milena ve serüveni denememişim sadece bu listeden
valla durum netleşsin yazıcam buraya , gerçi netleşmese de yazıcam ama vicdanen rahat olmak için az bi beklemek istiyom
valla durum netleşsin yazıcam buraya , gerçi netleşmese de yazıcam ama vicdanen rahat olmak için az bi beklemek istiyom
milenanın olumsuz konuştuğu çok kişi olmuş cnm benm daha fal baktırdığım bir sürü kişi var ve hemen hemen herkesin sözleşmiş gibi aynı seyleri söylemesine sasırıyorum ben,olumlu konuşuyorlar eyvallahta artık boşa para veriorum gibi geliyor:S aslında su da var ilişkiyi yasayan bizlerizi o adamı en iyi biz tanırız bu yüzden kendi hislerimize,o kişiyle alakalı analizlerimize güvenmemiz gerekiyor.Mesela biri burda bana ilişkisini anlatsın ben ona olacağı biteceği,sebebi sonucu dökerim nadirende yanılırım.Kendi hislerimi teyit ettiriyorum birilerine sanırım ben bilemedim..
güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum
şuan haberler rezalet ama umarım kendisine ulaşıp bu sorunu çözüp güzel haberlerle dönerim :)
bnmde aklıma türlü türlü senaryolar geliyor o kadınla ilgili nedensemesela sitede bakılan tüm fallar analiz edilip rumuza göre ayrılıp o kişinin verdiği bilgilerden vs tüm seceresi çıkarılıp fatimaya veriliomus,Fatima aslında site sahibiymiş ve kendine çalışıyormuş mesela bnm her yerde eski sevgilimin adı geçiyor,doğum tarihi ana adı geçio
ayy bunun aynısını bugün biri daha dedi yeminle yaaaaama şöyle de bişe var ben sanıyorum ki kimseye sevgilimin adını vermedim bir de benim garanti bankasına başvuru yaptığımı söyledi ve ben başvuruyu daha yeni yapmıştım, bu iş için muzaffer diye birinin bana yardım etmeye çalıştığını söyledi bunu da kimseye söylememştim banka ve muzodan eminim mesela bunları bilmesi de beni ikilemde bırakıyor
ayy bunun aynısını bugün biri daha dedi yeminle yaaaaama şöyle de bişe var ben sanıyorum ki kimseye sevgilimin adını vermedim bir de benim garanti bankasına başvuru yaptığımı söyledi ve ben başvuruyu daha yeni yapmıştım, bu iş için muzaffer diye birinin bana yardım etmeye çalıştığını söyledi bunu da kimseye söylememştim banka ve muzodan eminim mesela bunları bilmesi de beni ikilemde bırakıyor
canım besteye ben de baktırmıştım ama genel olarak beğenmiştim çok temiz ve samimi bir üslubu olduğunu düşünüyorum tespitleri de yerindeydi. ne baktırmıştın? mert ve nesibe bende pek tatmin edici değildi, verdikleri zaman da çıkmamıştı.
Canım ben kahve göndermiştim. Ama inan sırf tavsiye dolu, hiç memnun kalmadım. Siz çok sıkılmışsınız demiş durmuş, sıkılmasam fal göndermem zaten, neyse. MedyumFatima hakkında son kararınız nedir kızlar? Bir de neye ne kadara bakıyor? Ben bir türlü görüntülüyemedim
ayy bnmki sadece hayel ürünü cnmama senin muzaffer olayı cidden enteresan yani Ahmet,mehmet değil ki bu direkt kadın Muzaffer dediyse ben olsam bende ikilemde kalırdım
Benim senaryom şu aslında bu falcılar 3 veya 5 kişi toplanıyorlar bir oda da bizden gelen talepleri okuyorlar daha önce sen ne dedin ben ne :dedim karar verip yazıyorlar :)
Canım ben kahve göndermiştim. Ama inan sırf tavsiye dolu, hiç memnun kalmadım. Siz çok sıkılmışsınız demiş durmuş, sıkılmasam fal göndermem zaten, neyse. MedyumFatima hakkında son kararınız nedir kızlar? Bir de neye ne kadara bakıyor? Ben bir türlü görüntülüyemedim
bacım fatima için beklemede kal
İyice paranoyak olduk ha:) şu fallara harcadığımız parayı emeği, enerijiyi ilişkimize ayırsaydık ya :)
kuzum fatima olayında sorun birşeylerin bilinip bilinmemesi değil, insanların keriz olduğunu düşünülmesi ! ben buna gelemem .. hadi biz amaaan ne bekliyosun ki falcıdan der geçebiliriz ama burda falı ciddiye alıp ciddi umutlar bağlayan ya da olumsuz fallarda kötü etkilenen insanlar var ve harcanan paralar var ama büyük mebla ama küçük mebla .. o yüzden bence bilinçlendirmem gerek vebaldir bu yani .. ama harcadığımız para ve enerjiyi ilişkimize harcasaydık çok daha iyi durumda olurduk o kesinmesela o parayla benim kuzucanımın yayına gidiş geliş param çıkardı
Tape varmı elimizde tape ler olmadan inanmam :) şaka bir yana da bu iş resmen 2 ucu b... değnek gibi bir yandan süper yorumlar isimler tarihler bir yandan da farklı olaylar ama yakında kokusu çıkacak gibi dün sana da söylediğim gibi sorulur cvp alınmaz ise baktıran lar yorumlarının çok özel kısımlarını silerek yayınlıyabilir
ya zaten tutturduğu bunca şey olmasa bu işin üstünde hiç durmaz amaan bi copy'ci daha geldi derim ama adının isim vermesi ve bunun gibi tutturduğu şeyler de var yani .. bu yüzden soru işaretlerinin netleşmesi için kendisiyle görüşmek için çabaladım ve çok şükür ki hallettik .. ne yalan söyleyeyim onun gibi bir falcıyı asla kaybetmek istemezdim. Buarada fatima falı açtı tekrar bilginize 9 kişiden sonra yine kapatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?