- 23 Ağustos 2012
- 51.999
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.326
- 898
Hahhhaaaaaa.Cherry çok kurnazsın vallahi.Eminim Eşref senden daha açıkgözdür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Promosyon olsa ne olurki 2 kelime yazıyorlar dalga geçer gibi eğer yazdığında biraz da doğruluk payı var se merak ediyor mecburen normal baktırıyorsun
sevgiadn adlı üyenin 23.2.14 tarihli yorumunda bir tek var süper demiş, aramızda başka arkadaşlar baktı ise onlar haber bekliyelim sazan gibi atlamıyalım hemen :)
Falcilar daha cakal tabi, baksana varimizi yogumuzu yediler resmen
Maasimi alir almaz once Galen sonra SarayliHanim a atliyorum
Promosyon olsa ne olurki 2 kelime yazıyorlar dalga geçer gibi eğer yazdığında biraz da doğruluk payı var se merak ediyor mecburen normal baktırıyorsun
Falcilar daha cakal tabi, baksana varimizi yogumuzu yediler resmen
Maasimi alir almaz once Galen sonra SarayliHanim a atliyorum
Aa sen açılışı Mert'le yapmıyomuydun??
Ondan bahsetme geregi duymadim bile aplamiz, 1 nolu servet dusmani
Ilknurcugum ikisi de tellwe'de . Sarayli'ya kahve baktirdim, sesli yorumlamis, begendim, cidden hissiyatiyla bakmis. Bir de tarot niyetindeyim. Galen de guzel tarot bakiyormus.
Cliviaxx veya Herra yi deneyen var mi tarotta?
Bu arada Chloe ve Ugga nin fallari cikmadi. Zannimca Ugga herkese ayni seyi yaziyor, sen daha iyisine layiksin, oyle biriyle 5 vakitte taniscaksin demis bana, duvarindan anladigim kadariyla da herkese benzer seyler yazmis.
Chloe de evlenecegin erkek bibibibi demis ama tek kelimesi cikmadi.
Ben en son Klotho ve Venüs Ambere baktırdım ikiside çok güzel di bire bir doğru idi ama son dönemde baktırdığım ve gercekten hayran kaldığım fal alemde Sinem di .
Ben en son Klotho ve Venüs Ambere baktırdım ikiside çok güzel di bire bir doğru idi ama son dönemde baktırdığım ve gercekten hayran kaldığım fal alemde Sinem di .
Venusamber bence an ve kisilik analizini gercekten cok dogru yapiyor.
Lakin soyle bir durum var ki, bana gelecekle ilgili tahmin yurutmemis, sadece adamla ilgili bir seyler soylemis. Gelecegi kimse bilemiyor zaten, ani en iyi bilenler arasinda Klotho ve Venus var. Sinem i de listeme ekleyeyim bari
Geçenlerde Alcazar ile falımpir deki Lebuda hakkında yazıştık falı çok iyiydi sorununun karşı tarafın cesaretsiz oluşu ve üzerinde olan negatif enerji yüzünden gecikmelerin v.s v.s demişti ve bana isme özel dua dan bahsetmişti kalbimin bir tarafı yok ya bir tarafı da dene ne olacakki dedi. onun ve benim yapacağım şeyleri anlattı bana dua gönderdi , kendi de yapacaklarını yaptı 1.incisi o gün ve önümüzdeki 2 cuma içinden yapacağını söyledi
Tesadüf belkide ;
ve sonuç; bugün arkadaşımdan çok basit ama 8 aydır beklediğim lafı duydum :) bu sevgi sözcüğü falan değil ama benim için önemli bir adımdı, şu an sevincimi anlatamam ve sizlerle paylaşmak istedim.
Ne güzel,umarım daha da iyi sonuçlar getirir dualar sana.Tesadüf mü Lebuda'dan mı bilimeyiz ama tam dua aşamasında bu gelişmenin olması enteresan.
Insani zorla yoldan cikariyorsunuz vallaTamam Lebuda'ya baktircam kahve mi yapsam tarot mu?
bu medyum eşrefe baktıran var mı arkadaşlar
baktırdığında sonucu bildirirmisin.
Özel mesajlarina bakarmısın?
Kız galiba doğru söylüyorsun yorum larda değil de ben sineme soru sorarken ben ilişkimi göğsümü gere gere yaşamak istiyorum demişim.
Lebu da bana fal bakerken, sen ilişkini göğsünü gere gere yaşamak istiyorsun demiş :) yuh ya tesadüf mü bu ne yapmak lazım bu durumda yani öyle ise insanları kandırıyorlar, birde dua lar la Allah isimleriyle ben soracağım ama nasılsa daha Lebudayla işim bitmedi.
Kız galiba doğru söylüyorsun yorum larda değil de ben sineme soru sorarken ben ilişkimi göğsümü gere gere yaşamak istiyorum demişim.
Lebu da bana fal bakerken, sen ilişkini göğsünü gere gere yaşamak istiyorsun demiş :) yuh ya tesadüf mü bu ne yapmak lazım bu durumda yani öyle ise insanları kandırıyorlar, birde dua lar la Allah isimleriyle ben soracağım ama nasılsa daha Lebudayla işim bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?