internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
lebuda kırmamak için beni falıma bakmış kızlar.başta demiş normalde bakmıyorum o yüzden kısa bakıcam seni kırmamak için.
kısa ama kötü diyemem. acaba denesem mi paralı olarak ne diyosunuz baktıran bacılar:)
Alcanzarcimla ortak beğendiğimiz ilk falci lebuda tarihe gecer bu durum:)))
Lebuda bence ücretli denenir.Yinede sebep olmiyim ama yorumu klasik cümlelerden ibaret değil , oda yetiyo bazen.O kadar sıkıldımki birbirine benzeyen yorum almaktan Lebuda ilaç gibi geldi.Ve Harun ;adam bana bi cümle yazmış öyle ki falın gerisini çokta dikkate almadım,o cümlesi yetti bana.Yinede allayıp pullayıp seni yanıltmak istemem sonuçta bu bende ki performanslarıydı,fal bu falcıya kefil olunmuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tarot ilk dediği çıktı ikincisi için beklemedeiym zaten ilk ona baktırmıştım döndüm dolaştım yine ona geldim dediği olunca ama enerji meselesi tabi :)
augur bana öyle olumsuz konustuki, ona baktirdigim falim çikmasin diye dua ediyorum
bir augur zede daha hoşgeldin canım
sanada mi olumsuz konustu canim ? Birde ben ona baktirmadan önceki son fallarim hep tam olumlu degilsede olumlu gibiydi, onunkini okuyunca moraller baya düstü
canım öncelikle aklında bulunsun bunu çoğu falcı da söyler, çok sık fal baktırmayın diye sebebi de fallar birbirini etkilediğinden önceki falları bozarmış, özellikle olumlu falların ardından bekleyin bir süre..
Augur'a gelecek olursak, bende hem olumsuz konuştu hem de benimle ilgisi olmayan bir yorumdu .. tamam sonuçta kartlara göre baktı falı ama benimle hiç ilgisi yoktu yani ve dediği hiçbirşeyi de yaşamadım henüz :) o fal benim değildi kabul etmiyorum
Keske böyle pozitif yaklasabilsem evet ama dogru geçenlerde çok baktirdim, fal krizim tuttu ve kisa sürede çok fal baktirdim, pazar günü sondu, artik kendimi kontrol etmeye çalisiyorum
Amanda aman..Cancağızım burdaymış.Vallahi ortak beğendiğimiz ilk falcı,şeytanın bacağını kırdık en sonunda.
Lebuda bence ücretli denenir.Yinede sebep olmiyim ama yorumu klasik cümlelerden ibaret değil , oda yetiyo bazen.O kadar sıkıldımki birbirine benzeyen yorum almaktan Lebuda ilaç gibi geldi.Ve Harun ;adam bana bi cümle yazmış öyle ki falın gerisini çokta dikkate almadım,o cümlesi yetti bana.Yinede allayıp pullayıp seni yanıltmak istemem sonuçta bu bende ki performanslarıydı,fal bu falcıya kefil olunmuyor.
dayanamayıp baktırıcam ya değişik falcı herkeste beğenmiş bıktım eskilerden çıkmıyoda zaten.
fal alımı kapalı mı şu anda ya bende çıkmıyoda
Acaba değişik falcılar mı gercekten? Telveden sağdan soldan gelen patlayan falcılar mı?
:))) evet bitanemmmm birakamiyorum sizi... bizim eski kizlardan kimse kalamamis topikte
bak hala inatla ikimiz burdayiz:))) marple palamut thalix cherry ve niceleri nerdeler anacim
Haruna ücretlimi yoksa promosyonmu baktırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?