Binnaz Abla

ya of kızlarr harun bana çok olumsuz konuştu ağlıcam şimdii . inşallah çıkmazz tahada da olumsuz konuşmuştu ilişki konusunda . mert lebuda firuze aydın. ester kira. serüven. kehriban. nalan abla. olumlu konuştu tanışıcaksınız. firuze sonra sen istemiceksin olmıcak dedi. mert tanışıcaksınız iyi olucak ilişki göremiyorum şimdilik dedi. ester. duygusal ilişki olmaz dedi. . tanışıcaksınız dedi offf. inşallah çıkar yaa. harunun falları çıkan varmı? :S böyle olumsuz konuştu mu sizee :S

çok aralıklara fal baktırdım ondan mı acaba:SS:s

Harun maalesef banada çok duymak istemediğim şeyleri söyledi. Ve gerçekten kötü etkilendim moralim falan bozuldu biraz.. Ama sonra geçti olup olmayacağını anlamam için bi süre var onu beklemem gerekir.

Harun maalesef banada çok duymak istemediğim şeyleri söyledi. Ve gerçekten kötü etkilendim moralim falan bozuldu biraz.. Ama sonra geçti olup olmayacağını anlamam için bi süre var onu beklemem gerekir.

Arkadaşlar biraz önce iş arkadaşlarımdan bir bayan bir siteden bahsetti falcı ara diye 0800 lü telefon on line yorumcuyu seçiyorsun telefon la arıyorsun hemen cvp veriyor. denemiş onunda bir barışık bir küs ilişkisi var, yorumcu demişki bu insanla ilişkin devam eder ama uzun süreli olmaz bu insan güvenilmez.
Nisanın 20-22 si arasında biriyle tanışacan eğer teklifi ni kabul edersen çok kısa sürede bu insanla resmiyete giden beraberliğin olacak tanışacağı insanın ismiyle ilgili 2 harf vermiş.

bu siteyi siz biliyormusun neler çıktı ya :)

siteye girdim baktım şu an 1 yorumcu on line bir kaç kişi olsun denerim gibime geliyor:

dakikası 4 tl gibi galiba

Biliyorum ben o siteyi ya,denk geldim nette.Hatta tesadüf bu ya yüzyüze evinde dört yıl önce fal baktırdığım İran'lî dediklerinin tam tersini yaşadığım Elmira yine bu isimle yorumculardan biriydi.Ićimdende geçirmiştim" profil yazısından da bişey sanılır "diye ,ah bide bana sorsalar.Hiç girme bence o olaya ,çok boş biri denk gelirse dakikanın yendiğiyle kalırsın.Online sistemi gibi yok puanimi geri aliyim,kredim geri yüklensin gibi bişeyde yok.10dk da zaten ancak senin niyetini ve isim gibi bilgilerini alabilir.Kart açti vs derken minimum zaman bence 20 dk .Tabi eğer ağzı laf yapan biriyse varya alır başını gider,bi saatede dayanır.Yinede karar senin.Baktirirsanda canim temkinli ol derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar belki forumda görüp okumuş merak etmişsinizdir bu yüzden edindiğim bir bilgiyi paylaşacağım .. Malumunuz falımpirdeki MedyumEsrefi filenler vardır, hatta bu kendisinin özel dualar bölümü de var ayrıları barıştırma, bağlama , kısmet açma vs .. gibi

Ay sonuna kadar fiyatları indirerek 30 Tl yapmış, denemek isteyenler varsa bu fiyattan yararlanabilirler , büyük ihtimal ben de kendimi tutamayarak kapısını çalacağım .. Herşey gönlünüzce olsun, Allah dert verip dermanını aratmasın cümlete hayırlı cumalar ..

doğru diyorsun şu an niyetim yok zaten son dönem baktırdıklarım olumluydu o beni epey oyalar :)

doğru diyorsun şu an niyetim yok zaten son dönem baktırdıklarım olumluydu o beni epey oyalar :)

Bide hiçbi referansları yok elimizde kendi yazdıkları bilgilerden başka.Oda doğrumu yalan mı???Belki bi zaman sonra onlarda yaygınlaşırsa ha bak o zaman ben bile denerim.

kızlar nasılsınız bi gelişme var mı bayadır bakamıyorum buralara. benim fallar olmadı ya olduramadık gerçeğe en yakın venusamber ve rezzan abla şu an, taha da bilmişti bişeyler ama pek dediği gibi gitmedi olaylar :)

ayy deli olacağım yaa haruna dün gece fal baktırdım durumu çok güzel bilmiş etmiş ama kişiler tam tersi,hadi onu geçtim soru sordum ses seda yok :/
fal bitince iş bitiyor anlaşılan,tövbe tövbe

ayy deli olacağım yaa haruna dün gece fal baktırdım durumu çok güzel bilmiş etmiş ama kişiler tam tersi,hadi onu geçtim soru sordum ses seda yok :/
fal bitince iş bitiyor anlaşılan,tövbe tövbe

Canım Harun sorulara hep bi sonraki gün cevap yolluyo.Ben tarot ve durugörü baktirdim,tarotta bi sonraki gece yolladı.Aaaa bak aklima getirdin iyiki durugörü sorumun cevabı halen gelmedi.Yani hemen yollamıyo malesef,öyle bi gıcık durum var.

hımmm ne bilm 7/24 çevrimiçi görününce sinir oldum,sanki evrenin sırrını sordum

He o öyle ya falda ya çevrimiçi görünüyo.Sanırsın Harun yemez,içmez,uyumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…