Canimmm iyiyim sen nasilsin en son hersey yolundaydi umarim hala oyledir.fal alemide unutmamak lazim bitanem keske tek binnaz abla olsaydi
Aynen bitanem banada aynen oyle oldu..hayirlisi tabi..
:) seni gordum daha iyi canim benim eskilerden topikte kimse kalmamis...yok bitanem bi ara iyi oldum simdi kötü...aynen falalemde oyle cikti malesef...falalemde beni uzen fallarin cikmamasi olmadi. Cok guvendigim cok sevdigim yorumcunun beni hayal kirikligina uğratmasi oldu. Cunku olumsuzda olsa benim olumsuzuda bilmek istedigimi bosa umit etmek istemedigimi cok iyi biliyordu...cani sagolsun..yinede onlinede en iyi yorumculardan biridir..ben yorumcuyu cok sevdigim icin uzuldum sadece.
Özge'cim Elif Işık ilk başlarda çıkıyodu değilmi sana yanlış hatırlamıyosam.Ya bazı fallar vardır hani beklersin çıkar belki diye,Elif'in falını ilk dinlediğimde asla çıkmayacağını ben kendi falımda da farketmiştim,nitekimde öyle oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fala inanmamalısınız. Bir falcı bana dedi ki: kaderinizi falcıların söylediklerine açmayın. onların söylediklerine inanırsanız gerçekleşebilirler. kaderinizi onların söylediklerine açmış olursunuz. bilinçaltınız bunu gerçekleştirir.
Canım benim bu yorumunu simdi okudum.Kimden bahsettiğini anliyorum.Bende en çok ona güiliyomusun ve en çok beni sarsan onun fallarinin çikmamasi hatta bambaşka bir çizgiyle ilerlemesidir.Dost sesidir,iyidir,hoştur ama hep söyledim ve söyleyeceğim tamamen pembe tablodur ,işin içinden hiç çikamadiği noktada da ihtimallidir.Ya olur ya olmaz der ,hveremezbaşka olasilik yoktur takdir edersiniz ki..Sağlik olsun Özge'cim fallarin çikmadi ama olsun canım ne yazar ki eminim dualarin ve isteğinle çook daha üst noktada mutluluklar yaşayacağına.
Aaaa kim gelmiş?Lalecim nasilsin?Firuze ile ilgili kırmızî kar yorumunu dün gibi hatirliyorum.Umarim kirmizi kar yağar demiştim sana malesef sen haklı çıktîn canım.
arkadaşlar cezvve de Kahin diye bir falcı var kahve baktırdım ve çok memnun kaldım,tavsiye ederim deneyin bence.
arkadaşlar cezvve de Kahin diye bir falcı var kahve baktırdım ve çok memnun kaldım,tavsiye ederim deneyin bence.
oyy leyla mıyım neyim kahve baktırdım yazmışsın hala ne baktırdın diye soruyorum , beni şaşkaloz beniiii
cnm valla promosyon denk geldi baktı ama maşallah destan yazmış,helal olsun ıkı kelime yazıp yollamamış,fiyatlarıda uygun deneyin bence yeni birini arıyorsanız:)
hadi yaaa direniyordum ben ama direncimi kırıcam sanırımprofilinde rica ettim promosyon inşallah reddeder beni
hahahahaa hem yollayıp hem red isteyen bir tek sensindir herhalde
bu sitede falı 8 saatten evvel ipral edemediğin için henüz yüklemedim hatta bunun için bi hesabımı bile kapattımbu falların birbirini bozma olayı beni bayağı etkiledi yahuu son fallarım da mikemmeldi hanii kıyamıyom onların bozulmasına o yüzden bi yandan bakmak istiyom bi yandan da reddet beni diyom içimden
Arkadaşlar fatima falımı göndermiş,bir kaç doğru tespiti olmasına rağmen etkilenmedim.neden o kadar popüler olduğunu da anlayamadım.üstelik biraz da pembe tablo çizmiş gibi geldi.gerçi söylediklerinin çıkmasını çok isterim ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?