Binnaz Abla

fal sepeti sezen nasil arkadaslar? diger falcilarin tam tersi seyler soyledi daha once baktiran oldumu hic aranizdan?

Vallahi bana hiiiiiiiicbir dedigi cikmadi, zaten anla ilgili tespit falan da yoktu, sallamasyondu yani. Sezen bir halt bilmiyor bence, onceki sayfalarda falciligi birakip overlokculuga yonelmesini onermistim ama belli ki dinlememis.

fal sepeti taha nasıldı sizce merak ettim

Taha benim favorilerilerimden.Üç tarot geçmişim var onunla.Aralık sonuydu baktırdığımda,o zamandan beri bir sürü fal patladı Allah ın izniyle.Taha bâki kaldı,vallahi tüm gidişat onun dediği gibi.Ama tabi fal bu belli olmaz,baktırsan belkide sen beğenmezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu falcıaslı duvarına seninle alakalı bsey yazmstı okudun mu

Yoo sekerim, okumadim da, tellwe topiginde yeterince eglendim zaten. Bana Hulya Avsar'dan bana bir koca lazim o da bu gece lazim sarkisini hediye etmisti. Duvarina da ne yazarsa yazsin, kim ciddiye alacak o cilgin hatunu, sanirsiniz ki kahinvanga Banladilar onu, keske gelse de eglendirse bizi tekrar.

Son düzenleme:

Niye hic sasirmadim acaba aplamizla enerjimiz taban tabana ters

Yoo sekerim, okumadim da, tellwe topiginde yeterince eglendim zaten. Bana Hulya Avsar'dan bana bir koca lazim o da bu gece lazim sarkisini hediye etmisti. Duvarina da ne yazarsa yazsin, kim ciddiye alacak o cilgin hatunu, sanirsiniz ki kahinvanga

ayy beni de üzdü falımı iade etti ve olmayacağını söyledi kavuşmanın falı tutan yahut tutmayan var mı içerledim bayağı

Niye hic sasirmadim acaba aplamizla enerjimiz taban tabana ters

Öyle valla Cherry.Bi seninle bide Özge'cim ile hiç tutmadı.Böyle daha iyi ama farklı fikirler çıkıyo ortaya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana dediklerinin hiçbiri tutmadı maalesef

bende tahaya tarot attım bayağı olabilitesi yüksek şeyler söyledi memnun kaldım aslında olumsuz seyler söyledi ama ifade edişi hoşuma gitti ve olabilitesi yüksek dediğim gibi.. tabi bir yandan da içten içe çıkmamasını diliyorum sana neler dedi bir özet geçebilir msin kabaca? aynı yorumu yapıp yapmadığını merak ettiğimden soruyorum canım

sana nasıl yorum yapmış canım aynı şeyleri herkese yazıp yazmaması bakımından soruyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…