:))) evet bitanemmmm birakamiyorum sizi... bizim eski kizlardan kimse kalamamis topikte
bak hala inatla ikimiz burdayiz:))) marple palamut thalix cherry ve niceleri nerdeler anacim
Aynen dediğin gibi canım,Cherry'de burda ama birde sen ve ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dayanamayıp baktırıcam ya değişik falcı herkeste beğenmiş bıktım eskilerden çıkmıyoda zaten.
fal alımı kapalı mı şu anda ya bende çıkmıyoda
Acaba değişik falcılar mı gercekten? Telveden sağdan soldan gelen patlayan falcılar mı?
Vallahi ben burdayim sekerimBu gidisle bu topik e daha cok takilirim :1erde fal baktirmiyorum, o yuzderum. En son bir lebuda ya baktirdim, o kadar.
Sen nasilsin Ozge cigim? Hep daral haberler veriyoruz, biraz da guzel seyler duyalim
Cherrycim fal kardesimbende fal olayini birakmistim dayanamadim lebudaya baktirdim bikac gun once. Ay bende buralardayim yalniz degilsiniz artik fal baktirmadigim icin yazmiyorum sadece.
yok bitanem ya bende kötüyüm günlerdir agla agla icim disim noturlesti artik bisey hissedemez oldum. dusunmek bile istemiyorum. Sadece lebudanin da dediği gibi ne kadar bahtsiz bir kizmisim diye kendime agliyorum
Lebudayi sen begendin mi bitanem.
Kardes, ne oldu? ben mi karistiriyorum ama en son adam seni ziyarete gelmemis miydi, mutlu mesut bulusmamis miydiniz?
Elektrigimiz cok tutmadi sanirsam onunla.
Bana gelecekle ilgili cok net seyler soylememis.
Anla ilgili ne dedigini cozemedim, Turkcesi superdi
diğer topicte de yazdım da buradan da sorayım alcanzarcım, katina ile ilgili bilgin var o yüzden bilirsin diye düşünüyorum..falcının biri bana bi keresinde şey demişti. şu an o kişiyle aranızda bir ilişki olmadığından katina doğru fal değil diye...katina için o kişiyle hali hazırda bir ilişki veya görüşme içinde mi olmak gerekiyor ? bileyim doğrusu neyse de ona göre göndereyim fal seçimimi.. ve bir de katinanın enerjisi için çok tavsiye etmezler..bunun hakkında ne düşünüyorsun?
Ne yaptigini ne istedigini bilmeyen bir adam olup cikivermis canim anlamiyorum ne yapmaya calistigini. Aynende öyleydi bi bakiyorum adam bana deli divane asik bi bakiyorum ortada yok...onun bu gelgitleri artik tak ettirdi... en son 1 hafta once saydim sayistirdim belki bugune kadar demedigim herseti soyledim. Ben boyle sinirle sayistiriyorum adam gayet sakin bi sekilde haklisin bitanem sen ne dersen haklisin diyor. Birdaha ne beni nede ailemi arama dedim. Bakalim. Sabir kalmadi artik ya 9 aydir ayriyiz kim onu bu kadar bekler. Ayy cok dertliyim. O yuzden artik bir beklentim falan yok oyle sni seviyorum demekle sevgi olmaz gelir yapar nikahi anlarim sevgiyi...boyle iste kardes kestim ümidimi akisa biraktim...baktirmiyorum fal falanda belki ayda bir rezzan ablaya gönderirim...
Aynen lebudanin turkcesi harika)))
Katina'nın olayı ana teması aşk.Bence yani bildiğim kadarıyla platonikten evllilik aşamasında olduğun kişiye kadar katina açılabilir.Hatta katinayı iş içinde yorumlayanlar var.Ama asıl hizmet ettiği alan özel hayat.Bence ilişki içinde olman gerekiyor diye birşey sözkonusu değil,nacizane bildiklerim doğrultusunda Urminaa'cım.
sağol tatlım..bence de öyle olması gerek...oofff bu falcılar içimi şişirdiler
Gerçekten benim bildiğim kadariyla bile çok uğraştirdi seni.Emdiğin sütü burnundan getirdi bi yerde.Hakkında inşallah hayırlısı canım.Dediğin gibi niyeti olan ,yürekten isteyenin gideceği tek yol nikâhtır,geriside yalandır.
Alcanzarcimla ortak beğendiğimiz ilk falci lebuda tarihe gecer bu durum:)))
Lütfen beni unutmayın :) bende beğendim
Derviş'e baktırdım. ne kadar kızım, kızım, kızım demişama baya nokta atışlı bilmiş şimdiki durumumu. Geçmiş ve şimdiki durumu duymaktan da bıktım aslında.. Bu lebuda için geleceği tutturdu diyen varmı?
Lebu da yeni baktırdım bir çok arkadaşta öyle genelde herkes memmun ama gelecek için en azından kendi adıma daha vakit var
orda sadece lebudayı mı beğendin? başka baktırdıkların var mı? ya yoksa bu telvedekiler buraya mı kaymış nedir, emin olamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?