Binnaz Abla

Canlar venusamberin facebooku var mi??? Bu kiza nasil ulasabilirim...uzakta gorukuyor

Arkadaslar selam ,en son burada firuze cok anlatilinca bende baktirmistim yaklasik 1.5 ay gibi oldu son falimdi zaten ve tabiki cikmadi tarihler gecti.zaten baktirdiktan sonrada bu falin cikmasi kirmizi. Kar yagmasi gibi bisey demistim .))

Arkadaslar selam ,en son burada firuze cok anlatilinca bende baktirmistim yaklasik 1.5 ay gibi oldu son falimdi zaten ve tabiki cikmadi tarihler gecti.zaten baktirdiktan sonrada bu falin cikmasi kirmizi. Kar yagmasi gibi bisey demistim .))

Lalemmmm nasilsin canim...
Firuze'nin falinin çıkmamasina uzuldum ama sasirmadim..ben binnaz ablanin pembe tablocularindan ümit keseli 9 ay oldu...ozellikle Elif isik 23 adet katina fali çöpte...

Sagolun bebekler:)))

Ay fal gondercem insallah bakar uzakta gorukuyor. Faceyede ceval vermedi. Daha once bi kere baktirdim. Hersey venusun dediği gibi ilerliyor

Gunlerdir baktirmiyorum:) bari kendime jest yapayim venusle

Firuze'nin falinin çıkmamasina uzuldum ama sasirmadim..ben binnaz ablanin pembe tablocularindan ümit keseli 9 ay oldu...ozellikle Elif isik 23 adet katina fali çöpte...

Canimmm iyiyim sen nasilsin en son hersey yolundaydi umarim hala oyledir.fal alemide unutmamak lazim bitanem keske tek binnaz abla olsaydi

Canimmm iyiyim sen nasilsin en son hersey yolundaydi umarim hala oyledir.fal alemide unutmamak lazim bitanem keske tek binnaz abla olsaydi

:) seni gordum daha iyi canim benim eskilerden topikte kimse kalmamis...yok bitanem bi ara iyi oldum simdi kötü...aynen falalemde oyle cikti malesef...falalemde beni uzen fallarin cikmamasi olmadi. Cok guvendigim cok sevdigim yorumcunun beni hayal kirikligina uğratmasi oldu. Cunku olumsuzda olsa benim olumsuzuda bilmek istedigimi bosa umit etmek istemedigimi cok iyi biliyordu...cani sagolsun..yinede onlinede en iyi yorumculardan biridir..ben yorumcuyu cok sevdigim icin uzuldum sadece.

Ay fal gondercem insallah bakar uzakta gorukuyor. Faceyede ceval vermedi. Daha once bi kere baktirdim. Hersey venusun dediği gibi ilerliyor

Gunlerdir baktirmiyorum:) bari kendime jest yapayim venusle

venüse hangi falı baktırıyorsunuz acaba ?

kızlar bgün burda bir arkadaş da venusun dediği gibi ilerlediğini söyleyince ben de baktım ve uzakta gördüm ve ben de faceine msj attım umarım onu okur da döner ... duvarını aç da oraya yazabileyim de dedim.. bakalım ne zaman görecek

ne varsa yine eskilerde var.. firuze'nın falı pozitif ötesiydi benim için de.. asla olmaz öyle zaten de neyse..

Uzuldum bebem simdi ama hayirlisi herzaman icin ,bende ayni sekilde bu kadar umut verip son anda dedigi bisey beni bitirdi ve fal defterini kapattim.cok uzuldum cunku evet fal bu cikmayabilir tabiki ama neyse.hayat kisa o yuzden degmez

Uzuldum bebem simdi ama hayirlisi herzaman icin ,bende ayni sekilde bu kadar umut verip son anda dedigi bisey beni bitirdi ve fal defterini kapattim.cok uzuldum cunku evet fal bu cikmayabilir tabiki ama neyse.hayat kisa o yuzden degmez

Aynen bitanem banada aynen oyle oldu..hayirlisi tabi..

kızlar venüsamberden hbr geldi yoğunmuş bu ara işlerinde max.1hafta sonra açacakmış fal alımını.

evet tatlım ya :/ ben de gördüm faceinde şimdi.. bu arada ben ona kk'da senle ilgili yorumlar yapıyoruz takip et demiştim bir zamanlar bugün de dedim arada bak da sisteme girip fal al diye .. allahım bu kıza falcılığı öğretemedim gitti

ayy bir bakaydı falımıza gideydi bekle dur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…