Binnaz Abla

İyi akşamlar arkadaşlar, yeni yeni falcı isimleri görüyorum.:) Eski arkadaşlardan da çoğu kimseyi göremiyorum artık sayfada, iyi olarak yorumluyorum bunu.:b

İyi akşamlar arkadaşlar, yeni yeni falcı isimleri görüyorum.:) Eski arkadaşlardan da çoğu kimseyi göremiyorum artık sayfada, iyi olarak yorumluyorum bunu.:b

Umarım yorumladığın gibi iyiye işarettir ama içimden bi ses sanki fallardan bi halt olmamasından usanıp bıraktıklarını söylüyor.Ya da halen baktırıp burda paylaşmıyorda olabilirler,bu da bi tercih.Ben on yildir fal baktiririm,sekiz aydır burda yaziyorum.Sen nasilsin canim,iyisin umarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında baktırmayı bırakmış olma ihtimali üzerinden iyiye işaret dedim. Malum pek çoğu fal baktırmayı seviyordu ama bağımlılık yaptığı için şikayetçiydi.:) Umarım son durumlarıyla ilgili bir şeyler paylaşırlar burda, öğrenmiş oluruz.
Ben de iyiyim, senin de iyi olmanı dilerim alcanzar. Evet uzun zamandır fal baktırdığını biliyorum, bu yüzden genelde burda en çok senin yorumlarını dikkate alıyorum.:)

Aynen ya o açıdan bakınca dediğin doğru baktırmayı bırakmakta olumlu bi gelişme .Aman herkesin sağlığı iyi olsunda geriye kalan herşey hallolur elbet.Sağol canım dikkate aldığın için,iyi olmanada sevindim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar napiyosunuz...bugunlerde falimpir cok popüler :))) bakiyorumda.
siteye simdi bi baktim. Telwenin diger subesi gibi bir site:)))
En komik olanida gullu ana;))) kadin duvarina abdestsiz uyelerden dolayi hastalandim abdestinize dikkat edin. yazmis...hahaha koptum yaaa

Ömür boyu garantili fal ne ya:))))( suan yerlerdeyim

falimpir lebudayı denedim fena değildi daha çok geleceğe yönelik konuştuğu için net bir şey söyleyemiyorum,geçmiş ise ortalamaydı genel olarak herkese söylenebilcek şeyleri söylemiş şanssızlık yaşamışsın ,üzerinde göz çok var gibi, klasik yorumlar ama gelecekle ilgili baya spesifik bilgiler verdi çıkarsa buraya yazarım .nisan-mayıs ayı gibi bütün baktırdıklarım netleşicek zaten lebuda ve harunla jubilemi yaptım artık hep aynı yorumlardan sıkıldım!! maddi manevi .hepimiz için güzel durumlar olsun kızlar

Netten avuç içi fotosu ve el yazısı göndererek fal baktırdığım ozan var ki bu site sayesinde tanımıştım. Yüz yüze de görüştük ki benim hayatımda gördüğüm en iyisiydi diyebilirim sadece fal değil kuzenim ve benim eski sevgililerimizi döndürmek için yaptığı çalışma ve dönecekleri tarihe kadar söylemesi bugüne kadar kimsede görmediğim bir yetenekti. Muhakkak denenmeli

Bu ozani nerde buluruz baci ?

Ah ilknurum ne günlere kaldik görüyon demi

Bu fal baktırma resmen kısır döngü bende ki olay ne mesala ; şimdi 3 yorum aldım diyelim hepsi olumlu lay lay lom çok güzel arkasından gelen olumsuz bir yorum yüzünden tekrar fallara yöneliyorum ve bu böyle gidip geliyor fallar da yapılan yorumlar ilişkiyi de etkiliyor örnek mesela bir yorumcu diyor ki seni seviyor deliler gibi başka biri diyor ki seviyor ama geçmişten gelen bir ilişkinin bu kişi üzerinde etkisi devam ediyor aralarında bir şey yok ama görüşme devam ediyor hoppala bu nerden çıktı, başka bir yorumcu diyor ki ilişkinizin kötü gitmesi kesinlikle 3. bir şahıs değil kendi ruhsal sorunları eee bu durumda napıyoruz geçmişten gelen biri var mı yok mu :) sorunları ne neden açıklamıyor :) kuruyoruz kafamızda 1 e 5 katıyoruz karşı tarafı sorguluyoruz veya sorularımızla bunaltıyoruz.

Fal bende her sabah kalkıp bugün sigarayı bırakıcam artık deyip bırakamama benzedi nereye kadar devam bilmiyorum :)

hay sen çok yaşa emii :) hani derler ya sırf falcı aldatıyor dedi diye sevdiğinden ayrılacak kızlar var diye bizimkisi o hesap oldu o yüzden diyom hep sık aralıklarda fal baktırmak iyi değil diye hele ki olumlu yorumlardan sonra bi süre beklemek gerek ama tabii fallara göre de hayatımızı şekillendirmemeliyiz yoksa dengemiz bozulur yani .. bak dün tellwecafedeyken hiç fal baktırmadığım ve hiç konuşmamın olmadığı bir falcı ordan bana yazdı, dedi ki son zamanlarda sizi burda görüyom dikkatimi çektiniz belli ki bi sorununuz var yoksa burda işiniz ne ? dedi .. derken şunu ekledi bizler sadece falcıyız geçmişi görebiliriz ve bu geçmişe göre de geleceği şekillendiririz ama bilemeyiz onu sadece Allah bilir, falcılar sizin dertlerinizin çaresi değil, hayatınızı buna göre şekillendirmeyin dedi ve çok da mantıklıydı konuşmaları

Aynen canım ya bende o şekildeyim şu an neye inanacağımı şaşırdım Kafam gittikçe karışıyor

Aynen canım ya bende o şekildeyim şu an neye inanacağımı şaşırdım Kafam gittikçe karışıyor

Bacılarım, sık aralıklarla fal baktırmayı falcılar bile önermiyor maximum 2-3 haftada bir bakılmasını tavsiye ediyorlar .. sık bakılan falların birbirini bozduğunu söylerler .. özellikl e güzel fallarınızın ardından bir süre ara verin o falın bozulacağını düşünerek bu sizi biraz frenler, ben promosyon dahi baktırmıyorum bunu düşündükçe .. deneyin siz de bunu hem kafanız da rahatlar biraz

Çok teşekkürler haklısın
Bağımlı oldum resmen son bir ayda baktırdığım falın haddi hesabı yok. Ama dur demenin vakti geldi.

Çok teşekkürler haklısın
Bağımlı oldum resmen son bir ayda baktırdığım falın haddi hesabı yok. Ama dur demenin vakti geldi.

Aynen tatlım, güzel çıkan fallarını düşün ve onların bozulacağını düşün eminim bozulmasına kıyamayacağın için kendini frenlersin .. belki de olumlu falların ardından bu kadar kötü falların gelmesinin nedeni budur bilemeyiz .. Böylelikle hem maddi olarak paran cebinde kalır, hem kafan rahat eder hem de fal baktırmaların biraz daha düzene girer ..

çok fal tecrübem olmasa da baktırdıklarımı yazayım:
melek öz: dediği çıkmadı, olacak dediği şey olmadı.
ilkay gür: dediği oldu sayılır, olmayacak demişti olmadı.
venüsamber: dediği oldu, olmayacak demişti olmadı.
chole: dediği olmadı.
klothoyagmur: dediği olmadı.
medyumselena: dediği olmadı.
kiraze12: dediği olmadı.
ve çok popüler olmamasına rağmen Augur dediği oldu ve zamanı da tutturdu. mart ortası bi ilişkiye başlayacaksın demişti başladım, aklında bile olmayan biriyle demişti gerçekten de öyle oldu, denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…