Seni unutmak mümkünmü???
Bu arada Harun'a ilk falımda soru bölümünde hangi tür falından daha verim alabileceğimi sormuştum.Sağolsun cevap göndermiş ve şöyle demiş:"Tarot bir camın arkasından dağa bakıp ardından çıkan dumanı görmektir.Durugörü dağın arkasındaki manzaraya net görebilmektir."Bu üstüne söz söylenmez açıklamanın üzerine kendisine falcı özel bakımından durugörü yolladım,dördüncü sıradayım.Yorumu gelince paylaşırım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Promosyon olarak da beyaz a baktırmıştım 2 satır idi Lebu dan sonra açıkçası ihtiyaç duymadım onu da burdan bir arkadaşın yorumu üzerine baktırmıştım
Bu arada dua çalışması olduğu için bugün Lebu da hanım msj laştık sağlık sorunu var bugün fallara bakamamış sitemizden bilgisi var, hepimizin dileklerinin hayırlı ise olması için dua ediyor.
Derviş'e baktırdım. ne kadar kızım, kızım, kızım demişama baya nokta atışlı bilmiş şimdiki durumumu. Geçmiş ve şimdiki durumu duymaktan da bıktım aslında.. Bu lebuda için geleceği tutturdu diyen varmı?
Lebu da yeni baktırdım bir çok arkadaşta öyle genelde herkes memmun ama gelecek için en azından kendi adıma daha vakit var
durugörüsünde fotograf mı yüklemek gerekiyor(( off ama ben aşk için durugörü istemiyorum ki iş için baktıracaktım (( kendi fotografım da yanımda değil
durugörüsünde fotograf mı yüklemek gerekiyor(( off ama ben aşk için durugörü istemiyorum ki iş için baktıracaktım (( kendi fotografım da yanımda değil
Durugörüye saat 21:00'den sonra bakabiliyomuş bilgin olsun canim yollarsan.
lebuda hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar?
aşırı aşırı fala ihtiyacım var şu ara, yardımcı olursanız sevinirim, vericeğiniz cevaplaragörehemen baktırmak istiyorum
falimpirde bu hanım ben katina yollamıştım yorumu süper idi
çok teşekür ederim canım, okuyupta insanlar sallamayınca üzülmüştüm; cevap vermiyolar die
peki şu anki durumu mu bildi? dedikleri çıktı mı sizde?
çok teşekür ederim canım, okuyupta insanlar sallamayınca üzülmüştüm; cevap vermiyolar die
peki şu anki durumu mu bildi? dedikleri çıktı mı sizde?
ayy ciddi olamazsıııınoofff zaten ben o sitenin sistemini anlamadım..illaki fal baktırdan giriceksin atmak için diğer kısımdan olmuyo filan... durugörü attım iş için ama bakalım.. anne adı filan demişti promosyonda ama orda yazacak yer yoktu, soru sorar da belki yazarım.. neyse yorum gelsin her zamanki gıcık objektifliğimle yazıcam kızlar
Lebuda devrik ve noktalamasız cümleler kurar ama yorum olarak başarılı %5'lik kesime dahil olur, ezberlenmiş cümleler kurmamasıyla...kesinlikle denenir bir falı var bence.Şöyle on -onbeş sayfa aralığına bakarsan daha bilgin olabilir Lebuda için.
augur bana öyle olumsuz konustuki, ona baktirdigim falim çikmasin diye dua ediyorum
ne duası, bende edeyimŞimdi yeni baktırdım geçmiş i bildi durumu bildi gelecekle ilgili yorumun tam anlamıyla gerçekleşmesi için zaman var, ancak başta tereddüt ettiğim bir konu var idi benim ilişkimi tıkayan karşı tarafın cesaretsiz davranması duygularını tam aktaramaması v.s Lebu da bu insanın cesarete ihtiiyacı var istersen dua yapalım dedi. Bende deniyelim dedim, i hem benim hem onun edeceği dua, isim yakma v.s
Duaya başladığımızın 2.günü erkek arkadaşım aradı ve aylardır beklediğim cesaret edemediği şeyi söyledi :) gerçekten dua işe yaradı, yada tesadüftü bilemem ama bundan sonra yorum olayına girersem Lebu da ve Fatima hn dan vazgeçmem .
Yorumcuların ortak söyledikleri çok sık aralıklarla fal baktırmayın buna uyacağım. (tabii meraktan çatlamasam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?