragmen smmm(yani mali musavirlik)sinabina girdigimi soylemis ve ruhsatimi alacagimi soylemis hicbir bilgi vermedim kendisine sadece isimle ilgili girdigim sinavim nasil sonuclanacak dedim kadiinn cat diye yazmis ya hangi sinav oldugunu şoklardayim
Sayfasinda gordum sekerim, tebrik ediyorum seni elinden ucanla kacan kurtuluyorVallahi ben baktiramadim,44. siradaydim cektim. Yavasladim, yaslandim galiba, eski performansim yok
Fali gondericem sana :) ben hicbir falci icin bunlari yazmadim simdiye kadar gelecek cikarmi bilemem ama ani a'dan z'ye dokturmus hatun..
Vallahi meraklandim simdi
Kizlar ses verin nasilsiniz? Hicbirimizin sesi solugu cikmiyor
Ozgeeeeeeeeyaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?