Binnaz Abla

Hanımlar aklıma takıldı tellwede medyumfatimaya baktırıp dediği çıkan ya da hiç memnun kalmayan var mı aranızda? İster istemez bi beklenti doğdu içimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum anı geçmişi çok iyi biliyor bundan eminim, gelecekle ilgili ay sonuyla itibaren gelişmeler başlayacak dedi beklemedeyim, ben kendisinden çok memnun kaldım

Anladım şekerim evet anı iyi biliyor da bakalım gelecek tutacak mı bekliyoruz, haberdar edersin :)

Anladım şekerim evet anı iyi biliyor da bakalım gelecek tutacak mı bekliyoruz, haberdar edersin :)

anı bilmesi umut verici diye umut ediyorum ve inşallah gelecek yorumları da çıkarsa ben daha buraya yazmadan sevinç çığlıklarımı duyarsınız

bende merte baktırdım tutarlı gibi geldi geçmişi bildi bakalım mayıs sonu haziran başı dedi bakalım çıkarmı

canım senin lebudayla dua çalışmaları nasıl gidiyor var mı gelişme ?

ikimizde özel günümüzde yiz ara verdik, ama dedim ya o günden sonra karşılıklı olmasada sanal olarak görüşüyoruz ve bayağı değişimler var yani şu an birliktelik telefonda başladı :)

Falımpir de Lebuda nasıl bilen varmı ??? valla yolladım ama 1 saattr hala sıram bile değişmedi :/

Lebuda ve Harun denediklerim arasında yorumunu hem beğendiğim hem de beni şaşırtan iki isim.Medyum Emine,Derviş,Almira,Kaderci bence geçiniz.Ayrıca hem kendi yorumumdan hemde yazı karakterinden eminim ki ;Lebuda=falalem Sinem Seçkin.Farkedermi?Bence hayır,iyi fal bakıyor.Biraz daha uzun fal ve sorunuza da daha detaylı cevap isterseniz Falalem haliyle öneririm.

ikimizde özel günümüzde yiz ara verdik, ama dedim ya o günden sonra karşılıklı olmasada sanal olarak görüşüyoruz ve bayağı değişimler var yani şu an birliktelik telefonda başladı :)

ayyy hadi bakalım inşallah yaa çok sevindim gerçekten ben de deneyeyim o zaman kaybedecek ne var ki dimi ? Canım inşallah rabbim devamına erdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…