lebuda size de mi negatif yorum yaptı ? ya bana öyle şey dedi ki dünden beri sersem gibiyim
lebuda bende de negatif yorum yaptı..seviyor ama olmayacak dedi özetle.. inanıyorum artık çünkü yakın gelecek söylediği bişy 1 hafta içinde oldu..başka bir konuda ama ortada yokken gelişti.. negatifçilere kızmıyorum ben, iyi oluyo aklımızı başımıza getiriyorlar
ay demeeee lebudaya inanıyorum deme noluuuur dayanamam ben buna kahrederim kendimi
ahahah aynen özgecim..ben aklı başında, beni üzmeyecek birini bulsam o dakka unutacağım artık ama nerde uyanık, çakal herif var beni bulduğundan kimselere de güvenemiyorum artık.. bakalım inş biri çıkar da kurtarır bu işten beni
lebuda size de mi negatif yorum yaptı ? ya bana öyle şey dedi ki dünden beri sersem gibiyim
Hahah ayni seyleri dusunuyoruz. Boyle aklima yatan icimin elverdigi birini bulayim aninda gecmise gomecegim...bu isin ilacida bu zaten...ancak venuse gore oyle biride cikmayacak:))) adam kapatmis ayol kismetlerimi o istemedigi icin ben boyle devam edecekmisim..ohhh ohhh negatifligin dibi canimmmm venusum...
rezzan bana bir cümle demiş ve aynen çıktı.. o yüzden inanırım..
Bilmiyorum dostlar size teselli olur mu ama Venusamber in bana dedigi hicbir sey cikmadi. Olumlu-olumsuz dedigi seyler olmadi, ama ani iyi biliyor. Ote yandan gelecegi bildigini dusunumuyorum, hele baskasi olmayacak bence cok iddiali bir laf. Yani ne demek olmayacak,hayatinizin sonuna kadar boyle gidemez herhalde. Kaderi ancak yazan bilir, gerisine takilmayin bence. Bana ilk baktigi falda, kumral bir adam diyip durmustu ama etrafta oyle biri yok, yani cikmadi.
Rezzan abla keza. Pembe tablocu degil bence, bana ne zaman baksa bu adam sana uygun degil, bu adam adam degil diyip duruyor.
Gariplik bende mi ayyyyyyy, kimse bir sey bilememis.
Icinizi karartmayin, olumlu dusunun. Durumun su an olumsuz olmasi, olumluya gitmeyecegi anlamina gelmez, hayat degisken, sabit degil. Olumsuza giderse de uzulmeyip s..tir edersiniz
Lebuda bana olumlu mu olumsuz mu konusmus cozemedim, 6 ay beklersen olur demis. 6 ay nedir ya?!!Ote yandan Lebudayla enerjimiz tutmadi gibi bir his var icimde. Rapunzel diye bir hatun var baktirsam mi?
ben yine aşk mevzuularında başta dediğimi diyorum seven adam asla ayrı kalamazdı.. ne olursa olsun gelir,arar, dönerdi.. ben benimkine son olarak dünyayı dar ettim, bir sürü laf saydım ama olsun
pembecilere bakıyorum, melek, nesibe, firuze, serra, yiğit, demuas ve daha adını sayamadığım onlarcası, onlara kalsa beni gerçekten çok çok seviyor bu adam.. hatta firuze senden çok dedidaha neler? ama meleği de nesibe'yi de çok severim o ayrı.. nesibeye 2 ay oldu baktırmayalı melek de öyle.. çünkü aynı şeyleri söylüyorlar, gelişen bir şey yok..
fatima, lebuda, venusamber, harun, rumii, galen, tahacım gibiler ise negatifler.. negatif dediysem sebepleriyle açıkladılar durumu hep ve gerçekten de o sebepler var işte...
gariptir ki rezzan bana dostça görüşün siz, buna ihtiyacınız var gibi birşeyler söyledi.. böyle de ortada bir yorum var elimde.. benim olmayacaksa dostluk filan istemem
ben yine aşk mevzuularında başta dediğimi diyorum seven adam asla ayrı kalamazdı.. ne olursa olsun gelir,arar, dönerdi.. ben benimkine son olarak dünyayı dar ettim, bir sürü laf saydım ama olsun
pembecilere bakıyorum, melek, nesibe, firuze, serra, yiğit, demuas ve daha adını sayamadığım onlarcası, onlara kalsa beni gerçekten çok çok seviyor bu adam.. hatta firuze senden çok dedidaha neler? ama meleği de nesibe'yi de çok severim o ayrı.. nesibeye 2 ay oldu baktırmayalı melek de öyle.. çünkü aynı şeyleri söylüyorlar, gelişen bir şey yok..
fatima, lebuda, venusamber, harun, rumii, galen, tahacım gibiler ise negatifler.. negatif dediysem sebepleriyle açıkladılar durumu hep ve gerçekten de o sebepler var işte...
gariptir ki rezzan bana dostça görüşün siz, buna ihtiyacınız var gibi birşeyler söyledi.. böyle de ortada bir yorum var elimde.. benim olmayacaksa dostluk filan istemem
Urminaa sanırım pozitif negatif konusunda en çok seninle hemfikir olmuşuz geçen zaman içinde.İki dünya biraraya gelse olmayacak olanı falında makûl çözümle" olur"haline getiren yorumcular bana gòrede yazdıkların.Bunlardan heleki Firuze ve Serra bence başka bi boyutta yaşıyorlar,zira dünya insanı olarak bazı şeylerin mümkün olamayacağını hayatın getirisi olarak kabullenmeleri gerek.Firuze çok iyi bi enerjiye sahip,ah bide pembeciliğini birazcık törpülese...
Negatiflerine de katiliyorum içlerinde geçmiş,an ve gelecekle benim en kötü yorumlarımdan biri olan venüs örneğin falı çıkmadı ama pembe tablo değildi ,buda önemli bence.Taha benim için en dürüst yorumcudur,asla olmazî olur etmez,yorumuda bende on numaradır,üç tarotumda da..Rezzan abla zaten hep ortadaydı ,nasıl bir fal bakım anlayaşîdır ben çözebilmiş değilim.Bu isimlere ek son dönem denediğim Bilge derim ,bence tamamen gerçekçi .Velhasıl falların çıkması zaten" Allah ın mucizesi" bence ,gerçekçi yorum yapsınlar, hayatta olabilecek olumsuz olasılıkları yaşamın parçasî olarak idrak edip yorumlasınlar ,açıkçası bana yeterli gelir .Çünkü ben hiçbi zaman pembe tabloya kanatlanıp uçmadım,ama herkes bir değil tabi kendini kaptıranda mutlak var.İşte pembe falları dikkate alacak insanların olduğunu düşünüp falcîlar çok dikkatli olmalı bu anlamdada.Ayrıca olumsuz olmalı da ,kötüsüz iyinin ne önemi,ne kıymeti varki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de onu diyorum işte.. mesela isim ve ayrıntı vermiycem bana kızmasın o nedenden bir arkadaşım venusu merak ediyordu dün faceinden haber alınca ona da haber verdim yolla filan diye.. çok ayrıntı yazmadı ayrıldık, nolucak gibi yazdı yolladı..kartlara baktık o yorumlarken aşıklar kartı çıkmış, arkadaş sevindi etti filan. yorum geldi "ıı-ıhh demiş venus" ..arkadaş beğenmedim yorumu dedi eksi verdi.. kendi fikridir elbette ama durumları cidden de olası gibi değil kendisi de biliyor.. o nedenle ben kendi içimde bildiğim bir gerçeği duyunca okuyunca kızmıyorum ama hiç bilmediğim bir pozitiflik gelince kızıyorum asıl.. ya adam madem bu kadar seviyo da ben neden hissedemedim?? ben hasta mıyım kör müyüm neyim? bir de hangi devirde yaşıyoruz, insanlar istese dünyanın ucuna haber yolluyor saniyelerini alıyor.. kısacası benim artık umudum filan yok da fala baktırmak hobi gibi bir araç oldu artık gerisi hikaye
azra erkin, medyum seker ve taha turan patladi bende.
Taha Turanin falini o kadar çok beklemistim gibi, çünkü gerçekten olabilecek bir durumdan söz etmisti. Bana belirli bir süre içinde gerçeklesecek bir görüsmeden söz etmisti, ve o görüsmenin herseyi etkileyebilecegini...ama malesef süre doldu ve böyle bir sey gerçeklesmedi.
Fallarim birer birer patliyor, zaten bir kaç haftadir umutsuzlugun dibine vurdum...
Taha i ben oldum olasi begenmemisimdir, bence vasat. Bana baktigi falda nokta atisi yoktu, genel yorumlar ve tavsiyeler vardi.
bende venusamber dün baktırdım ilk defa,an ve geçmişte şimdiye kadarkilerin en iyisi diyebilirim.Gelecek için ise zaten andaki durumdan sonucu ve yol haritasını bizim çıkarmamız gerekiyor,tarot zaten geleceği okumaz geleceği çizer..bu da kartların verdiği tavsiyelerle bizim kararlarımız sonucu olur,mesela arkadaşına aşıklar kartı çıkması hiçbirşey ifade etmiyor,kartın konumu,sağındaki,solundaki,altındaki ve üstündeki kartlar yorumu etkiliyor,sözün özü anda ve geçmişte iyi olan falcıların gösterdiği yolda hareket etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?