yalnız değilim Allahtan
Marplecım emin ol hayırlı biri değilbu arada demuas da çevremde oluşacak bu ve buna benzer kişilikleri tarif etmiş aylar önce.. sabah oturdum yazdığım fal yorumlarını tek tek kontrol ettim.. ooofff artık hayatımda güzel gelişmeler olsun istiyoruuuum
Ayyy gordum sekerim isik hiziyla fal gönderdim ama 4, siradayim.insallah yorumlar
baktı mı sacan? sayfasında 2 fal demiş ama 4 yollanmışsenin fala kılpayı bakmıştır gibime geliyo.. nasıl ?
Canim venus kirmadi yorumladi....ya maşallah diyeyim hayran kaldim bu kiza yine urminacimmm...pembe tablosuz bir yorum yapmis
tatlım belki de durumun pembe tabloıdur yaaben de negatifçileri seviyorum ama kader beni böyle yaptı napiim
Yok bitanem pembe tablo cizmedi bana:))) olabilecek mantikli seyleri söyledi.. ayy brnde negatifcileri seviyorum..herkese mavi boncuk dagitan herkesn askini sorunsuz olaganustu yorumlayan. Beni bin kere bu adamla evkendirip 994789 defa cocuk sahibi yaptiran yorumculardan biktim...
en guzeli negatifciler bu yuzden suan favorim lebuda ve venusamber
falcı yorumları konusunda aynıyız sanırım.. aynı 2 falcı paralel yorumlar yaptılar ve haklılar da bence yaa.. ooff bişey diyemiyorum
Aynen banada oyle..birde negatifci demisken gecen gunlerde falimpirde medyum duru diye birini denedim bebek...inanilmaz negatif:))) tavsiye ederim:))) sadist olduk sonunda:)))
Saka bi yana medyum duruda benim durumu bahsetmedgm halde sakir sakir yazmis
haha .. tamam uyar bana da o zaman.. aklımda bulunsun..bu haftayı atlatıp haftaya baktırırım inş.. negatifçiler olmasa ben daha çook acı çekerdim walla..o yüzden bana iyi geliyolar diğer arkadaşları bilmem de.. ayaklarım yere basıyor biraz..
Kızlar binnaz abla'dan birine baktırıp falı tutmuş olan var mı? Benim hiçbir falım çıkmadı ve gelcek olanlarda çıkmayacak gibi duruyor
ben orda bir çok kişiye baktırdım ve tarih olarak çıkmaya başlayan en tutarlı ları; Haleh ti aslında tarih olarak bire bir tutturan Arnisa Bahadır Aralık ayında baktırmıştım ve ileri dönük en uzun tarihi o vermişti ama hatun Ocak ayında beri on line olmuyor.
Bende oyle düşünüyorum sekerim..en azindan hayal kirikligi olmuyor:)) venusun bu ic acici negatif yorumundan sonra soyle guzelce hayal kurmadan uyuyayim :)))) iyi geceler urminaacimmm
direnn urmina
direnn ozge :))()
Evet ama olumsuzu konustugu nokta bana cok imkansiz gibi geldi bu bi faldir bi sürü kisiye baktiriyoruz olumlu olanda cikar olumsuzuda cok duydum okudum ama agur ile hic enerjimiz tutmadi sanirim😊sanada mı olumsuz konuştu cnm ?
ben orda bir çok kişiye baktırdım ve tarih olarak çıkmaya başlayan en tutarlı ları; Haleh ti aslında tarih olarak bire bir tutturan Arnisa Bahadır Aralık ayında baktırmıştım ve ileri dönük en uzun tarihi o vermişti ama hatun Ocak ayında beri on line olmuyor.
Arkadaşlar dün akşam uğruna fal baktırdım arkadaşımla konuşurken, kulağımda Rezzan İksir in sözleri çınlamaya başladı falı biraz önce bir kez daha dinledim . karşı tarafın benim hakkında ne düşündükleri, gelecekteki planları, sorunların çıkış sebebi v. v.s bire bir yok böyle bir şey kelimesi kelimesine tututuyor hatta arkadaşımın aldığı kararları söylemişti ve adam akşam bunları dedi..adama konuşurken ben sırıtıyorum bunları biliyordum diyemedim :)
Fal baktırdığım tarih 9 şubattı.
Not: kahve falını tavsiye ederim.
Rezzan İksir le ilgili deneyimleriniz var ise paylaşırmısınız.
ayy tamam rezzan abla bu di mi? ben onu falaleme geçince tanımıştım, ondan soyadını hiç bilmiyorum..
Yok bitanem pembe tablo cizmedi bana:))) olabilecek mantikli seyleri söyledi.. ayy brnde negatifcileri seviyorum..herkese mavi boncuk dagitan herkesn askini sorunsuz olaganustu yorumlayan. Beni bin kere bu adamla evkendirip 994789 defa cocuk sahibi yaptiran yorumculardan biktim...
en guzeli negatifciler bu yuzden suan favorim lebuda ve venusamber
Doğru Fal alemde 3 kez baktırmışım geçmişe dönük tekrardan dinledim ne fatima, ne lebuda, ne haleh kadın resmen tarih tarih olayların akışını sıralamış ama bu bende böyle lütfen yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?