Geçenlerde Alcazar ile falımpir deki Lebuda hakkında yazıştık falı çok iyiydi sorununun karşı tarafın cesaretsiz oluşu ve üzerinde olan negatif enerji yüzünden gecikmelerin v.s v.s demişti ve bana isme özel dua dan bahsetmişti kalbimin bir tarafı yok ya bir tarafı da dene ne olacakki dedi. onun ve benim yapacağım şeyleri anlattı bana dua gönderdi , kendi de yapacaklarını yaptı 1.incisi o gün ve önümüzdeki 2 cuma içinden yapacağını söyledi
Tesadüf belkide ;
ve sonuç; bugün arkadaşımdan çok basit ama 8 aydır beklediğim lafı duydum :) bu sevgi sözcüğü falan değil ama benim için önemli bir adımdı, şu an sevincimi anlatamam ve sizlerle paylaşmak istedim.
Kızlar medyumfatima patladı mı ya hayırdır
Yorumundam memnunum bugun olan lebudayla mı ilgili tesadufmu bilemiyorum ısteşimdi kafam karıştı yine benim :) lebudanın dua çalışmasından memnun musun değil misin ? :) çünkü kaç gündür kendimi zor tutuyorum help pls
Yorumundam memnunum bugun olan lebudayla mı ilgili tesadufmu bilemiyorum ıste
peki kaç zaman üstüne gelişti bu olay ?
Telvede kesinlikle baktırılmayacak bir isim daha Binnaz ve chat adı altında söğüşlenme olayı.. Paranıza yazık olmasın arkadaşlar.
Binnazin duvarindan :
4 gün önce
leydiminim
dediğiniz hiç bir şey çıkmadı( başkasıyla nişanlandı onun adı da esra...
+ Devamı
BinNaz
Sonucta bu bir fal kimsenin kaderi benim dediklerimle yazilmiyor hâşâ, bu ayri bir tarafa birde nisanlanmasiyla hersey son buluyor demek degil, nikah tarihi alan ciftlerde son gun bile ayrilanlar oluyor, hicbirsey henuz belli degil, herseyi akisina birakip hayirlisini dileyiniz
2 gün içinde gelişti aylardır beklediğim cvp tı
2 gün içinde gelişti aylardır beklediğim cvp tı
dur bakalım deneyip faydasını başka görenler de olursa ben de göndereceğim ..
Tamam baktırırsan fikrini paylaşırmısın lutfen
Tamam baktırırsan fikrini paylaşırmısın lutfen
elbette paylaşırım hatta fal deneyimimi anlatayım lebudayla, kahve falının benimle hiç ilgisi yoktu bunu ona da söyledim. mümkün değil benimkiler yanıltmaz filan dedi .. dedim fallar karıştı o zaman bu yorumlar bana uygun değil. Sonra sen korunuyo musun muskan var mı dedi, bende de korunma muskası vardı. Benimkiler bu yüzden korkup şaşırmış falan dedi muskanı çıkar 3 gün sonra tekrar bakacam dedi, tabii bu esnada ben ona bazı bilgiler de vermiş oldum mesela ilşkimde bilemediği yerleri söyleyip düzeltmiştim .. neyse sonra yarım saate farklı bi yorum göndermiş bu bayağı uygundu bana .. dedim ben daha muskayı çıkarmadan nasıl tutturdun bu kez, muskanı geçici olarak etkisiz hale getirdim falan dedi vs .. sonra işte sana uygun dua enerji çalışması dua filan yapalım Allahın izniyle her şey düzelir dedi bi an içime sindi ama kafamda çok da soru işareti vardı, bir de sana bahsettiği 11 adım duasını da yanlış verdiğini görünce kuşkularım biraz daha arttı açıkçası çünkü bu duayı çok duydum neti talan ettim ve bilgiler hep aynı ama onunkinden farklı
Lebuda çok mı bekletiyo kaç saat oldu hala yorumlamadı yahu
Arkadasom dha öncede dedim içinde bulundugumuz sıkıntılardan dolayı bu insnnlara teselli olsun diye basvuruyoruz işin içinde 3 kagıt varsa ben Allaha havale ediyorum
Arkadasom dha öncede dedim içinde bulundugumuz sıkıntılardan dolayı bu insnnlara teselli olsun diye basvuruyoruz işin içinde 3 kagıt varsa ben Allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?