ikimizde özel günümüzde yiz ara verdik, ama dedim ya o günden sonra karşılıklı olmasada sanal olarak görüşüyoruz ve bayağı değişimler var yani şu an birliktelik telefonda başladı :)
canım sana olumsuz konuşan asla olmaz diyen falcılar hangileriydi?
fal sepeti taha nasıldı sizce merak ettimAslında hepsi bir araya gelirsin ama sen zamanla istemeyeceksin dedi, bunlar Fal Sepeti Taha, Nesibe Fatima ise olur ama ömür törpüsü çok zorlanırsın dedi.
fal sepeti taha nasıldı sizce merak ettim
fal sepeti sezen nasil arkadaslar? diger falcilarin tam tersi seyler soyledidaha once baktiran oldumu hic aranizdan?
Ben begenmedim, ne kahvesini ne tarotunu, bence hissiyati yok. Ama burda begeneni cok var, denenbilir bence.
canım bu falcıaslı duvarına seninle alakalı bsey yazmstı okudun mu
Taha benim favorilerilerimden.Üç tarot geçmişim var onunla.Aralık sonuydu baktırdığımda,o zamandan beri bir sürü fal patladı Allah ın izniyle.Taha bâki kaldı,vallahi tüm gidişat onun dediği gibi.Ama tabi fal bu belli olmaz,baktırsan belkide sen beğenmezsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoo sekerim, okumadim da, tellwe topiginde yeterince eglendim zaten. Bana Hulya Avsar'dan bana bir koca lazim o da bu gece lazim sarkisini hediye etmisti. Duvarina da ne yazarsa yazsin, kim ciddiye alacak o cilgin hatunu, sanirsiniz ki kahinvanga
Niye hic sasirmadim acaba aplamizla enerjimiz taban tabana ters
bu arada augur u tavsiye eederim ben
kahve mi tarot mu şekerim, dedikleri çıktı mı?
Bana dediklerinin hiçbiri tutmadı maalesef
geçen tahaya baktırdım ve çok memnun kaldım ben. oldukça emek vermişti ve söyledikleri tamamiyle yaşadıklarımla uyumluydu ama verdiği zamana var henüz. tespitleri yerindeydi yani kısaca. gelecek konusunda beklemedeyim
fal sepeti sezen nasil arkadaslar? diger falcilarin tam tersi seyler soyledidaha once baktiran oldumu hic aranizdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?