- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
kıyamam yaa tatlım fal bu bakarsın hepsi haksız çıkarsen venusambere, rezzana filan baktırdın mı? onlar ne diyorlar
Negatif sekerim adamin hayatinda baska kari varmis:))) ama sevgi yokmus:)))) bak ne guzel pembe tablosuz gercekler....kadini bile tarif etti ay aman uzulmedim ben daha guzelmisim:)))) canim lebudammmm yaaaa kahret bizi oldur bizi ama gercekleri goster
bana da kısmen aynısını dedi gibi yani hayatındaki kişi böyle nasıl desem şey kişi işte tabiri caizse tek gecelik .. leyyynn ben adamın sesine hasretken başkaları onu kokluyosa var yaaaa oyarım ben o kadını !!!!
bana da kısmen aynısını dedi gibi yani hayatındaki kişi böyle nasıl desem şey kişi işte tabiri caizse tek gecelik .. leyyynn ben adamın sesine hasretken başkaları onu kokluyosa var yaaaa oyarım ben o kadını !!!!
ben de onu diyorum işte.. mesela isim ve ayrıntı vermiycem bana kızmasın o nedenden bir arkadaşım venusu merak ediyordu dün faceinden haber alınca ona da haber verdim yolla filan diye.. çok ayrıntı yazmadı ayrıldık, nolucak gibi yazdı yolladı..kartlara baktık o yorumlarken aşıklar kartı çıkmış, arkadaş sevindi etti filan. yorum geldi "ıı-ıhh demiş venus" ..arkadaş beğenmedim yorumu dedi eksi verdi.. kendi fikridir elbette ama durumları cidden de olası gibi değil kendisi de biliyor.. o nedenle ben kendi içimde bildiğim bir gerçeği duyunca okuyunca kızmıyorum ama hiç bilmediğim bir pozitiflik gelince kızıyorum asıl.. ya adam madem bu kadar seviyo da ben neden hissedemedim?? ben hasta mıyım kör müyüm neyim? bir de hangi devirde yaşıyoruz, insanlar istese dünyanın ucuna haber yolluyor saniyelerini alıyor.. kısacası benim artık umudum filan yok da fala baktırmak hobi gibi bir araç oldu artık gerisi hikaye
Bazen falcılarada bi noktada hak vermiyor değilim.Senin arkadaşın örneği gibi o kadar çok olumsuza karşı ve olumsuzu kaldıramayan insan var ki ,falcıların kötüyü söylememe tercihleridegörmüyorlardayalı aslında. Tellweden falcı duvarlarını gezerken yakın bi zaman önce falcı Aslı 'nın duvarına baktım.Falı nasıl bilmiyorum,baktırmadım ama üstüne basa basa" olumsuz yorum duymak istemeyen baktirmasin" diye yazmış.Şöyle bi örnek var orda ;birine çıkan kart kılıç üçlüsü ve müşteri buna itiraz etmiş.Aslı da açıklama yapmış kart budur diye.Şimdi burda bu kartla niyetin olacak yorumunu yapan falcı sadece yalan söyler.Yani burda hangi falcı olursa olsun şu karta" olmaz"diyosa doğrudur,ha olur diyosa karşısındakine bahsettiğimiz pembe tabloyu çiziyodur.Böyle örnekler çok fazla ve bu bizim sadece duyup gördüklerimiz,kimbilir daha neler neler var?Her ne sebep olursa olsun tabiki gerçekler yazılmalı ,en azindan karta yansiyan okunmalı.Fal çıkar yada çıkmaz( %90 çıkmaz)Allah bilir.
Ve pembe tablo çizelgesine eklemek istediğim birkaç isim daha var:Meral Saydam,Elif Işık,geçmiş ve anda çok iyi olduğunu düşünmeme rağmen gelecekteki uçuk yorumlarıyla Mert Reiki.Fallardan benimde hiçbir beklentim yok,müzmin hale geldi benim için,yıllarca süren alışkanlıkta bi anda bitmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok doğru ve öylede zaten.Alt seviyede gezinen enerji asla kendinden üst noktada kaldıramayacağı bir enerjiyi benliğine ćekemez.Zıtlıklar,zorluklar,mutsuzluklar başgòsterir.Dediğin gibi Özge"lâyığını bulma"durumu ister istemez gerçekleşir.Benim adamda oyleymis kardes:))) yok ben hicte oymam herkes layigi ile olabilir ancak:))))
Aynen bak cogu falci bu yuzden pembeci..gercekleti soylemeye korkuyorlar
simdi kendi duygusal iliskimizde mantik yurutemiyoruz ama disaridan bir arkadasimizin iliskisine cok guzel mantik yurutebilirz...benim bir arkadas bence karsisindaki adam gram deger vermiyor kiza ama kiz tabi görmüyor...fal gonderiyot pembe tablo cizenlere cok guzel bilmis yorumu yapiyor..
Sonra bu kiza lebudanin bana baktigi fali okudum...kiz cok heyacanlandi..herseyini bilmis falan dedi ki lebuda benim bir rahatsizligimi hic sormadan tek tek anlatan yorumcudur... sonra oda baktirdi...kiza bir yorum yapmis lebuda aklin varsa bu adami biran once unut onune bak demis...kiz nasil sinirlendi bana bilemedi dedi yoo bence gayet güzelde bilmis...
yani ben bile yakin cevremde görüyorum bu falcilari pembeci yapanlar yada her onune gelenin bir sitede yorumcu olmasi boyle arkadaslar yuzunden bence...neolacak canim simdi bende yorumcu olsam herkese seni seviyor istiyor desem ooo gelsin paraciklar
Çok doğru ve öylede zaten.Alt seviyede gezinen enerji asla kendinden üst noktada kaldıramayacağı bir enerjiyi benliğine ćekemez.Zıtlıklar,zorluklar,mutsuzluklar başgòsterir.Dediğin gibi Özge"lâyığını bulma"durumu ister istemez gerçekleşir.
Evet Òzge'cim malesef, falcıları yazdığın gibi seninde ,böyle yoruma zorla ittiren birazda bizleriz.Şimdi Lebuda senin arkadaşa olumsuz dedi ve falı beğenmedi tabi.Pek çoğu bu durumda fal baktırmaya devam ediyor,neden?Bu acı ama gerçek yorumu kafasında örtmek için yalan ama pembe bi yorum almak için.İllaki de denk gelir zaten.Mesela arkadaşın Lebuda'nın üstüne bi Meral Saydam yapsaydı morali tavana vururdu,Meral favorisi olurdu.Yani sadece falcıya yüklememek gerek birazda bizlerden kaynaklı.Yinede şişirilmiş yalana,pohpohlanmış egoya artık doymuş durumdayız pekçoğumuz ve bu tip renkli abartılara gòzlerimizde kapandı fal çakallarî olarak.Sanırım epeyce yol katettik bu anlamda.Ve Lebuda; acıdır,gerçektir,devrik cümlelidir ama iyi yorumcudur bencede.
falcı duvarlarını okumayı ben de seviyorum. bu sadece falcılarla ilgili değil aynı zamanda insanlarla ilgili de fikir veriyor insan.. garip kişilikler var gerçekten.. geçenlerde bir falcı bana negatif bir yorum yapmış ama biraz çekinerek sanırım. ben onun o negatif yorumunu soru kısmımda bir adım ileri götürerek birşeyler yazdım ve yorumlarını gayet olgunlukla karşıladığımı belirttim. sonra bana daha açık ve cesur yorumlarını yazmıştı.. bu bakımdan falcıları da anlıyorum bir noktada.. insanlar negatif tek bir nokta duymaya bile tahammülleri yok.. mesela geçenlerde yine bir duvarda güzel şeyler duymaya ihtiyacım var diyen bir müşteri okudum.. bu falcıya psikolojik bir baskıdır bir yerde.. şimdi o falcı nasıl sana gördüklerini tam olarak aktarsın ki? belli ki kaldıramayacaksın o tarz bir yorumu..
bilemiyorum.. ya falcıların söylediklerini takmayacaksın ya da negatif yorumculara hiç baktırmayacaksın..
Kızlar binnaz abla'dan birine baktırıp falı tutmuş olan var mı? Benim hiçbir falım çıkmadı ve gelcek olanlarda çıkmayacak gibi duruyor
ben orda bir çok kişiye baktırdım ve tarih olarak çıkmaya başlayan en tutarlı ları; Haleh ti aslında tarih olarak bire bir tutturan Arnisa Bahadır Aralık ayında baktırmıştım ve ileri dönük en uzun tarihi o vermişti ama hatun Ocak ayında beri on line olmuyor.
Arkadaşlar dün akşam uğruna fal baktırdım arkadaşımla konuşurken, kulağımda Rezzan İksir in sözleri çınlamaya başladı falı biraz önce bir kez daha dinledim . karşı tarafın benim hakkında ne düşündükleri, gelecekteki planları, sorunların çıkış sebebi v. v.s bire bir yok böyle bir şey kelimesi kelimesine tututuyor hatta arkadaşımın aldığı kararları söylemişti ve adam akşam bunları dedi..adama konuşurken ben sırıtıyorum bunları biliyordum diyemedim :)
Fal baktırdığım tarih 9 şubattı.
Not: kahve falını tavsiye ederim.
Rezzan İksir le ilgili deneyimleriniz var ise paylaşırmısınız.
bencede burayı çogu fal baktıran takip ediyor ileride hayal kırıklığı istemiyorsanız gerçekçileri seçin....bu arada bu falımpirdeki medyum duru'yu denedınız mı ya bu kadın inanılmaz gecmıs analızı var cok begendım ama negatif:))) pembecıler uzak durun:)
Bak çok güzel bişeye değinmişsin,falcı sen sorduktan sonra olumsuzu ön plana çıkarabilmiş.Çok doğru çünkü çekiniyolar.Öyleleri var ki kötüyü duyduğunda resmen mesajlarıyla falcıyı tokatlıyor,yanında olsa artık bilmem ne yapar?Ve ne demek ya "iyiyi duymaya ihtiyacım var".Dediğin gibi baştan falcıyı denetimi altına alıyo.Iyiyi duymak istiyosan,kendini kötü hissediyosan ,aile,arkadaş,eş,dosttan,yakın çevreden destek almalı insan falcıdan değil.Falcî cephesinden baktığında bazı insanlarada laf anlatmak zor.Ya falcı olmaz dediğinde ,hiç mi olmaz diyenini gördüm ben.Gelde böylesine laf anlat.
falcı duvarlarını okumayı ben de seviyorum. bu sadece falcılarla ilgili değil aynı zamanda insanlarla ilgili de fikir veriyor insan.. garip kişilikler var gerçekten.. geçenlerde bir falcı bana negatif bir yorum yapmış ama biraz çekinerek sanırım. ben onun o negatif yorumunu soru kısmımda bir adım ileri götürerek birşeyler yazdım ve yorumlarını gayet olgunlukla karşıladığımı belirttim. sonra bana daha açık ve cesur yorumlarını yazmıştı.. bu bakımdan falcıları da anlıyorum bir noktada.. insanlar negatif tek bir nokta duymaya bile tahammülleri yok.. mesela geçenlerde yine bir duvarda güzel şeyler duymaya ihtiyacım var diyen bir müşteri okudum.. bu falcıya psikolojik bir baskıdır bir yerde.. şimdi o falcı nasıl sana gördüklerini tam olarak aktarsın ki? belli ki kaldıramayacaksın o tarz bir yorumu..
bilemiyorum.. ya falcıların söylediklerini takmayacaksın ya da negatif yorumculara hiç baktırmayacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?