Binnaz Abla

sakın bulaşma derim bende çok yaptım zamanında umutlanıyosun boş yere döniceği varsa döner zaten

sakın bulaşma derim bende çok yaptım zamanında umutlanıyosun boş yere döniceği varsa döner zaten

ay ne bileyim kıııız bu sitede de olumlu sonuçlar alan insanları görünce böyle bi gıdı gıdı oluyom kaybedecek neyim kaldı ya tutarsa diye hevesleniyorum ama dediğin gibi de umut bağlıyorum sonra olmayınca vay bana vay bana

valla kendileri adam tutuyolar refenans yazıyolar bir sürü paranı alıyolar olcak kesin falan diyolar bide hemde çok günah bu hataya düşme derim , bana döncek diye beklerken başkasıyla sözlendiğini duydum düşün yani o psikolojiyi :2::2:

vallahi aklımdan geçeni okumuşsun ben de huylanmadım değil acaba kendi adamı mı hatta kendisi midir diye ama işte umut dünyası ve çaresizlik çok kötü be ya senin durumun da çok kötüymüş be anacım o yürek nasıl dayandı buna ?

Arkadaşlar öyle duayla falan döneceğine inanmıyorum, o insan sizin hayırlı ise siz kendiniz dua edin Rabbinizden siz talep edin.

Arkadaşın sevdiği insan bir başkasıyla sözlenmiş yürek mi dayanır diye sormuşsunuz, dayanıyor kardeşim hiç değilse daha sevgiliyken kaybetmiş.

Ben deliler gibi severek evlendim severek de boşandım, 18 yıllık eşim başka bir hatun tercih etti o yüzden her şeye dayanıyor insan, ha ne oldu o hatunla hatun tekmeyi koydu. :)

ya elbette başa gelen çekilir de bu konular yürek yakan dayanılması zor olan şeyler be gülüm. Sizin durumunuz da kötüymüş ama itiraf etmeliyim ki sonuca bayıldım. Oh olsun gerçekten Allah bizleri yarı yolda bırakıp çekip gidenleri bizden bin beter hale düşürsün ..

bu medyum eşrefe baktıran var mı arkadaşlar

Mucizeler için demiştim canım seruven daha iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seruven'e baktırdım. aman aman beğndiğim söylenemez, şuanki durumu bilemedi çünkü ondan sanırım :44: mucizelerle kıyaslarsam mucizeler daha iyiydi ona göre.

bu medyum eşrefe baktıran var mı arkadaşlar

Medyum Eşref'le Kaderci'nin görseli aynı,aynı kişilermi acaba?Kaderci'ye baktırdım,sıradan bir faldı geneli itibariyle,yakın zaman vermiş,bakalım görücez.Bir de ordan Derviş'i denedim.Abartmıyorum her cümlenin sonunda" kızım"demiş.Samimiyet tabiki hoş ama yakınlık kurucam diye itici olmuş.Tanıtım falını ona yollamıştım,bunu sebep göstererek bir paragraflık fal bakmış.Sonrasınada eklemiş"bu tanıtım falı tekrar gönderirsen detaylı bakarım"diye.Olayın boyutu maddiyata dönünce o falcının falınada inanamaz duruma geliyorum.Bu cümleyi kurmasa bir değil beş falda yollardım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir kaç yorumcunun görseli aynı şu an hatırlamıyorum ama öyle idi, Eşref in fiyatları çok yüksek

Bir kaç yorumcunun görseli aynı şu an hatırlamıyorum ama öyle idi, Eşref in fiyatları çok yüksek
Öyle mi?Detayına bakmadım Eşref'in.Falı nasıl acaba?Ordaki yorumlarada güvenemiyo insan.Aileden,eşten,dosttan yazılır,yorum dediğin nedirki..

sevgiadn adlı üyenin 23.2.14 tarihli yorumunda bir tek var süper demiş, aramızda başka arkadaşlar baktı ise onlar haber bekliyelim sazan gibi atlamıyalım hemen :)

Hahhhaaaaaa.Cherry çok kurnazsın vallahi.Eminim Eşref senden daha açıkgözdür.

Promosyon olsa ne olurki 2 kelime yazıyorlar dalga geçer gibi eğer yazdığında biraz da doğruluk payı var se merak ediyor mecburen normal baktırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…