Binnaz Abla

Falalemden Sinem Seçkin dün beni çok şaşırttı.Tarot baktırdım,ama öyle ince detayları bilmişki helâl olsun.Cıkar çıkmaz bilemem ,çok fazla allayıp pullamakta istemiyorum kişiye göre değişir.Benim falımda en azından son dönem denediğim isimlerin en başarılısıydı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beğendiğine sevindim geçen gün yazmıştım bu bayanı yeni geldi siteye fiyat ta uygun bugüne kadar bir çok yorumcunun söylemediği bir detayı bildi diye hatta soru sorunca anne adını yaz demişti bu bayan öyle uzatmadan kısa ve öz bakıyor ben çok beğendim inşallah başka arkadaşlar dener fikirlerini yazarlar.

ya kasimda baktirdigim falin cilmadigini kesinlikle anladim. Resmen hikaye yazmis.

Dedigi olumsuz abuk subuk seylerin hicbiri cikmadi.

Bir de Subatta bana yanasmaya calisan biri olacakti, sans ver zamanla sevebilirsin demisti (evime kopek aliyorum sanki?!!) , o da olmadi. Oyle birisi yok.

Beyza ya da zaten bosanacaksin demisti.

Ben baktirdim, siz baktirip para kaptirmayin millet.

Sana çok fena sallamışlar, eğer fal alımını açık yakalarsan tellwede medyumfatima önerimdir ..

ya ne kadar inanmıyoruz desek de ister istemez etkileniyor ve ümit bağlıyoruz ya tutarsa hesabı .. sen üzme hele kendini sarıl eşine sıkıca :)

Esim veya sevgilim yok sekerim, yalniz ve mutsuzum Olsa zaten fala bukadar para dokmezdim

Son düzenleme:
ah anamm !! çok pardon beyza'yı falcı sandım boşanacaksın diye de sana diyo sandım kafa kısa devre yaptı yine ..

Yok sekerim, burda bir Beyza abla vardi, esiyle arasi kotu olan. Acelya Hanim bosanacaksin demis, o da cok uzulmustu. Bosanmadilar nitekim, adamla baristilar, simdi mutlu mesut yuvasindadir herhalde.

Yok sekerim, burda bir Beyza abla vardi, esiyle arasi kotu olan. Acelya Hanim bosanacaksin demis, o da cok uzulmustu. Bosanmadilar nitekim, adamla baristilar, simdi mutlu mesut yuvasindadir herhalde.

ya ben falcı olsam ve cidden boşanacağını görsem bile boşanacaksın diyemem ya aranız açılabilir bu süreçte sabırlı ol eşinle daha yakınlaş vs .. derim
Aman keşke mutlu mesut olsunlar ya, böyle falcıların kafasını yere sürtüp kıvılcım çıkaracaksın aslında

Büyük umutla Sinem seçkin e baktrdm ne yazikki beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…