binnaz abla daki elif ışık a katina baktıran var mı nasıl sizce?
ben baktırmıştım cnm güzel olumlu şeyler söylemişti bana ama öyle aman aman bişe bilmişliği yok bende:/
Ben Fatima ile ilgili dün gelen falımın yorumunu tellwe topicte bu sabah yazdım.Tekrarlamayacağım.Duvarındaki yazıları okuyunca Fatima'nın önünde eğilir bilmeyen kişi.Vallahi helâl olsun ,insanlara bu yorumu yazdırabilecek kadar insanüstü fal baktığı için.Keşke bende falımda bu insanlar gibi şoka girip Fatima'yı on yıllıl fal tarihçemin baştacı edebilseydim.Belki tuhaflık bendedir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fatima bende de aynı etkiyi yaratmadı herkes gibi herkes kadar bildi... ama isimdi tarihti bişey yoktu bu fiyatlara bir daha baktırmam ben. ama seveni de cok saygı duyarım elbet.
binnaz abla daki elif ışık a katina baktıran var mı nasıl sizce?
banada oyle çat diye isim veröedi,chatten bakarken harflerden giderek buldu ama şu var ben bu şekilde 10 dakkada bulursam ismi,hatun 30sn. buldu
Ben Fatima ile ilgili dün gelen falımın yorumunu tellwe topicte bu sabah yazdım.Tekrarlamayacağım.Duvarındaki yazıları okuyunca Fatima'nın önünde eğilir bilmeyen kişi.Vallahi helâl olsun ,insanlara bu yorumu yazdırabilecek kadar insanüstü fal baktığı için.Keşke bende falımda bu insanlar gibi şoka girip Fatima'yı on yıllıl fal tarihçemin baştacı edebilseydim.Belki tuhaflık bendedir.
daha sonra biz de chatte o şekilde konuştuk lakin bazı konularda sanki çevir kazı yanmasın oldu falda aslında öyle demek istedim sen anlamamşsın tarzı. bilmiyorum belkide beklentilerim büyüktü kabahati kadına yüklememek lazım . 10 liraya kahve ve tarot bakarsan chatte her 3 sn de bir abla falıma ne zaman bakıcan yazarlarsa delirebilirsin bile kadın haklı
Arkadaşlarım kısa süredır aranızdayım ama gerek alcanzar olsun gerek özge dıger nıcklı arkadaslarımın com dost insanlar oldugunu dusunuyorum. Ama nacızane ve hayatının bı yıllını ne yazıkkı bu yakma okuma işlerıyle geçirmiş bırı olarak ne yazıkkı hiçbir faydasını gormedıgım gıbı ınanın ınsanın hayatını kotu etklıyo. O an anlamıyosun ama sonra bı bakıyısun her işin tersben lebuda hanımın ıyı bır falcı oldugundan emınım ama bu tur yonlendırmeler yaptıgı ıcın yaklaşmaya korkuyorum ınanın. Benkı yıgıt ıcın ıstanbulla,suleyman bey ıcın hataya kadar gıtmiş bır fal manyagıyım:) ama ılk önce hıcbırsey ıstemeden başlar bu tur seyler sonra tam alışırsınız pat ablacım şukadar para yada şuaraya zekat verınlerle devam eder. Bakın ben bırebır yaptım dıyorum. Asla falcınızıda kotulemıyorum. Emınım ıyı bır kadındır, emınım sıze yardım etmeye calışıyodur ama ben fıkrımı soylemek ıstedım. Açın ellerınızı allaha ondan ısteyın. Fal baktırmaya gelınce ben vazgecemıyorum ama en buyuk gunahımız bunda kalsın dıyorum. Okumalardan yazmalardan lutfen uzak durun ınanın hayrı yok. Sevgıyle.
vay arkadaş telvede ki 3hesabımdan 1 tanesininde baktırdığım fallara bak,ucmusum 1,5 ayda
RHEA:kahve,Medyum Deniz:Tarot,Serüven:Katina,Medyum Fatima:Tarot,Serüven:Kahve,Milena:Tarot,Medyum Hiper:Katina,Crayzwomen:su ve Kahinokeanos: Tarot,Falaniyethakkaniyet:Kahve,SaraylıHanım:Kahve,MedyumSerkan:Sanal Fincan,Kallista:Kahve diğer hesaplarımda daha saymadığım isimlerde vardır bunlar sadece tellwedekiler
Alcanzarcım Fatima hakkında ne düşünüyorsun nasıl buldun? yorumları okudum da çok ikilemler içinde kaldım, herkes oldukça beğeniyor şaşırtıcı isimler vermiş falan gerçi bana isim vermedi ama ufak ufak bazı yerleri çat diye bilmişti ama yine de emin olamadım benden sonra bir arkadaşım daha baktırdı ona da bana söylediği aynı şeyi söylemişti. rastlantı mı yoksa gerçekten mi öyle bilemedim. şüphe oluştu içimde birden yorumlarınızı da okuyunca. beğenmiştim falını aslında ama hayal kırıklığı oldu gibi :44:
Kızlar selam, fatima ya baktıramadım bir türlü,hatta ne falına baktığını bile çözemedim. Ben mi denk getiremiyorum acaba? Hazır yazmışken tecrübelerimi de yazayım. Baktırdıklarım arasında en kötüsü falalemdeki beste ulu'ydu. Tamamen laf kalabalığı,kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mert reiki yi hem kahvede hem tarotta denedim, çok tatmin edici bulmadım. Haleh Çetiner ve açelya tuğra bana biraz pembe tablocu gibi geldi. Melek öz' ün tarzından hiç hoşlanmadım. Nesibe'nin söyledikleri için zaman var, ilkay fena değildi sanki. Rezzan ablaya sürekli baktırıyorum, sesi ve tarzı bana güven veriyor ama bazen o kadar yuvarlak konuşuyor ki. Denediklerim içerisinde en net ve fiyatına göre en tatminkar bulduğum telwe de serüven sanırım. Sevgiler
Alcanzarcım Fatima hakkında ne düşünüyorsun nasıl buldun? yorumları okudum da çok ikilemler içinde kaldım, herkes oldukça beğeniyor şaşırtıcı isimler vermiş falan gerçi bana isim vermedi ama ufak ufak bazı yerleri çat diye bilmişti ama yine de emin olamadım benden sonra bir arkadaşım daha baktırdı ona da bana söylediği aynı şeyi söylemişti. rastlantı mı yoksa gerçekten mi öyle bilemedim. şüphe oluştu içimde birden yorumlarınızı da okuyunca. beğenmiştim falını aslında ama hayal kırıklığı oldu gibi :44:
hangisini önerirsin peki
crayzwomen,kallista cidden iyiler,fatimanın bende herkesten farklı bildiği bir şey oldu ve Milenada işle ilgili birşeyi bildi ama aşk için olumsuz konuştu :S
serüvende iyi zaten bu isimler burda hep konuşulanlar cnm.
Canım senin falındaki gibi banada isim falan vermemiş.Yakın bi tarih var gelecekle ilgili,harf var vs..Geçmiş ve şu anda da beni şaşırtan cidden tek bir yorumu yok.Yani bana bakılan yüzlerce falın içinde bir yerde alelâde durabilecek bir faldı.Fiyatı yükseldikten sonra baktırdım ve iki gün sonra geldi yorumum.Şu an itibariyle ve bana sunduğu bu falla ben değmez diyorum.Ama yinede şans tanımalıyım çünkü bi zaman var bana verdiği çıkarsa gerçekten kadına yapılan muhteşem yorumlar boş değilmiş derim.Yalnız şu an için düşüncem ,kötü demiyorum asla ama o kadar sıradan ,o kadar vasattıki...
deryacım bekle fatima için yakında onla ilgili bomba gibi haberlerle gelcem buraya sadece netleştirmek için bekliyorum bekle anacım fal falan atma şimdilik
yok şekerim fal göndermiyorum zaten daha yeni baktırdım ya huay çok merak ettimmm pericann beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?