Harun ve durugörü yorumunu aldım,açıkçası tarotunda beni onikiden vurmuştu bi cümleyle,durugörüde bunun birazcık altinda kaldi.Gelecek yorumunu yapmış güzelce ama benim sorumun dışında bir yorumla falin bi kismini ziyan etmiş,kendisinede belirttim bunu zaten.Hakkını yiyemem okumam gereken nazar duası yazmış onuda belirtiyim.Belkide beklentim çoktu o yüzden sanki havada kaldı gibi bişeyler.Ama son sözü gelecek yorumu söyleyecek.Harun bence iyi bir yorumcu ve çokta hassas yaklaşimiyla düzgün biri.(Ne çirkef falcilar gördük burda).Semiha demek isterim birde size.Gerçekten çok kısa bir yorum göndermiş ama her kelime öyle doluyduki bir sayfa uzunluğundaki bir faldan belki bu kadar tatmin olmazdim.Kızcağiz epeyce harf vermiş bana (fatima iki harf vermişti),tarih,mekân bile söylemiş.Biraz geç yorumluyor tek kusuru o.En fasafiso olan Kaderci ve medyum Emine'y di bende ,pardon ya unuttum birde Derviş(nam-ı diğer kızım.)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım peki fatima fiyatını yükselttikten sonra daha mı uzun bakmaya başladı? yani kısa bir fal gönderecekse göndermek istemiyorum da ben.. biraz ayrıntılı detay birşeyler okumak istiyorum
Harun ve durugörü yorumunu aldım,açıkçası tarotunda beni onikiden vurmuştu bi cümleyle,durugörüde bunun birazcık altinda kaldi.Gelecek yorumunu yapmış güzelce ama benim sorumun dışında bir yorumla falin bi kismini ziyan etmiş,kendisinede belirttim bunu zaten.Hakkını yiyemem okumam gereken nazar duası yazmış onuda belirtiyim.Belkide beklentim çoktu o yüzden sanki havada kaldı gibi bişeyler.Ama son sözü gelecek yorumu söyleyecek.Harun bence iyi bir yorumcu ve çokta hassas yaklaşimiyla düzgün biri.(Ne çirkef falcilar gördük burda).Semiha demek isterim birde size.Gerçekten çok kısa bir yorum göndermiş ama her kelime öyle doluyduki bir sayfa uzunluğundaki bir faldan belki bu kadar tatmin olmazdim.Kızcağiz epeyce harf vermiş bana (fatima iki harf vermişti),tarih,mekân bile söylemiş.Biraz geç yorumluyor tek kusuru o.En fasafiso olan Kaderci ve medyum Emine'y di bende ,pardon ya unuttum birde Derviş(nam-ı diğer kızım.)
kızlar ben lebudayı sevmedim.
şöyle ki promosyon fal yolladım dedi ki kırmicam vs vs kısacık baktı tamam amenna.eşim ameliyat olucak falan dedi onuda geçtim.
ertesi gün tarot yolladım türkçesi zaten kötü önemsemedim ama bana promosyonda söylediğiyle paralı tarotta ki çok farklı aynı soruları sordum zamanlar farklı ne biliyim dedikleri farklı. artı ben operasyon geçirdim ama kırmicam bekletmemek için falına bakkıyorum yazmış.
e bir gün önce hani eşin ameliyat olucaktı senin ne değişti bir günde di mi?
ayrıca beni şaşırtan bişey de dememiş falda.genel şeyler.
mesela diyorum ki ne zaman iş bulabilicem.demiş ki devlet kapısı var.bazı sınavlara yeniden giricem nasıl olucak sizce diyorum.diyo ki dikkatini toplarsan yaparsın.nenemde bunu der kusura bakmasın da yani!
ayrıca tutarsız ki ben o kadar yazmışım dün yolladım promosyon ama dayanamadım tekrar fal yolluyorum falan.sorularımın cevabı falda yok.faldan sonra soruyorum böyle kıvırmalı cevaplar bilmiyorum yani içime hiç sinmedi.isteyenlere falları da kopyalarım özelden
Semiha ya katina yolladım canım.Yani ben dün gece yolladım,fal bu akşam geldi.cnm semihaya ne falı yolladın,birde ne kadar geç bakıyor ?
Evet evet Semiha'da falimpir.canım bu harun falımpir deki harun peki semihada falımpirdeki mi yoksa baska bi semiha mı?
Olamayacak uçuk kaçık bişi yazmamış,gayet mâkul yorumu ,olabilitesi var.Ama tabi çıkaaar çıkmaz Allah bilir.O zamanı görmem gerek ancak sizlere net cevap verebilmem için.Yalnız dediğim falı bayağı kısa.Yani herkes için doyurucu olmayabilir de..peki semihanın verdiği harfler zaman mekan vs .. tutarlı mıydı ?
Olamayacak uçuk kaçık bişi yazmamış,gayet mâkul yorumu ,olabilitesi var.Ama tabi çıkaaar çıkmaz Allah bilir.O zamanı görmem gerek ancak sizlere net cevap verebilmem için.Yalnız dediğim falı bayağı kısa.Yani herkes için doyurucu olmayabilir de..
Olamayacak uçuk kaçık bişi yazmamış,gayet mâkul yorumu ,olabilitesi var.Ama tabi çıkaaar çıkmaz Allah bilir.O zamanı görmem gerek ancak sizlere net cevap verebilmem için.Yalnız dediğim falı bayağı kısa.Yani herkes için doyurucu olmayabilir de..
kızlar ben lebudayı sevmedim.
şöyle ki promosyon fal yolladım dedi ki kırmicam vs vs kısacık baktı tamam amenna.eşim ameliyat olucak falan dedi onuda geçtim.
ertesi gün tarot yolladım türkçesi zaten kötü önemsemedim ama bana promosyonda söylediğiyle paralı tarotta ki çok farklı aynı soruları sordum zamanlar farklı ne biliyim dedikleri farklı. artı ben operasyon geçirdim ama kırmicam bekletmemek için falına bakkıyorum yazmış.
e bir gün önce hani eşin ameliyat olucaktı senin ne değişti bir günde di mi?
ayrıca beni şaşırtan bişey de dememiş falda.genel şeyler.
mesela diyorum ki ne zaman iş bulabilicem.demiş ki devlet kapısı var.bazı sınavlara yeniden giricem nasıl olucak sizce diyorum.diyo ki dikkatini toplarsan yaparsın.nenemde bunu der kusura bakmasın da yani!
ayrıca tutarsız ki ben o kadar yazmışım dün yolladım promosyon ama dayanamadım tekrar fal yolluyorum falan.sorularımın cevabı falda yok.faldan sonra soruyorum böyle kıvırmalı cevaplar bilmiyorum yani içime hiç sinmedi.isteyenlere falları da kopyalarım özelden
Bencede öyle,ama çok dikkatli yazmaya çalısıyorum ki kimseyi yanıltmıyım diye.Kısa,öz ve bence nice uzunları geride bırakır bi faldı.içi boş destanımsı bir faldansa kısa ama her harfi dolu bir falı yeğlerim şahsen
Bencede öyle,ama çok dikkatli yazmaya çalısıyorum ki kimseyi yanıltmıyım diye.Kısa,öz ve bence nice uzunları geride bırakır bi faldı.
Semihaya kahve attim 1. Siradayim bekliyorum bakalim..
Harununda tarotu iyi ama yinede sebep olmiyim canim,içindrn hangisi geliyosa ona gönder istersen.bende şimdi senden görüp ona tarot attım ama sıra ne zmn gelir bilmemharunamı yollasam ne yapsam,5 kredimle şaşırdım kaldım yardım edin a dostlar bu arada lebudaya bende pro baktrdım tırt yani
Haydi hayırlısı bakalım.Semiha hemşireymiş öyle yazıyo,o yüzden bazen nöbet falan gecikebiliyomuş,bellide olmaz müsaitse bu gece yollar belki.Semihaya kahve attim 1. Siradayim bekliyorum bakalim..
oy canım Allah razı olsun bu ne ince güzel düşünce inşallah fallarının olumlu yanları karşına çıkar da hobidik hobidik seviniriz burda
Sağol canım,inşallah falların güzel tarafları hepimiz için kısa zamanda gerçek olsun,hepimiz sevinelim.
aa gerçektenmi ben tarot atmıştım 3.sıradaydım demekki fal çeşidine göre sıra değişiyor :S çok beklemek istemedm suan çektim,haruna yolladım bakalım umarım çabuk bakar:/
Harununda tarotu iyi ama yinede sebep olmiyim canim,içindrn hangisi geliyosa ona gönder istersen.
Haydi hayırlısı bakalım.Semiha hemşireymiş öyle yazıyo,o yüzden bazen nöbet falan gecikebiliyomuş,bellide olmaz müsaitse bu gece yollar belki.
Falimpirin bana iyi gelen isimleri;Lebuda,Harun ve en son Semiha.Diğerleri kötünün vasatla karışımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?