- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kadini niye oyuyorsun sekerim, kadinin sana karsi bir sorumlulugu yok ki....seninle alakasiz, seni tanimayan bile bir insan.
Oyulacak kisi bence burda herif
Hayir, bana da tellwe Ariana yazmis, onemli bir sey degil, cinsellik agirlikli bibibiibi.......kardesim hasretini cektigim adam onune gelenle yatsin kalksin, sonra da bana gelsin, oyle mi, ben hangi mideyle bunu kaldirayim?
ayy cnm bencede inanma yoktur kimse,olsada sen herşeyin sonuna baktek gecelik şeylerde olabilir yani normal
Ah güzel arkadaşım sana anlatmaya çalıştım sağlıklı bir erkek hayatında sadece cinselliğe dayalı birinin olması normal çünkü senle böyle bir birlikteliği olmamış, ciddi düşüncesi var. sen şimdi o kadın meselesini unut bakalım
Benim adamda oyleymis kardes:))) yok ben hicte oymam herkes layigi ile olabilir ancak:))))
ah bacıııııım sana da mı öyle dediiii kıyamam anneeeem gel bi sarılalımbence onlara biz layığız ama eşşek herifler kendileriniüzüek yerine rezil etmeyi seçiyor işte
Sarilalim sekerim ama uzulmedim ki hic....gercekten biliyorum az cok erkek sonucta bir kadin kadar sadakat beklemeyin...sevgi yonunde bir duygusallik hissederse uzulurum ama yinede tepkisiz kalirim demekki hersey nasip kismet...hem artik o bana uzulsun ben ona yeterinve uzuldum gencim guzelim ben onun gibisini sira sira dizerim:))))))
ama ama ama ilknurum ben bi başkasının yüzüne bile bakamazken, bunu bile sevgime ihanet gibi görürken o nasıl başkasını koklar yaaa burnu kopsun inşallahhhhatta umarım rezil rüzva olur o malum konuda da
Kızlar yapmayın Türkiye deyiz kaçınız evlilik öncesi cinselliğinizi yaşıyorsunuz, doğnanın dişi ve erkeğe bahsettiği bir durtü yemek içmek gibi erkeklerde bunu çok rahatlıkla yaşıyor senin bir başkasına bakmaman veya onunla bunu yaşamaman , büyük bir ihtimalle bakirelik tir gerçekçi olun evli değilseniz ve birbirinizin cinsel ihtiyacını gidermiyorsanız, bir erkeğin de bunu yaşaması gayet nornal
vallahi ben fala inanmiyorum artik.Amcamin kizi falcilarin, Rezzan in, Galen in, Venusamber in , Arnisa nin, Tornisa nin, Rumi nin , Taha nin ve nicelerinin evlenmezsiniz, sonu yok dedigi adamla evleniyor. Kuzenime olumsuz fallarin hepsi patladi yani:13:
kıskanıyom ama ben onu elimde değil yaa benim yaşamak istediğimi yani onun yanında olmak yüzünü görmek sevmek gibi şeyleri bir başkasının yaşıyor olması zoruma gidiyo yani
vallahi ben fala inanmiyorum artik.Amcamin kizi falcilarin, Rezzan in, Galen in, Venusamber in , Arnisa nin, Tornisa nin, Rumi nin , Taha nin ve nicelerinin evlenmezsiniz, sonu yok dedigi adamla evleniyor. Kuzenime olumsuz fallarin hepsi patladi yani:13:
Kıskanmak tabiiki normal çünkü senin kafanda cinsellik sevgiyle birlikte olan bir şey onun erkek için öyle bir şeye gerek yok, keza bunu sen bir falcıdan duyuyorsun doğruda olabilir insanlar nefisle yaratılmış kadınla erkeğin arasındaki fark gerçi şimdi bazı kadınlarda da fark etmiyor sevgisiz salt cinsellik olabilir sen bunu kafana takma artık pozitif düşün ve bu insan hakkında hayırlı ise Yaradan nasip etsin sana.
hadi yaa hayırlı olsun :) eski sevgilisiyle mi evleniyor,yeni biri mi?
selam kızlar ne var ne yok? mart geldi geçti yiğitler patladı var mı ben yokken yeni türeyen?
Bana Mart icin Yigit in dedigi cikti :26:
Eski sevgilisi, surekli ayrilip barisiyorlardi. Herif baska biriyle nisanlandi, sonra ayrildi. Adam artik uzatmanin alemi yok, evlenicez demis
Rumi, adam baska biriyle nisanlandi beklentiniz nasil olabilir, unutun gecin artik demis.
Rezzan abla keza, onlar evlenecekler sen kendi yoluna git, sen cok daha iyi biriyle evleneceksin1 demis.
Kuzenimin beklentisi kalmamisti zaten, herif cikip gelmis iyi mi :26: Gelecek hafta nikah, yaza dugun yapacaklarmis :26::26:
Yani birbirlerine ksimetlermis ama bunu falcilar ne bilsin.
selam kızlar ne var ne yok? mart geldi geçti yiğitler patladı var mı ben yokken yeni türeyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?