Binnaz Abla

Fatima an ve geçmişte belli ki on numara.Benim merak ettiğim asıl taraf gelecekte de aynı başarıyı gösterecek mi?Bence çok kaptırmayalım kızlar,üç beş ay sonra tekrar bakalım duruma ve net kararı o zaman verelim derim.Bi hayâl kırıklığı daha tüm topiğe ağır artık.Rutin düzenini bulsa da Fatima'nın bakımı bizde denesek artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrrr nedir bu fal olayı nerde baktırıyorsunuz bana da bir anlatınn

kızlar, fatima ile ilgili olarak biliyorsunuz ben çekmiştim falımı ama işyerimdeki arkadaşım çekmedi. onunki gelmiş ve bana da msjla atmış falını da biz beğenmedik..eğer kendi falım olsa burda da paylaşırdım ama şimdi başkasınınkini izinsiz paylaşamam..detaya da giremiyorum ama çok geneldi ya.. onun yerine nesibe bile beni daha çok şok etmiştir.. tercih sizin..

Burdayım canım,özlettin kendini.

:))) ay fal olayını bıraktım ya uzak kaldım bitanem...mart ayı geldi geçiyor kızcağızlarım var mı bi gelişme...çoğu popülel falcı mart demişti

malum herkesin bekledigi mart ayindayiz, beklenen fallarin tarihleri yaklasiyor benim 4 falim birden daha patladi, melek öz, beren günes, aylin sayin ve jülide sezer.
Aslinda Melek için çok umutlanmistim, ama oda olmadi

Julide Sezer bence salliyor. Burdaki herkese ayni seyleri yazmis.

İşte bu yüzden de diyorum ki Fatima'ya çok fazla bel bağlamayalım,henüz çok erken.Daha önce çook örneklerini gördük.Ben baktırmadım,kendimi kaptırabileceğim bi durumum yok.Umarım iyi dedikleri çıksın ama çıkmama olasılığı bence gözardı edilmemeli.Tellwe topicte bir arkadaşa mülakattı sanırım,olumlu geçecek demiş ,tam tersi olmuş.Keşke herkeste gelecek konusunda en azından yakın tarihlerde başarılı olsada ,falcı için çırpınmasak,en çok ben isterim.

Arkadaşlar bu falımpir sitesini dolaşırken bir şey gördüm kişiye özel dua enerji diye ne dir bu hiç deneyen oldu mu

:))) ay fal olayını bıraktım ya uzak kaldım bitanem...mart ayı geldi geçiyor kızcağızlarım var mı bi gelişme...çoğu popülel falcı mart demişti

Evet Özge'cim marttan beklenti büyüktü deģilmi?Kimseden ses yok,sessizlik olumsuzluğu gösterir,demek ki Mart patladı gibi.Yiğit'in minik bir yorumu vardı bana mart ilk iki haftası ve çıkmadı.Bu da sesizliğin sesi olsun bari.

malum herkesin bekledigi mart ayindayiz, beklenen fallarin tarihleri yaklasiyor benim 4 falim birden daha patladi, melek öz, beren günes, aylin sayin ve jülide sezer.
Aslinda Melek için çok umutlanmistim, ama oda olmadi

Melek'e aralık ayında baktırdığım falda bi konuda Mart 15 diyerek spesifik tarih vermişti,çıkmadı.Bir mart kehaneti daha gümledi.Mart mağdurelerinden biriyim görünen o .

arkadaşlar cıkmayan fal haberlerıne sankı benım falım gıbıymış gıbı uzuluyorum ınanın bışey dusunuyorum artık tarıhlere cok takılmasak dıye. Bende tarıh vermeyen falcı demem mantıgında bır ınsanım ama bakıyorumda tarıhı tutturan yok denıcek kadar az. Bı falcım bana tarıh veren yanılır. Onların burda 3 harflılerden bahsedıyo neyse onların 10 gunu bıZım 1 ayımıza denk ve tarıh verırsen yanıltırsın karşımdakını demıştı.. O zaman ne sallıyo bu demıştım ama şimdi bakıyorum da tarıh cıkmıyooo... Ben yorumculara yazılan yorumlara bakıyorum herkes memlun.. bizdemı bı garıplık var dıye dusunuyorum artık:) gecen 6 ay once meleke baktırdıgım yorumu dınledım aynen kızın dedıgı gıbı ılerlıyo ve benım hıç işime gelmemiştı o zaman dedıklerı.. Şimdi bakıyorum evet dedıgı gıbı gelışıyo olaylar.. Gecen kahve baktı mart bıtmeden dedı... Martta dedıgı olmıcak hıssedıyorum ama şimdi bu ne ılk yorum aynen ıkıncı yorum tarıhden patlıyo.. Sonuç bakalım... ayhana baktırdım eger burdakıtse tabı, oda aynı ay dıyo, yıgıtte aynı ay dıyo, sonra donuyorum burdakı en bılınmedık falcıda aynısını dıyo:))) aklımı yedımm artıkk.. Acaba cok baktırnaktan mı cıkmıyo?????

bencede tarih olayina cok takilmamali ben o kadar fal baktirdim falci zaman vermezse sormadim ne zaman olacak diye tarihlerde yanilitiyor bitanem... bakalim martin bitmesine cok var insallah hayirli haberler gelir

Haklısın ,zaten kimsenin bişi bildiģi yok ta çok baktırmaklada zerre kadar ilgisi yok inan. Yalnız falda ki tüm numara tarihtir ya.Falcı bana tarih vermezse nasıl değerlendireceğim, ne kadar bekleyeceğim,sonsuza kadarmı?Şu küçük detayıda çok güzel yakalamışsın ,en popüler ,falcı olarak isim yapanında falı çıkmıyor,arada kuytuda kalan falcınında falı çıkmıyor.E fark ne o zaman?Fiyatı mı?

Vallhi tellwe de kac fal baktirdigimi saydim, maddi olarak gocmusum

O degil de kizlar, icimden bir ses simdi her seyin hepimiz icin cok guzel olacagini soyledi.....bahar yuzunden mi icime mutluluk doldu Tarihe takilmayip ne yapalim, millet kukumav gibi beklemekten oldu bitti artik

Son düzenleme:
bencede tarih olayina cok takilmamali ben o kadar fal baktirdim falci zaman vermezse sormadim ne zaman olacak diye tarihlerde yanilitiyor bitanem... bakalim martin bitmesine cok var insallah hayirli haberler gelir

Öylede datlum benim Pollyannaca düşünüp ,geniş zaman takıldığım fallarımdan da hayır görmedim.Olmuşla ölmüşe çare olmaz,yapacak bişey yok.Ne yazıldıysa o artık.

aynen bitanem nasip ederse mevla el getiri yel getirir sel getirir etmezse gordugunuz gibi el götürüyor yel götürüyor sel götürüyor.

kızlar ben cvp atamıyorum hep yenı başlıkla gelıyorum:)en kenardakı falcının ıkı cümlede dedıgını yuksek fıyattakı allıyo pulluyohanı magazadan pahalı marka bı sey alırsın tezgahtar guleryuz ılgılı alaka dunya para versen koymaz,,, aynısını pazarda gorursun kaba saba bır satıcı 10 tldır ama cok gelır gozune.ıkısıde aynıdır ama özel bı gunde magazadan aldıgını gıyersın.. bu falcı olayıda bu hesap. Fıyat arttıkca ıyı sanıyoruz marka yapıyoruz. Ayy ne kadar garıp örneklemelerdeyım kafam bulandı artık benım ya😂çocukla barışsam bıle kı bu cok mumkun gozukmuyor falları bırakamıcam gıbı:))! her faldan sonra 2 saatlık mutluluk sonra bır umıt patlaması sonra göz yaşı nöbetı. Bugun dr.gıttım artık..depresyon dedı cıktı içinden.. Buaralar garıp bır mutluluk içimde sankı baharla hepımızın dılegı gercek olucak gıbı. Ard ardaa cıktı haberlerı fallardan dıye bır hıs:) ınanın kım benım falım cıktı yazsa kı burda az gordugumuz yazılardan bende bır bayram havası:) benımkıde cıkacak ümidininde buyumesının verdıgı mutlulukda var tabı yalan olmasın. Ama falı cıkan arkadasın o ankı duygusunu düşünüp onun adınada mutlu oluyorum.. Hepımızın az cok aynı derdı:))) çözüm gelsınde hangımıZe cıktıgıda onemlı olmuyo o kadar.. ama bazı falcıları fena havaya sokuyoruz ben dahıl.. benım suphelerımde oluyo bazen. Onun içşn yenı sıstemım yazılı falı çok tercıh etmıyorum. Seslı olsun temız olsun... Bıde en anlam veremedıgım şey bır yorumcu ıyıyse ıyıdır. Nıye herkese farklı oluyo. Bana ıyı olan başkasına sallıyo. Bence yorumcularda bızı ayırıyo arkadaşlar. Neye gore yapıyolar bunu bılmıyorum ama bence herkese eşit davranmıyolar.. Oysa hepımızın verdıgı maddıyat manevıyat aynı. Bazen kendıme kızıyorum falla verdıgım parayla abartmıyorum evımı yenılemiştim... bırını bulalım ve artık onda kalalım... falcı isimlerını yazıp seçim öncesı puanlama anketı acıcam yettı garıı😂😂😂😂😂

kızlar mucizeler e baktıran varmı? varmı memnun kalan?

Birde seruven nasıl, övülmüş baya. Bunun için ne dersiniz? :82:

Ben serüveni beğendim bi iki nokta atışı oldu beni şaşırttı doğrusu gelecek için verdiği zaman nisan mayıs

Seruveni bende beğendim,çıkarmı bilmem(zaten kaçı çıkıyoki) ama sallamadığı net.Aldığı falı önemseyerek bakıyo en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…