Binnaz Abla

cnm sana epey bişe yazdım msj attım ama gittimi anlamadım bir bakıver:)

Kızlar gelmiş falı augurun. Tutarlı bir fal olmuş ama. Eskisiyle olmicağını söylemiş. Yeni tanıştığım biri vardı onunla olucak demiş falan. Şaşırtıcı bi fal olmamış ama kötü değil

arkadaslar semihaya baktırdım fena fal değildi ama falsoları vardı. sonuc olarak olumlu bir enerjiydi.

istediğim oldu( gerçi olması için bişey yaptığım için oldu aramasını beklemekten sıkıldığımdan ben aradım ve oldu ) augur'un, crayzwomen i,n harunun falı cıktı sonuc olarak ... medyum fatima patladı ... rhea zaten patlamıştı taha da yalan oldu...

Son düzenleme:

anaaaaaaaammm ne diorsun ne dedi augur sana ve harun ikisinede baktırdım augur olumsuz konuştu harun ne demişti,augur ne demişti?

anaaaaaaaammm ne diorsun ne dedi augur sana ve harun ikisinede baktırdım augur olumsuz konuştu harun ne demişti,augur ne demişti?

canım sonradan editledim crayzwomen de bildi kesinlikle augur ile enerjimiz ciddi tuttu bendeki 2 falıda yaşandı.... şuan açıyorum ikisini de özetle

augur: benim çabamla biraraya geleceğimizi oturup ciddi ciddi konuşacağımızı yeniden beraber olacağmızı ve içnde blnduğmz süreçle geçmişi süper analiz etti. yani öyle hemen söylencek bir durum değildi kavga ettik ayrıldık gibi falaan ama tuttu...

harun da bir konuda yaşanmış geçmş bir olayı küt diye söyledi tam olarak dediği gibi olmuştu oda gururlu olduğunu benden beklediğini sevgimizin devam ettiğini söyledi..

crayzwomen tarihi daha iyi bildi 19 martta 2-3 haftaya demişti 28 inde gerçekleşti...

canım bana zaten olumsuz fal bakan olmadı hiç barışmıcaksnz diyen olmadı zaten... sadece fatima 2 aya falan dedi sen geri dur bilmem ne sakın gitme dedi.

ben burdan ne çıkarmalıyım anlayamadım şimdi :44::44: bende fatima,crazywomen olumlu, augur ise olumsuz konuşmuştu .. diğerlerine baktırmadım .. gerçi augur ilk fal attığımda enerjim seninle uymadı diyerek iade etmişti, ben de başka hesaptan göndermiştim göndermez olaydım enerjisi uymadığı için o falı bakılmamış sayıyorum

canım augur ı zorlamamak lazım bence enerjisi tutan ile verimli olabiliyor..ben sahsen kendisinden cok memnunum fatimadan daha iyidir benim gözümde..

Ayy vallahi çok sevindim ya.Olsun canim senin aramanlada olsa sonuç önemli olan.İnşallah en güzel şekilde daim olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy vallahi çok sevindim ya.Olsun canim senin aramanlada olsa sonuç önemli olan.İnşallah en güzel şekilde daim olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım hepimizin dilekleri hayırlısıyla gerçekleşsin :) ben etkileniyorum faldan ciddi manada üstüme ağırlık yapıyor o yüzden etkilenmemek için bir süre fal baktırmayacağım ama yine buralardayım tabiki:))

augur hariç diğerleri banada olumlu konuştu cnm augurada bugun baktırdım ama haliyle kafam karıştı,harun banada adım at dedi ama suan atamam:/ crayzinin dediğide bekle bende aklın yolu bir bekleyeceğim yeterince adımda attım,olursa zaten en çok bu fal baktırma işinden kurtulduğuma sevineceğim zaten.

arkadaslar bu arada medyum Fatimanın falının kısmen patladığını söyleyebilirim yani kendisi de mükemmel değilmiş abarttığımız gibi... sonuc olarak ben ilişkim için baktırmıştım diğer kısımları bildi tutarlıydı ama can alıcı noktayı bilemedi... dolayısıyla lütfen fatimanın fallarından bu kadar etkilenmeyelim

sorma gülüm ben de şu hergeleye bir kavuşsam aynen senin gibi fallardan kurtulduğuma sevineceğim

ya canım benim tüm fallarımın kilit sözcükleri gurur ve sen adım at idi. aslında bende biliyordum da bakma cesaret edemedim. yani sonuc olarak içinden nasıl geliyosa ööyle yap bir yerden sonra fala o kadar kanalize oluyoruz ki ister istemez falda denileni yapıyoruz... sonucta augur değil kahin vanga olsa da kimse ne yaşadığını senden iyi bilemez..

haklısın cnm senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…