Binnaz Abla

şimdi kafam karıştı yine benim :) lebudanın dua çalışmasından memnun musun değil misin ? :) çünkü kaç gündür kendimi zor tutuyorum help pls

binnaz abla, fal sepeti, fal alem ve tellwede dahil şimdiye kadar baktırmadığım fal ve falcı kalmadı, genel olarak hepsi sadece o an ki mevcut durumu biliyo. ama gelecekle ilgili söylenenlerin hiçbiri gerçekleşmedi. o anlık umut dolu olup inanıyosun olucakmış gibi zannediyosun ama benim şimdiye kadar hiçbiri çıkmadı.verilen tarihler zamanların hiçbiri ama hiçbiri gerçekleşmedi.en iddialı olan falcılara bile baktırdım,, nesibe rezzan abla taygun ilkay selma aydın arnisha aklınıza kim geliyosa artyık hepsi hemde :) hepside çok ilginçtir ki hemen hemen hep aynı şeyleri söylemişti.olucak zannediyodum ama hiçbiri gerçekleşmedi..ben zaten mevcut durumumu biliyorum ve yaşıyorum, ama hiçbiri çıkmadı emin olun, geleceği Allahtan başka kimse bilemez derler ya aynen öyle..olacağı varsa bile olmuyo,

hanımlar şu an medyumfatimaya yolladığım fal yorumlandı ve hemen sizinle paylaşmak istiyorum. öyle yüksek beklenti içerisinde değildim ama müthiş nokta atışları vardı. hisleri var, oldukça memnun kaldım. size de öneriyorum baktırdığım en iyi fallar arasında şu an. bi durum için zamanı var onu da bekliyorum bakalım

Telvede kesinlikle baktırılmayacak bir isim daha Binnaz ve chat adı altında söğüşlenme olayı.. Paranıza yazık olmasın arkadaşlar.

Telvede kesinlikle baktırılmayacak bir isim daha Binnaz ve chat adı altında söğüşlenme olayı.. Paranıza yazık olmasın arkadaşlar.

Binnazin duvarindan :

4 gün önce

leydiminim
dediğiniz hiç bir şey çıkmadı ( başkasıyla nişanlandı onun adı da esra...
+ Devamı

BinNaz

Sonucta bu bir fal kimsenin kaderi benim dediklerimle yazilmiyor hâşâ, bu ayri bir tarafa birde nisanlanmasiyla hersey son buluyor demek degil, nikah tarihi alan ciftlerde son gun bile ayrilanlar oluyor, hicbirsey henuz belli degil, herseyi akisina birakip hayirlisini dileyiniz

bak bunu hiç görmedim durvarında. canlı chat deniyim dedim kredim gitti hiç bişey yazışamadık bağlantı kesildi sorumu sordum kart açtık kredi gidiyor görüyorum ama konuşma kesildi sonuçta kartları seçmişim teknik bir hata olmasına rağmen en azından yazılı dönüş yapmasını beklerdim onuda yapmadı.

Tamam baktırırsan fikrini paylaşırmısın lutfen

elbette paylaşırım hatta fal deneyimimi anlatayım lebudayla, kahve falının benimle hiç ilgisi yoktu bunu ona da söyledim. mümkün değil benimkiler yanıltmaz filan dedi .. dedim fallar karıştı o zaman bu yorumlar bana uygun değil. Sonra sen korunuyo musun muskan var mı dedi, bende de korunma muskası vardı. Benimkiler bu yüzden korkup şaşırmış falan dedi muskanı çıkar 3 gün sonra tekrar bakacam dedi, tabii bu esnada ben ona bazı bilgiler de vermiş oldum mesela ilşkimde bilemediği yerleri söyleyip düzeltmiştim .. neyse sonra yarım saate farklı bi yorum göndermiş bu bayağı uygundu bana .. dedim ben daha muskayı çıkarmadan nasıl tutturdun bu kez, muskanı geçici olarak etkisiz hale getirdim falan dedi vs .. sonra işte sana uygun dua enerji çalışması dua filan yapalım Allahın izniyle her şey düzelir dedi bi an içime sindi ama kafamda çok da soru işareti vardı, bir de sana bahsettiği 11 adım duasını da yanlış verdiğini görünce kuşkularım biraz daha arttı açıkçası çünkü bu duayı çok duydum neti talan ettim ve bilgiler hep aynı ama onunkinden farklı

Arkadasom dha öncede dedim içinde bulundugumuz sıkıntılardan dolayı bu insnnlara teselli olsun diye basvuruyoruz işin içinde 3 kagıt varsa ben Allaha havale ediyorum

Arkadasom dha öncede dedim içinde bulundugumuz sıkıntılardan dolayı bu insnnlara teselli olsun diye basvuruyoruz işin içinde 3 kagıt varsa ben Allaha havale ediyorum

aynen öyle gülüm, ama senin 2 günde az da olsa bi etkisini görmen de iyiye işaret ediyor, gelişmelerden haberdar et beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…