Alcanzarim da burdaymis. Iyiyim can sen nasilsin
Burdayım canım,özlettin kendini.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malum herkesin bekledigi mart ayindayiz, beklenen fallarin tarihleri yaklasiyor benim 4 falim birden daha patladi, melek öz, beren günes, aylin sayin ve jülide sezer.
Aslinda Melek için çok umutlanmistim, ama oda olmadi
kızlar, fatima ile ilgili olarak biliyorsunuz ben çekmiştim falımı ama işyerimdeki arkadaşım çekmedi. onunki gelmiş ve bana da msjla atmış falını da biz beğenmedik..eğer kendi falım olsa burda da paylaşırdım ama şimdi başkasınınkini izinsiz paylaşamam..detaya da giremiyorum ama çok geneldi ya.. onun yerine nesibe bile beni daha çok şok etmiştir.. tercih sizin..
:))) ay fal olayını bıraktım ya uzak kaldım bitanem...mart ayı geldi geçiyor kızcağızlarım var mı bi gelişme...çoğu popülel falcı mart demişti
malum herkesin bekledigi mart ayindayiz, beklenen fallarin tarihleri yaklasiyor benim 4 falim birden daha patladi, melek öz, beren günes, aylin sayin ve jülide sezer.
Aslinda Melek için çok umutlanmistim, ama oda olmadi
Evet Özge'cim marttan beklenti büyüktü deģilmi?Kimseden ses yok,sessizlik olumsuzluğu gösterir,demek ki Mart patladı gibi.Yiğit'in minik bir yorumu vardı bana mart ilk iki haftası ve çıkmadı.Bu da sesizliğin sesi olsun bari.
arkadaşlar cıkmayan fal haberlerıne sankı benım falım gıbıymış gıbı uzuluyorum ınanınbışey dusunuyorum artık tarıhlere cok takılmasak dıye. Bende tarıh vermeyen falcı demem mantıgında bır ınsanım ama bakıyorumda tarıhı tutturan yok denıcek kadar az. Bı falcım bana tarıh veren yanılır. Onların burda 3 harflılerden bahsedıyo neyse onların 10 gunu bıZım 1 ayımıza denk ve tarıh verırsen yanıltırsın karşımdakını demıştı.. O zaman ne sallıyo bu demıştım ama şimdi bakıyorum da tarıh cıkmıyooo... Ben yorumculara yazılan yorumlara bakıyorum herkes memlun.. bizdemı bı garıplık var dıye dusunuyorum artık:) gecen 6 ay once meleke baktırdıgım yorumu dınledım aynen kızın dedıgı gıbı ılerlıyo ve benım hıç işime gelmemiştı o zaman dedıklerı.. Şimdi bakıyorum evet dedıgı gıbı gelışıyo olaylar.. Gecen kahve baktı mart bıtmeden dedı... Martta dedıgı olmıcak hıssedıyorum ama şimdi bu ne ılk yorum aynen ıkıncı yorum tarıhden patlıyo.. Sonuç bakalım... ayhana baktırdım eger burdakıtse tabı, oda aynı ay dıyo, yıgıtte aynı ay dıyo, sonra donuyorum burdakı en bılınmedık falcıda aynısını dıyo:))) aklımı yedımm artıkk.. Acaba cok baktırnaktan mı cıkmıyo?????
bencede tarih olayina cok takilmamali ben o kadar fal baktirdim falci zaman vermezse sormadim ne zaman olacak diye tarihlerde yanilitiyor bitanem... bakalim martin bitmesine cok var insallah hayirli haberler gelir
Öylede datlum benim Pollyannaca düşünüp ,geniş zaman allarımdan da hayır görmedim.Olmuşla ölmüşe çare olmaz,yapacak bişey yok.Ne yazıldıysa o artık.
kızlar mucizeler e baktıran varmı? varmı memnun kalan?
Birde seruven nasıl, övülmüş baya. Bunun için ne dersiniz? :82:
Ben serüveni beğendim bi iki nokta atışı oldu beni şaşırttı doğrusu gelecek için verdiği zaman nisan mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?