Binnaz Abla

ahahahah bu kızın ciddi problemleri var ya fallardan kısıp psikologa götürsek sevap işleriz cidden banada denk geliyor yorumları üzülüyorum da şu kıza...

Arkadaşlarım kısa süredır aranızdayım ama gerek alcanzar olsun gerek özge dıger nıcklı arkadaslarımın com dost insanlar oldugunu dusunuyorum. Ama nacızane ve hayatının bı yıllını ne yazıkkı bu yakma okuma işlerıyle geçirmiş bırı olarak ne yazıkkı hiçbir faydasını gormedıgım gıbı ınanın ınsanın hayatını kotu etklıyo. O an anlamıyosun ama sonra bı bakıyısun her işin ters ben lebuda hanımın ıyı bır falcı oldugundan emınım ama bu tur yonlendırmeler yaptıgı ıcın yaklaşmaya korkuyorum ınanın. Benkı yıgıt ıcın ıstanbulla,suleyman bey ıcın hataya kadar gıtmiş bır fal manyagıyım:) ama ılk önce hıcbırsey ıstemeden başlar bu tur seyler sonra tam alışırsınız pat ablacım şukadar para yada şuaraya zekat verınlerle devam eder. Bakın ben bırebır yaptım dıyorum. Asla falcınızıda kotulemıyorum. Emınım ıyı bır kadındır, emınım sıze yardım etmeye calışıyodur ama ben fıkrımı soylemek ıstedım. Açın ellerınızı allaha ondan ısteyın. Fal baktırmaya gelınce ben vazgecemıyorum ama en buyuk gunahımız bunda kalsın dıyorum. Okumalardan yazmalardan lutfen uzak durun ınanın hayrı yok. Sevgıyle.

arkadaşlar netliğe kavuşturmadan yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamadım, fatima için biraz beklemenizi öneriyorum, netliğe kavuşturunca burda çarşaf çarşaf yazıcam zaten sadece biraz bekleyin

perican ama çatlatırsın beni şimdi yaa ben tekrar bir okuyayım fatimanın falını.. ama hatırlıyorum arayacak-edecek-bekle..

okuma denilen şey nedir? dua mı okuyorlar ne yapıyorlar? bu konuda çok cahil kalmışım ya.. bir de eğer böyle bir şey varsa o kişinin iradesini etkilemeye yönelik midir? biraz bilginiz var sanırım sizin, merak ettim açıkçası... yapacağımdan değil inanın zaten uyarıdan sonra korkarım da..çorabımı çıkarmaya üşeniyorum bi de oturup binlerce duayı okuyup da uğraşamam..uykum gelir

perican ama çatlatırsın beni şimdi yaa ben tekrar bir okuyayım fatimanın falını.. ama hatırlıyorum arayacak-edecek-bekle..

bacılar dostlar bi bekleyin diyorum bi bildiğim var ama emin olmak için netliğe kavuşturmam gerek, heleki fiyatlarını artırmışken kesinlikle bekleyin ..

Canım okuma denilen bende yeni öğrendim Allahın isimlerini zikrediyorsun ve tabiiki Rabbinden diliyorsun Lebu da hn yaptığı okuma konusunda yönlendirmek herkesin dini bilgileri çok iyi olmayabilir sen dua ediyorsun o da senle birlikte dua ediyor, siz hiç demezmisiniz arkadaşınıza bir işiniz olsun diye benim dua et oda öyle bir şey.

sağol canım bilgilendirmen için.. o halde esma okumaları veriyor fatima.. ya vedud gibi esmaları zikrettiriyor..

Bu paylasmin her sozune katiliyorummm... arkadaslar lebuda iyi hos ama yapmayin bu okuma yakmalari...sahsen ben yapmadim korkarim. Allah'tan isteyelim...
baska kisilerin iradesini ele gecirmek gibi geliyor bana bu islemler ben karsiyim.

Bu kizda nasil bir kalp nasil bir duygu var anlamis degilim

Bende katılıyorum yazdıklarına.Esmaül hüsna gibi dualar her zaman her şey için okunabilir,sebepsiz yere sürekli okumakta büyük sevaptır.Zaten bunun için aracıyada gerek yok,kişi kendiside Allah ın isimlerini zikredebilir.Ancak yakma ,farklı türde okuma banada birazcık başka bir tarafa kaymak gibi geliyor,o ince çizgi aşılmış oluyor.Heleki yüzünü bile görmediğim online yolla anne adı vs verip asla yaptırmam kendi adıma.Sakın yanlış anlaşılmasın.Lebuda ile asla ilgisi yok bunun.Onun kesinlikle iyi niyetli olduğuna eminim.Falcı olarak nasıl bulduğumuda az çok herkes biliyor.Benim genel olarak fikrim bu.Lebuda bana kişiye özel duadan kesinlikle bahsetmedi.Bu gerçekten samimi olduğunun işareti bence,gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara öneriyor sanırım.Yani Lebuda bence tüm kalbiyle insanlara yardımcı olmak amaçlı bildiklerini uyguluyor.Yani baktirmak istersen rahat ol canim tedirginlik duymana gerek yok.Her önüne gelene sana dua yazayım demiyor,kendimden biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatima nin olumsuz konustugu kimse var mi dostlar

Ben Fatima ile ilgili dün gelen falımın yorumunu tellwe topicte bu sabah yazdım.Tekrarlamayacağım.Duvarındaki yazıları okuyunca Fatima'nın önünde eğilir bilmeyen kişi.Vallahi helâl olsun ,insanlara bu yorumu yazdırabilecek kadar insanüstü fal baktığı için.Keşke bende falımda bu insanlar gibi şoka girip Fatima'yı on yıllıl fal tarihçemin baştacı edebilseydim.Belki tuhaflık bendedir.

You are not alone bebeğimm bu arada sende mi dervişe göndermiştin? sanırım senin arkanda sıra bekleyen ben varım ooff 4 saat oldu baksa da yatsam..fecii uyku bastı

You are not alone bebeğimm bu arada sende mi dervişe göndermiştin? sanırım senin arkanda sıra bekleyen ben varım ooff 4 saat oldu baksa da yatsam..fecii uyku bastı

Heheyy.Yalnız olmadığımı bilmek güzellll .Yok be bacım dervişe yollayan ben değilim.İlk falım orda dervişeydi,fiyaskoydu.Hevesini kırmiyim canim ama falının her cümlesinin sonu"kızım"ile bitecek,hazırla kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…