Binnaz Abla

sana nasıl yorum yapmış canım aynı şeyleri herkese yazıp yazmaması bakımından soruyorum?

bana olumlu konuşmuştu canım. hatta yaşadığım bir olayla ilgili tam nokta atışı yapmıştı şaşırtmıştı beni. aynı şeyleri yazdığını düşünmüyorum yani yaptığı yorumu çok beğendim. uzunca bir yorumdu ve tamamiyle bendim yorumdaki

ühühüh bu faldaki de tamamen bizdik ama beni üzdü doğrusu neyse hakkmızda hayırlısı:2:

öyle yapayım bar:)

isteksizce sallamasındansa, istekli tutarlı olsun dimi yani :) ya bi de orda medyumesref var barıştırma falı bölümü var bi kaç kişi duvarına yazmış mucizeler yaşadığını ama eşi dostu mudur yoksa cidden mi adam işin ilmini biliyo aklım karıştı nasıl öğrensek ki bunu

bilemiciğim baktırmadım bayadır hiç bi fal çıkmadığından istek kalmadı içimde

arkadaslar falımpir harun beyi öneriyorum. çok nokta atışları oldu kesinlikle. bundan sonra arada kapısını çalacağım bir insan oldu. başarılı buldum. dünkü taha yorumumu da bugün tekrar okudum ve şunu gördüm ben balık sevgilim ikizler. tamamen burcumuza göre yorumlamış halbuki sevgilim daha cok yükseleninin özelliklerini taşıyan biridir. zaten kendisi de açıklamalarda burcunuzun önemli olduğunu söylüyor ben tipik balık olduğumdan tam benim diyorum ama erkek arkadasım evet onadn bahsediyoruz ama sanki o değil gibi. sonucta bana da çok olumsuz bir fal bakmadı karaladığım zannedilmesin izlenimim bu şekilde. bu ay falı malı böylece kapatıyorum bütçe göçtüüüü

ahh bu fallara ödediğimiz parayı kumbaraya atsaydık şuan iyi ciro yapmıştık azıcık dayanın şu sınavımı atlatayım ilk iş katina falı öğrenip sizlere yorumlamak olacak

merhaba binnaz abla da Firuze Aydın ya da cağan ariman a baktıran var mı? Ben ikisine baktırdım ama zıt şeyler söylediler :18::18:

lebuda kırmamak için beni falıma bakmış kızlar.başta demiş normalde bakmıyorum o yüzden kısa bakıcam seni kırmamak için.
kısa ama kötü diyemem. acaba denesem mi paralı olarak ne diyosunuz baktıran bacılar:)

merhaba binnaz abla da Firuze Aydın ya da cağan ariman a baktıran var mı? Ben ikisine baktırdım ama zıt şeyler söylediler :18::18:

Ben 2 sinide baktırdım Firuze bana göre mükemmel

Çağan Tarotto iyi katinaya yeni bakmaya başladı galiba, bende 2 sinin de yorumu aynıydı yani ikisinde de memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…