İyi akşamlar arkadaşlar, yeni yeni falcı isimleri görüyorum.:) Eski arkadaşlardan da çoğu kimseyi göremiyorum artık sayfada, iyi olarak yorumluyorum bunu.:b
Umarım yorumladığın gibi iyiye işarettir ama içimden bi ses sanki fallardan bi halt olmamasından usanıp bıraktıklarını söylüyor.Ya da halen baktırıp burda paylaşmıyorda olabilirler,bu da bi tercih.Ben on yildir fal baktiririm,sekiz aydır burda yaziyorum.Sen nasilsin canim,iyisin umarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında baktırmayı bırakmış olma ihtimali üzerinden iyiye işaret dedim. Malum pek çoğu fal baktırmayı seviyordu ama bağımlılık yaptığı için şikayetçiydi.:) Umarım son durumlarıyla ilgili bir şeyler paylaşırlar burda, öğrenmiş oluruz.
Ben de iyiyim, senin de iyi olmanı dilerim alcanzar. Evet uzun zamandır fal baktırdığını biliyorum, bu yüzden genelde burda en çok senin yorumlarını dikkate alıyorum.:)
Kizlar napiyosunuz...bugunlerde falimpir cok popüler :))) bakiyorumda.
siteye simdi bi baktim. Telwenin diger subesi gibi bir site:)))
En komik olanida gullu ana;))) kadin duvarina abdestsiz uyelerden dolayi hastalandim abdestinize dikkat edin. yazmis...hahaha koptum yaaa
Ömür boyu garantili fal ne ya:))))( suan yerlerdeyim
Netten avuç içi fotosu ve el yazısı göndererek fal baktırdığım ozan var ki bu site sayesinde tanımıştım. Yüz yüze de görüştük ki benim hayatımda gördüğüm en iyisiydi diyebilirim sadece fal değil kuzenim ve benim eski sevgililerimizi döndürmek için yaptığı çalışma ve dönecekleri tarihe kadar söylemesi bugüne kadar kimsede görmediğim bir yetenekti. Muhakkak denenmeli
Bu ozani nerde buluruz baci ?
Ha herşey bitti fıstıki yeşilimiz kaldı :) bir Ozan ımız kaldı söyleme arkadaşım boşver Ozan mozan yok:)
Ah ilknurum ne günlere kaldik görüyon demi
Bu fal baktırma resmen kısır döngü bende ki olay ne mesala ; şimdi 3 yorum aldım diyelim hepsi olumlu lay lay lom çok güzel arkasından gelen olumsuz bir yorum yüzünden tekrar fallara yöneliyorum ve bu böyle gidip geliyor fallar da yapılan yorumlar ilişkiyi de etkiliyor örnek mesela bir yorumcu diyor ki seni seviyor deliler gibi başka biri diyor ki seviyor ama geçmişten gelen bir ilişkinin bu kişi üzerinde etkisi devam ediyor aralarında bir şey yok ama görüşme devam ediyor hoppala bu nerden çıktı, başka bir yorumcu diyor ki ilişkinizin kötü gitmesi kesinlikle 3. bir şahıs değil kendi ruhsal sorunları eee bu durumda napıyoruz geçmişten gelen biri var mı yok mu :) sorunları ne neden açıklamıyor :) kuruyoruz kafamızda 1 e 5 katıyoruz karşı tarafı sorguluyoruz veya sorularımızla bunaltıyoruz.
Fal bende her sabah kalkıp bugün sigarayı bırakıcam artık deyip bırakamama benzedi nereye kadar devam bilmiyorum :)
Bu fal baktırma resmen kısır döngü bende ki olay ne mesala ; şimdi 3 yorum aldım diyelim hepsi olumlu lay lay lom çok güzel arkasından gelen olumsuz bir yorum yüzünden tekrar fallara yöneliyorum ve bu böyle gidip geliyor fallar da yapılan yorumlar ilişkiyi de etkiliyor örnek mesela bir yorumcu diyor ki seni seviyor deliler gibi başka biri diyor ki seviyor ama geçmişten gelen bir ilişkinin bu kişi üzerinde etkisi devam ediyor aralarında bir şey yok ama görüşme devam ediyor hoppala bu nerden çıktı, başka bir yorumcu diyor ki ilişkinizin kötü gitmesi kesinlikle 3. bir şahıs değil kendi ruhsal sorunları eee bu durumda napıyoruz geçmişten gelen biri var mı yok mu :) sorunları ne neden açıklamıyor :) kuruyoruz kafamızda 1 e 5 katıyoruz karşı tarafı sorguluyoruz veya sorularımızla bunaltıyoruz.
Fal bende her sabah kalkıp bugün sigarayı bırakıcam artık deyip bırakamama benzedi nereye kadar devam bilmiyorum :)
Aynen canım ya bende o şekildeyim şu an neye inanacağımı şaşırdımKafam gittikçe karışıyor
Aynen canım ya bende o şekildeyim şu an neye inanacağımı şaşırdımKafam gittikçe karışıyor
Bacılarım, sık aralıklarla fal baktırmayı falcılar bile önermiyor maximum 2-3 haftada bir bakılmasını tavsiye ediyorlar .. sık bakılan falların birbirini bozduğunu söylerler .. özellikl e güzel fallarınızın ardından bir süre ara verin o falın bozulacağını düşünerek bu sizi biraz frenler, ben promosyon dahi baktırmıyorum bunu düşündükçe .. deneyin siz de bunu hem kafanız da rahatlar biraz
Çok teşekkürler haklısın
Bağımlı oldum resmen son bir ayda baktırdığım falın haddi hesabı yok. Ama dur demenin vakti geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?