Binnaz Abla

Kızlar binnaz abla'dan birine baktırıp falı tutmuş olan var mı? Benim hiçbir falım çıkmadı ve gelcek olanlarda çıkmayacak gibi duruyor

Cook oldu fal baktirmayali ama saraylihanimin bazi dediklerini yasadim ama sunu anladim ki onlar ne derse desin isin icine ozgur irade girdiginde hersey farkli oluyor

baktı mı sacan? sayfasında 2 fal demiş ama 4 yollanmış senin fala kılpayı bakmıştır gibime geliyo.. nasıl ?

Canim venus kirmadi yorumladi....ya maşallah diyeyim hayran kaldim bu kiza yine urminacimmm...pembe tablosuz bir yorum yapmis

Canim venus kirmadi yorumladi....ya maşallah diyeyim hayran kaldim bu kiza yine urminacimmm...pembe tablosuz bir yorum yapmis

tatlım belki de durumun pembe tabloıdur yaa ben de negatifçileri seviyorum ama kader beni böyle yaptı napiim

tatlım belki de durumun pembe tabloıdur yaa ben de negatifçileri seviyorum ama kader beni böyle yaptı napiim

Yok bitanem pembe tablo cizmedi bana:))) olabilecek mantikli seyleri söyledi.. ayy brnde negatifcileri seviyorum..herkese mavi boncuk dagitan herkesn askini sorunsuz olaganustu yorumlayan. Beni bin kere bu adamla evkendirip 994789 defa cocuk sahibi yaptiran yorumculardan biktim...
en guzeli negatifciler bu yuzden suan favorim lebuda ve venusamber

falcı yorumları konusunda aynıyız sanırım.. aynı 2 falcı paralel yorumlar yaptılar ve haklılar da bence yaa.. ooff bişey diyemiyorum

falcı yorumları konusunda aynıyız sanırım.. aynı 2 falcı paralel yorumlar yaptılar ve haklılar da bence yaa.. ooff bişey diyemiyorum

Aynen banada oyle..birde negatifci demisken gecen gunlerde falimpirde medyum duru diye birini denedim bebek...inanilmaz negatif:))) tavsiye ederim:))) sadist olduk sonunda:)))
Saka bi yana medyum duruda benim durumu bahsetmedgm halde sakir sakir yazmis

haha .. tamam uyar bana da o zaman.. aklımda bulunsun..bu haftayı atlatıp haftaya baktırırım inş.. negatifçiler olmasa ben daha çook acı çekerdim walla..o yüzden bana iyi geliyolar diğer arkadaşları bilmem de.. ayaklarım yere basıyor biraz..

Bende oyle düşünüyorum sekerim..en azindan hayal kirikligi olmuyor:)) venusun bu ic acici negatif yorumundan sonra soyle guzelce hayal kurmadan uyuyayim :)))) iyi geceler urminaacimmm
direnn urmina
direnn ozge :))()

Kızlar binnaz abla'dan birine baktırıp falı tutmuş olan var mı? Benim hiçbir falım çıkmadı ve gelcek olanlarda çıkmayacak gibi duruyor

ben orda bir çok kişiye baktırdım ve tarih olarak çıkmaya başlayan en tutarlı ları; Haleh ti aslında tarih olarak bire bir tutturan Arnisa Bahadır Aralık ayında baktırmıştım ve ileri dönük en uzun tarihi o vermişti ama hatun Ocak ayında beri on line olmuyor.

Arkadaşlar dün akşam uğruna fal baktırdım arkadaşımla konuşurken, kulağımda Rezzan İksir in sözleri çınlamaya başladı falı biraz önce bir kez daha dinledim . karşı tarafın benim hakkında ne düşündükleri, gelecekteki planları, sorunların çıkış sebebi v. v.s bire bir yok böyle bir şey kelimesi kelimesine tututuyor hatta arkadaşımın aldığı kararları söylemişti ve adam akşam bunları dedi..adama konuşurken ben sırıtıyorum bunları biliyordum diyemedim :)

Fal baktırdığım tarih 9 şubattı.

Not: kahve falını tavsiye ederim.

Rezzan İksir le ilgili deneyimleriniz var ise paylaşırmısınız.

Son düzenleme:

binnaz'da bana söyledikleri çıkan bir tek serra güngören olmuştur.. onun dışında hepsi patladı bende.. firuze'den de ümidim kalmadı ama bakalım

Bende oyle düşünüyorum sekerim..en azindan hayal kirikligi olmuyor:)) venusun bu ic acici negatif yorumundan sonra soyle guzelce hayal kurmadan uyuyayim :)))) iyi geceler urminaacimmm
direnn urmina
direnn ozge :))()

ahahah aynen özgecim..ben aklı başında, beni üzmeyecek birini bulsam o dakka unutacağım artık ama nerde uyanık, çakal herif var beni bulduğundan kimselere de güvenemiyorum artık.. bakalım inş biri çıkar da kurtarır bu işten beni

canım rezzan iksir şu an binnazabla da yok sanırım..yorumcumuz kendi isteğiyle ayrılmıştır yazıyor.. acaba nerededir şimdi?

ayy tamam rezzan abla bu di mi? ben onu falaleme geçince tanımıştım, ondan soyadını hiç bilmiyorum..

ayy tamam rezzan abla bu di mi? ben onu falaleme geçince tanımıştım, ondan soyadını hiç bilmiyorum..

Doğru Fal alemde 3 kez baktırmışım geçmişe dönük tekrardan dinledim ne fatima, ne lebuda, ne haleh kadın resmen tarih tarih olayların akışını sıralamış ama bu bende böyle lütfen yanlış anlaşılmasın

lebuda size de mi negatif yorum yaptı ? ya bana öyle şey dedi ki dünden beri sersem gibiyim

rezzan bana bir cümle demiş ve aynen çıktı.. o yüzden inanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…