hadi ya o kadar mı umutsuz(((
canım hayırlısı belki güzellikler yaşarsın kısmet bu işlerkızlar çıkan bir fal haberiyle karşınızdayım.. her ne kadar benim hiç umrumda olmasa da tutmuş.. Yiğit bana ocak ayında baktığında Nisan gibi koyu kumral, 1.80 boylarında ve burda detay vermek istemeyeceğim bir özelliğe daha sahip birinin ilgileneceğini belirtmişti. ve hatta ruh ikizin demişti.. ruh ikizim midir bilemem ama böyle biri oldu şu an itibariyle ve tarifler bire bir aynı. belirteyim istedim.. umrumda mı?? hayır .. bunu da eklemiş yiğit yazdığım notlara bakıyorum da.. ve sresinden de erken gelişti. demekki zaman kaymaları olabiliyor
Bitanem benim. Oyle malesef üzücü..bazen insanlar senin onlara baktigin pencereden sana bakmiyorlar...fal para falan umrumda degil ben ona arkadas olarak kirginim...
guzel kalplim iyiki varsin Allah razi olsun..insallah hepimiz
canım hayırlısı belki güzellikler yaşarsın kısmet bu işler
Marplecım emin ol hayırlı biri değilbu arada demuas da çevremde oluşacak bu ve buna benzer kişilikleri tarif etmiş aylar önce.. sabah oturdum yazdığım fal yorumlarını tek tek kontrol ettim.. ooofff artık hayatımda güzel gelişmeler olsun istiyoruuuum
Demuas a ne baktirdin sekerim, tarot mu?
Bir de Augur u begenen kizlar vardi, tarot mu baktirsam Augur a
ben tarot baktırmıştım tatlım ve tip-kişilik tarifleri birebir uyumluymuş...Augur konusunu ben de okudum ama kendisi negatifci olarak nam salmış biri.. ben negatifcileri seviyorumilerde deneyebilirim ama bu aralar değil..bu ara falımpire baktırdım bayaa..bir mola daha vereyim
venusamberi bekleyenler vardı sanırım faceinden yazmış bir süre online olacakmış.. ben bir süre daha mola versem iyi olacak falımpir batırdı beni
kızlar çıkan bir fal haberiyle karşınızdayım.. her ne kadar benim hiç umrumda olmasa da tutmuş.. Yiğit bana ocak ayında baktığında Nisan gibi koyu kumral, 1.80 boylarında ve burda detay vermek istemeyeceğim bir özelliğe daha sahip birinin ilgileneceğini belirtmişti. ve hatta ruh ikizin demişti.. ruh ikizim midir bilemem ama böyle biri oldu şu an itibariyle ve tarifler bire bir aynı. belirteyim istedim.. umrumda mı?? hayır .. bunu da eklemiş yiğit yazdığım notlara bakıyorum da.. ve sresinden de erken gelişti. demekki zaman kaymaları olabiliyor
yiğit hangi sitedeydi?
Agura baktirip ne moralinizi nede enerjinizi düsürün derim o kadar bi negativlik vardiki etkilendim istemesemde
sanada mı olumsuz konuştu cnm ?
bu kadının olumlu konuştuğu sadece 1 kişi tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?