Binnaz Abla

Anammm ! augur oldu deme yürgimi daglama benim, baci sen ne baktirdn ona ?

merhaba cnm ; augur'a ne baktırdın ve venüsamber'e ? bu iki ismede baktırmadım henüz.

umarım cnm,bu arada siz bu saydığınız kişilere biten ilişkiniz için mi baktırdınız?yoksa birlikte olmak istediğiniz biri içinmiydi fallar?

birlikte olmak istediğim biriydi.
venüsamber, ilkay gür ve augur bildi durumu dediğim gibi. ama augur aynı zamanda hiç aklında yokken hayatından o değil başka biri olacak dedi ve tarih verdi dediği gibi de oldu.

Valla yine diyorum bulunduğunuz yerde iyi fal bakan yoksa ya da ben netten de baktırırım derseniz oZanı deneyin bana tşk edeceksiniz

valla oldu hemde söylediği tarihte oldu tarot baktırmıştım

venüsamber'e de augur'a da tarot baktırdım

Ben katina baktirdim ve cidden benimle cok ilgisiz bir yorumdu hatta fallar mi karisti diye düsünmüstm umarim da cikmaz fali,zaten ilk falimda enerjim tumadi deyip iade etmisti bende baska hesaptan göndermistm

Ben katina baktirdim ve cidden benimle cok ilgisiz bir yorumdu hatta fallar mi karisti diye düsünmüstm umarim da cikmaz fali,zaten ilk falimda enerjim tumadi deyip iade etmisti bende baska hesaptan göndermistm

çok kötü oldum şimdi yaaa işte fal olayı bu yüzden kötü inşallah bana dediği gibi olmaz,bu arada sana yollaymmi cnm falı bir bak istersen seninki gibimi?

Augura tarot attım bende şu anda. Dediklerin bende de çıkmadı çünkü bide onu deniyim dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…