Binnaz Abla

Kader ve hayat cok degisik, aslinda hem tahmin edilebilir, hem tahmin edilemez.

Bu kurkcu dukkaninin tersini de gordum ben, isyerimde birisi 3 yillik sevgilisini birakip isyerinde asik oldugu kizla evlendi. Simdi onlarin da bebekleri var.

Yani herif nisanlanmis, falcilar da bir noktada akil yurutuyorlar sonucta, bence olmamistir. Nisan bu, ayrilip gelir demek cok curetkar olur.

cnm sen şu adama bir adım at istersen,fazlada boş bırakmamak gerek kurda kuşa yem olmasın arada hatırlat bence kendini.

o teşebbüste 1-2 kez bulundum ters tepince geri çektim ben de kendimi o kadar okuyom üflüyom nereye gidiyor bunca dua ben anlamıyom ki,

o teşebbüste 1-2 kez bulundum ters tepince geri çektim ben de kendimi o kadar okuyom üflüyom nereye gidiyor bunca dua ben anlamıyom ki,

özelden msj atarmısın cnm ne dedin de ters tepti anlamaları için illa baslarına bir musibet gelmesi gerekiyor bacım bu heriflerin aslında müstahak bunlara şöyle kötü örneklerle birlikte olsunlar ki iyi olanın kıymetini anlasınlar.

ya vallahi dua + beddua ortaya karışık ne varsa gönderiyom gökyüzüne ama yok yani bana hiçbir şekilde geri yansımıyor bunlar vallahi hacı hoca gibi elimden tesbih düşmez oldu o derece Ama dediğin çok doğru şöyle sağlam kazıklar yiyecekler ki o zaman ah ben ne yaptım desinler ki isterim de bunu yaşamasını yani .. şu 5 dk sürem dolsun yazarım canım özelden

darısı diğer tilkilerin kürkçü dükkanına dönmesine inşallah,hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor

lebuda'nın dua olayını denedin mi cnm peki? burda deneyen bir arkadaş vardı ne oldu aceba?onamı yönelsek bizde,valla bende okuyorum Allah kabul etsin dualarımızı.

lebuda'nın dua olayını denedin mi cnm peki? burda deneyen bir arkadaş vardı ne oldu aceba?onamı yönelsek bizde,valla bende okuyorum Allah kabul etsin dualarımızı.

burdan onu deneyip 10 gündür sonuç alamayan birini biliyorum ve lebuda benim içime pek sinmiyor onun varlığı beni hiç sevmedi

Simdi ben kendi acimdan bakinca bir baskasini severken ayrilik doneminde asla baska bir erkege cinsel anlamda hicbir sey duymaman gerek...bu ayrildigim erkekden ziyade kendi duygularima ihanet olarak gorurum...demekki ben o kisiyi sevememism. Onun kokusunu sarilmasini baska birinde yasiyorsa bir kadin birgun sonrada ask acisi cekiyorum diye agliyorsa zerre samimi gelmez bana...
Ancak erkek boyle degildir erkek ayrilik doneminde belki yuz tane kadinla beraber olur ama onun kalbi bir kisiye aittir.. veya kalbinde kimse yoktur hic onemli degil..
eger beraberken bana ihanet etmisse affetmem...ama ayrilik doneminde sen hangi kadinlarla beraber oldunda bana geldin.. gibi birsey olamaz...
yok askim ayrilik doneminde sana sadik kaldim disi sinek bile gormedim diyorsa erkek apacik yalandir sekerler...

Yani bu durum yazdığın gibi bencede batmış bi yoruma rağmen falcının halen ćırpınması demek oluyor.Sen bunun bilincindesin dikkate almıyosun ama bide bunu önemseyip kendini beklemeye alan biri olsa vay haline,yazık günah değilmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy ne guzel canim pekiyi olumlu yorum yapan kimlerdi:)))) binnaz abla ve saz arkadaslari diyormusun:)))

Son düzenleme:
Yigit in nokta atisi disinda hicbir halt cikmadi

Galen in olumlu fali bana patladi

Yiğit in mart ilk iki haftası bi tahmini vardı ,çok ta mühim bişi değildi amma velakin önemli olan sonuç ve çıkmadı.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.(Yiğit'in üstüne o kadar fal baktırdım ki,burda adı geçmese unutmuştum Yiğit'i.)

vay anam vay neler dönmüş serhat ya......

Vallahi bekledigim sekilde degil ama baska bir sekilde oldu :26: 2. tarih de cikarsa yuppieeeeeeee

selam kızlar ne var ne yok? mart geldi geçti yiğitler patladı var mı ben yokken yeni türeyen?

Türeyen çook, koskoca bir site türedi falimpir diye.Yiğit'in ist topic yorumlarından anladığım kadarıyla hemen hemen herkese patlamış durumda,birkaç istisna hariç.

vay anam vay neler dönmüş serhat ya......

Vallahi bekledigim sekilde degil ama baska bir sekilde oldu :26: 2. tarih de cikarsa yuppieeeeeeee

Çıkarsa zaten tek tek bütün topiclere yazmalîsın bence Cherry.Şu ist topicteki Sevgi vardıya hani,Cosmopolitan da,Sözcü'de röportajı çıkan ondan geçen hafta randevu aldım ama hiçć fal baktırasımda yok bu ara.Sıkıldım galiba fal dinlemekten.Hiçbi falı dikkatede almıyorum artık,öyle bi durumda oluştu bende. Sen biliyosun Sevgi'yi yorumda yazmıştın topiğe, iptalmi etsem acaba?Ne dersin?

Falcı aslı duvarına "hep soruyorsunuz erkek arkadaşım dönecekmi peki ben size soruyorum dönecek olsa gidermiydi işte bu soruya cevap verebiliyorsanız bana gelin" yazmış bizde saf gibi bekliyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…