Binnaz Abla

çok kötü oldum şimdi yaaa işte fal olayı bu yüzden kötü inşallah bana dediği gibi olmaz,bu arada sana yollaymmi cnm falı bir bak istersen seninki gibimi?

fıstıkım bu yazını msj gönderdikten sonra gördüm ama fallarımız bi hayli farklı du ben de sana atayım falımı, hatta buraya mı yazsam acıba copy paste olayı varsa ortaya çıkar hem

birlikte olmak istediğim biriydi.
venüsamber, ilkay gür ve augur bildi durumu dediğim gibi. ama augur aynı zamanda hiç aklında yokken hayatından o değil başka biri olacak dedi ve tarih verdi dediği gibi de oldu.

venusum amberim bilmiş yine ama ortalarda da yok.. bakımı bıraktı mı nedir

bende tecrübelerimi paylaşıyım

bu aralar falın dibine vurdum
binnaz ablada duruumu en iyi bilen benna küçükerdi içimi okudu diyebilirim
tek olumsuz yorumu çağan ariman yaptı ama iyi bir faldı
esin güvenin verdiği tarih çoktaan patladı
Firuze aydın ın falı güzeldi biraz fazla tekrar vardı ama bilemiyorum katina baktırdım
ve en kötü selma aydındı

Fal sepeti
Nesibe bilmiyorum dedilerinin çıkmasına 2 ay var o da genel olarak diğerleriyle aynı şeyleri söyledi
ilkay gür sorumu okumadı mı ben mi yanlış aktardım anlamadım özenli bakmış ama benimle ilgisiz şeylerid elecekle ilgili de çok yuvarlak yorumlar vardı

Bu yorumcular hakkında siz neler düşünüyorsunuz kızlar bana genelde 2-3 ay sonra olacak denildi :18::18:

ben ilkaya baktırmıştım benim yorumum da benimle hiç uygun değildi, dediği şeyler de çıkmadı zaten

ikinci patlağı da verdik demektir :)

ben baktıralı da neredeyse 1 yıl olacak üstelik, hani kişilik ve durum analizi hiç uymadığı gibi geleceğe yönelik söyledikleri de çıkmadı mutluyum çünkü hoşuma gidecek şeyler söylememişti olan benim 20 liraya

çıkan var mı peki tutturdu dediğin biri binnaz abla'da?

çıkan var mı peki tutturdu dediğin biri binnaz abla'da?

o sitelerde bir tek ilkaya baktırmıştım, fiyatlar beni aşıyor biraz açıkçası bu yüzden Tellwe'ye dadandım biraz da falımpire henüz çıkan olmadı çoğu da zaten bahar mevsimi aylarının tarihini verdi, mart gitti kaldı nisan mayıs

umut dünyası valla bizde bekliyoruz ayları bu gidişle hoşlandığım çocuğu unutur fal sezonunu da kapatırız belki gitti paralar valla

Bu yazdıklarının hepsine baktîrmış biri olarak canım ićlerinde sadece Firuze'nin verdiği tarihe yorum yapamıyorum,zamanı gelmediği için.Gerisi tümden patladı.Umarım sana güzel olan yorumları çıkar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde umudum yok aslında eskiden inanırdım fala falan ama artık pek inancım kalmadı ama bekliyorum çok sağol

benimde umudum yok aslında eskiden inanırdım fala falan ama artık pek inancım kalmadı ama bekliyorum çok sağol

Yok ya umudunu yitirme yinede,fal işi hiç belli olmaz,bana çıkmayan sana tutar ve umarım öyle olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…