Binnaz Abla

durugörüsünde fotograf mı yüklemek gerekiyor (( off ama ben aşk için durugörü istemiyorum ki iş için baktıracaktım (( kendi fotografım da yanımda değil

Promosyon olarak da beyaz a baktırmıştım 2 satır idi Lebu dan sonra açıkçası ihtiyaç duymadım onu da burdan bir arkadaşın yorumu üzerine baktırmıştım

Bu arada dua çalışması olduğu için bugün Lebu da hanım msj laştık sağlık sorunu var bugün fallara bakamamış sitemizden bilgisi var, hepimizin dileklerinin hayırlı ise olması için dua ediyor.

kızlar Futuh al Ghayb diye bir falcı dikkatimi çekti...baktıran var mı?? nasıl ?

Bu arada dua çalışması olduğu için bugün Lebu da hanım msj laştık sağlık sorunu var bugün fallara bakamamış sitemizden bilgisi var, hepimizin dileklerinin hayırlı ise olması için dua ediyor.

ne gibi dualar bunlar. sayfasında kağıt yakmalar falan yazıyordu. uuuu :18: korkarım ben böyle şeylerden.

Ay onun o kızımları benide yiyip bitirmişti.Bir paragraflık falın bütün haline getirsen üç satırı "kızım".

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lebu da yeni baktırdım bir çok arkadaşta öyle genelde herkes memmun ama gelecek için en azından kendi adıma daha vakit var

Bende de epeyce zaman var Lebuda adına.Yeni bi isim bide gelecek konusunda denendiğini sanmıyorum bende.

merhaba kızlar, bu lebuda die bahsettiğiniz , denediniz mi? falı nasıl? yani çıktı mı dedikleri 5 soru 5 cevap diyor, kısıtlamalı mı bakıyo en sevmediğimden...

durugörüsünde fotograf mı yüklemek gerekiyor (( off ama ben aşk için durugörü istemiyorum ki iş için baktıracaktım (( kendi fotografım da yanımda değil

Ben foto moto yüklemedim.Hiç uğraşamam şahsen.Yazdım yolladım bilgileri.Canım benim zaten durugörü her duruma bakılır diye bakıyorum aşk için olacak diye bi kaide olamaz.

Durugörüye saat 21:00'den sonra bakabiliyomuş bilgin olsun canim yollarsan.

lebuda hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar?
aşırı aşırı fala ihtiyacım var şu ara, yardımcı olursanız sevinirim, vericeğiniz cevaplaragörehemen baktırmak istiyorum

Durugörüye saat 21:00'den sonra bakabiliyomuş bilgin olsun canim yollarsan.

ayy ciddi olamazsıııın oofff zaten ben o sitenin sistemini anlamadım..illaki fal baktırdan giriceksin atmak için diğer kısımdan olmuyo filan... durugörü attım iş için ama bakalım.. anne adı filan demişti promosyonda ama orda yazacak yer yoktu, soru sorar da belki yazarım.. neyse yorum gelsin her zamanki gıcık objektifliğimle yazıcam kızlar

lebuda hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar?
aşırı aşırı fala ihtiyacım var şu ara, yardımcı olursanız sevinirim, vericeğiniz cevaplaragörehemen baktırmak istiyorum

falimpirde bu hanım ben katina yollamıştım yorumu süper idi

çok teşekür ederim canım, okuyupta insanlar sallamayınca üzülmüştüm; cevap vermiyolar die
peki şu anki durumu mu bildi? dedikleri çıktı mı sizde?

Lebuda devrik ve noktalamasız cümleler kurar ama yorum olarak başarılı %5'lik kesime dahil olur, ezberlenmiş cümleler kurmamasıyla...kesinlikle denenir bir falı var bence.Şöyle on -onbeş sayfa aralığına bakarsan daha bilgin olabilir Lebuda için.

çok teşekür ederim canım, okuyupta insanlar sallamayınca üzülmüştüm; cevap vermiyolar die
peki şu anki durumu mu bildi? dedikleri çıktı mı sizde?

Şimdi yeni baktırdım geçmiş i bildi durumu bildi gelecekle ilgili yorumun tam anlamıyla gerçekleşmesi için zaman var, ancak başta tereddüt ettiğim bir konu var idi benim ilişkimi tıkayan karşı tarafın cesaretsiz davranması duygularını tam aktaramaması v.s Lebu da bu insanın cesarete ihtiiyacı var istersen dua yapalım dedi. Bende deniyelim dedim, i hem benim hem onun edeceği dua, isim yakma v.s

Duaya başladığımızın 2.günü erkek arkadaşım aradı ve aylardır beklediğim cesaret edemediği şeyi söyledi :) gerçekten dua işe yaradı, yada tesadüftü bilemem ama bundan sonra yorum olayına girersem Lebu da ve Fatima hn dan vazgeçmem .
Yorumcuların ortak söyledikleri çok sık aralıklarla fal baktırmayın buna uyacağım. (tabii meraktan çatlamasam)

Vallaha saat olarak bana öyle yazdı.Olsun be bacı beklediğimize değsinde....

size de teşekür ederim, bu sayfayı ara ara okuyorum; müdavimlerinin konuşmaları fazla olduğundan onca sayfayı okuycak vakit bulamıyoruz; bakıcam şimdi dediğiniz sayfalara

1 gün önce [Katina]

prenses34
peki şimdiki çıktığım çocukda beni kullanıpda bırakıcakmı?karşıma sarışın renkli gözlü zayıf uzun boylu yakışıklı elinde işi olan bir beymi çıkıcak?nezaman istediğim gibi bi adam çıkıcakda bende aşık olupda evleneceğim?mithat beni hiçmi sevmedi başından beri kullandımı beni?nezaman pişman olcakda arıyacak beni?onu affetsem gene bana arkasını dönüpde gülşah adisiylen arkadaşlık yaparmı?

+ Devamı

prenses34

gülşahlan mithatın arkadaşlığı nezaman tamamen bitecek?çok ah ettim onlara ahlarım tutacakmı?yada tuttumu?gülşah neden feceni kapadı?mithatlan aralarımı açıldı?mithat param yok vakdim yok demişdi ama gülşaha vakdide var parasıda var.ben aradığımda işim var senlen uğraşamam deyip telefonu yüzüme kapatıyodu.mithatın iş ve aşk durumu nasıl?kötümü nezaman kötüye gitcek mithatın aşk ve iş durumu?

1 gün önce

vviccan

cnm benim sen bu adamı fazla kafaya takıyorsun ondan sana hayır yok güzelim ben bi gelecek görmüyorum ikiniz için

1 gün önce

prenses34

bende zaten bana dönse istemem gene aynı şeleri yapar bana.şu anki ilişkim uzun sürecekmi?yoksa o da bana kazık atıp beni bırakıcakmı?karşıma istediğim gibi biri nezaman çıkıcakda bende aşık olup evlenecem?mithatlan gülşahın arası nezaman tamamen bozulucakda bende bunu öğrenip mutlu olcam?mithat pişman olcakda beni nezaman arıcak?bende ona ağzının payını verecem.karşıma istediğim gibi birisi çıksa

1 gün önce

prenses34

ben o zaman mithatı unuturum aklıma bile gelmez mithat ozaman benim.şöle sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıf yakışıklı elinde işi olan bi adam çıksa karşıma hem ben ondan hemde o benden elektrik alsada sonrada evlenip mutlu olsam tek dileğim bu.bu dileğim nezaman gerçek olucak?

1 gün önce

vviccan

cnm senin falında valide kartı çıkmış karşına yakın zamanda istediğin biri çıkması ihtimali yok ama belki sabırlı olursan ve kalbini temiz tutarsan elbet olacaktır

augur bana öyle olumsuz konustuki, ona baktirdigim falim çikmasin diye dua ediyorum

ya canım gelecek ile ilgili ne söyledi bilemem ama benden duyan 2 arkadasıma da baktı ve ikisine de olumsuz söyledi nasıl desem şuan ve geçmişle ilgili bilmişti yani.. mesela bir arkadasımın takıldığı bir cocuk vardı bişey olcak mı dedi hayır o sana aşık değil öyle bir izlenim veriyor ama değil sadece vakit geçirmek istiyor dedi. çıktı.. mesela bana olumlu konuştu ama arkadasıma söylemekten çekinmemişti inşallah istediğin gibi olur ama olumlu olumsuz dobra söyleyen bir falcıdır gözümde..

ne duası, bende edeyim kalbim rahatlasın
peki diğer bahsettiğiniz fatima nerde bakıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…