Binnaz Abla

kızlar çıkan bir fal haberiyle karşınızdayım.. her ne kadar benim hiç umrumda olmasa da tutmuş.. Yiğit bana ocak ayında baktığında Nisan gibi koyu kumral, 1.80 boylarında ve burda detay vermek istemeyeceğim bir özelliğe daha sahip birinin ilgileneceğini belirtmişti. ve hatta ruh ikizin demişti.. ruh ikizim midir bilemem ama böyle biri oldu şu an itibariyle ve tarifler bire bir aynı. belirteyim istedim.. umrumda mı?? hayır .. bunu da eklemiş yiğit yazdığım notlara bakıyorum da.. ve sresinden de erken gelişti. demekki zaman kaymaları olabiliyor

bu arada bundan 2 ay kadar önce Rezzan abla falında ilginç bir cümle kullanmış ortada hiç bir durum yokken, "bazı durumları onur, gurur meselesi yapabilirsin" demiş, son ayrılığımız tam da bu nedenden oldu benim açımdan.. bu bakımdan da tutmuş diyebiliyorum..dinlerken gururla ne ilgisi var demiştim oysa...

canım hayırlısı belki güzellikler yaşarsın kısmet bu işler

Bitanem benim. Oyle malesef üzücü..bazen insanlar senin onlara baktigin pencereden sana bakmiyorlar...fal para falan umrumda degil ben ona arkadas olarak kirginim...
guzel kalplim iyiki varsin Allah razi olsun..insallah hepimiz

ozgecım bana yazmanı hala bekliyorum lütfen yaz skype

canım hayırlısı belki güzellikler yaşarsın kısmet bu işler

Marplecım emin ol hayırlı biri değil bu arada demuas da çevremde oluşacak bu ve buna benzer kişilikleri tarif etmiş aylar önce.. sabah oturdum yazdığım fal yorumlarını tek tek kontrol ettim.. ooofff artık hayatımda güzel gelişmeler olsun istiyoruuuum

Demuas a ne baktirdin sekerim, tarot mu?

Bir de Augur u begenen kizlar vardi, tarot mu baktirsam Augur a

Son düzenleme:
Demuas a ne baktirdin sekerim, tarot mu?

Bir de Augur u begenen kizlar vardi, tarot mu baktirsam Augur a

ben tarot baktırmıştım tatlım ve tip-kişilik tarifleri birebir uyumluymuş...Augur konusunu ben de okudum ama kendisi negatifci olarak nam salmış biri.. ben negatifcileri seviyorum ilerde deneyebilirim ama bu aralar değil..bu ara falımpire baktırdım bayaa..bir mola daha vereyim

Ben de Kallistaya kahve baktirmistim, 20 gun once mi ne, parayla ilgili dedikleri cikmis.

tarotta Ariana yi tavsiye derim, ani super bilmis, ama dedikleri ne olur bilemem.

Son düzenleme:
Agura baktirip ne moralinizi nede enerjinizi düsürün derim o kadar bi negativlik vardiki etkilendim istemesemde

venusamberi bekleyenler vardı sanırım faceinden yazmış bir süre online olacakmış.. ben bir süre daha mola versem iyi olacak falımpir batırdı beni

kızlar choenin falını okudum. sanki onun dediği gibi ilerliyo bazı şeyler
iş güç hala yok oda öyle demiş
2 ay içinde ilemin yanına gidip geleceğimi aniden karar verip demiş harbi öyle oldu
martta bi çocukla tanışıcaksın alanı sayısal vs demiş.öyle bi durumda oldu hatta onla olmicak gibi hissediceksin sonradan başlıcak vs demiş olur mu bu kısım bilmem.
eskisi için( o zamanlar yanıp tutuşuyodum ona) olmicak demiş ama ben bu yeni tanıştığımla çıkınca geri gelicekmiş oda muallakta bakalım

venusamberi bekleyenler vardı sanırım faceinden yazmış bir süre online olacakmış.. ben bir süre daha mola versem iyi olacak falımpir batırdı beni

Ayyy gordum sekerim isik hiziyla fal gönderdim ama 4, siradayim.insallah yorumlar

yiğit hangi sitedeydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…