Binnaz Abla

Tarot mu baktirdin sekerim? Ne dedi?

Maasimi bir alayim paralarimi yine Reiki ye yediricem Bekle beni Mert geliyorum

Canim Tarot attım. Cümleleri yanlış yanlış bazılarının yüklemi yok anlamakta güçlük çektim hadi bu sorunu geçtim pek alakasız arkadasımda attı demin oda pek beğenmedi isteyene atabilirim falı.

Vallahi merak ettim, cok ozel olmayan kisimlarini zahmet olmazsa alabilirim

Beģendim canım gerçekten.Aynen sendeki gibi bende de öyle detayları bildiki daha önce hiçbir falcıdan duymadım diyebileceğim şeyler.Tüm yorumlarıda olumlu görünüyor.Tabi fal bu hiçbir falcıya kefil olunmaz.Dokuzuna tutturur onuncuda çuvallar.Ben iki ayrı niyete tarot baktırdım,ikiside birbirinden doğru ve gerçekti.Kötüydü dersem hakkını yemiş olurum.Bugün yüzyüze baktırdığım "oha" lık ücretli fal,üç online ve bir ruya yorumuyla mart ayını kapatıyorum hayırlısıyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim beğendiğine normalde yazılı fallar beni pek etkilemez ama bu kadın ne bileyim değişik geldi, biraz takip edelim bakalım.

Bence de Mert, dün sordum ama cvp alamadım arkadaşlar şu falımpir sitesini dolaşırken kişiye özel dua diye bir bölüm var nedir bu hiç deneyeniniz oldu mu

Kisiye özel dua; isim soyadı,doğum bilgilerinden yola çıkarak esmaül hüsna çalışması hazırlanabilir.Ben Rota akademide Levent Akkaya(spiritüel danışman)hazırlatmıstım.Esmaül hüsna çalışmasıydı ve bir haftada hazırladılar.41 gün süren bir okumadır ve Allah in isimleridir.Yani öyle Falımpir gibi online bir sitede ayaküstü ayarlanacak bir konu değil,hiç girme ,bulaşma derim.

ilginç peki faydası oluyor mu yani ne için yapılıyor

Sevindim beğendiğine normalde yazılı fallar beni pek etkilemez ama bu kadın ne bileyim değişik geldi, biraz takip edelim bakalım.

Evet evet takipte kalınmalı,söyledikleri tüm samimiyetimle söylüyorum ,"ben"dim herşeyimle.Hiç pembe tabloda değil,her naneye olacak diyen falcıyıda,falıda sevmem zaten.Ama çıkmaz ona bişi diyemem,işte bunun içinde dedigin gibi takipte kalınmalı,çünkü boş fal değildi benimki..

benimde öyleydi ama söylediklerinin olmasını isterim :) bu msj lar görünmüyor değil mi

bana iyi biri lazım psikolojim berbat herkesi deneyemem öğrenciyim ben

öğrenciyim diyorsan tellwede medyumfatima derim kesinlikle. Kahve 3 lira tarot 5 lira ve açıkçası bunlar tamamen bahane bir çok şeyle destekliyor falı ve çok yardımsever birisi, geçende bi kız yurttaymış tarot atmak istedi ama 3 kredisi varmış, kahve gönder dedi fatima, yurttayım kahve yapamam deyince rastgele bir resim ekle ben sana tarot bakmam mı dedim dedi çok hoşuma gitti .. ve bu kadın cidden çok iyi işinde

ilginç peki faydası oluyor mu yani ne için yapılıyor

Ne için olacağı tamamen senin isteğin doğrultusunda belirleniyor.Talebine göre kişisel bilgilerinde baz alınarak Esmaül Hüsna 99 ismin icinden sana ve senin isteğine uygun olan isimler ve sayıları çıkartiliyor.28 gün altin anahtar çalişması ve 13 gün sabitleme aşaması var ve tamamen kişiye özel.Yani sana hazirlanan uygulamayi başkasinin okumasi pek amaca ulastirmaz.Faydaya gelince,duanın takibi olmaz derler.Gelecek müsibeti engeller,benim haberim bile olmaz.Duanın faydasindan bazen bizim haberimiz olmadan da dua faydali olabilir.Esmaül Hüsna üstelik söyleyecek söz yok illaki faydalıdır,bugünde de yarında da.

falımpir de rast gele lebuda diye birine tarot attım yorum süperdi ve bir çok yorumcunun dediği gibi karşı tarafın cesaretsiz olduğunu söyledi ve bunu önerdi pozitif enerji v.s den bahsetti karşı tarafı cesaretlendirmek için miş falan o yüzden sordum ama 3 günlük bir çalışma dedi istişahere v.s yatacakmış o yüzden sordum. teşekkürler

Kizlar merhaba kim bu bahsettiginiz falci ogrenebilirmiyim bende baktiriim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi bana pek samimi gelmedi bu öneri.Pozitif enerji ile karşı tarafın cesaretinin bağlantısınıda çözemedim.Ben online sitelerde astroloji haritasinada inanmam mesela.Böyle bahsettigin çalışmayıda yaptırmam.Ben kendi tecrübemi sana anlattım ,son karar senin.Aklında kalacaksa istersen dene.Ama ben inanmadım falcının bu söylediklerine.İstihareye en doğrusu kişinin kendisinin yatmasıdır yani senin.İstihareyle sorun çözülmez.Hayırlımı değilmi o belirlenir ki bunu sen varken niye falcı yapıyor,çok yapılamaz bişeymiş gibi.Ücret ne istedi peki?

yani :) sadece senle ben mi okuyoruz ben yeni yeni kullanıyorum bu siteyi de o yüzden sordum

Hahahaa.Şaka yapıyosun değilmi?Hayır canım şu an herkes okuyabiliyor.

Kizlar merhaba kim bu bahsettiginiz falci ogrenebilirmiyim bende baktiriim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Falalem Sinem Seçkin.

bu kadın aynı şeyi bana da dedi ama daha farklısını, istihareden bahsetmedi bana, ben ve sevdiğim için dua hazırlayıp onu okursak Allahın izniyle döner dedi ve birisi burda bu kadını çok övdü. Tam niyetimi bozmuşken bu kez medyum eşref akımı başladı :) birisi bu adam sayesinde 3 günde sevdiğine kavuştuğunu söyledi, birisinin de arkadaşı 1 günde kavuşmuş aklım iyice git gel oldu zor tutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…