- 23 Ağustos 2012
- 52.028
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.459
- 898
bende patladı canımforum geneli nasıl sana ne çıktı?
ay amin canımın için amin inşallahhh nasip et allahım onu bana nolur nolur :26::26: bide şey dicem hani akşam oldu biliyon mu hani belki moralimi düzeltirsin
vallahi şaşırmadım bnm arkadasımada adam 3 sene sonra döndü evlendiler bir kaç ay öncede bebekleri oldufalcılar o anki duruma göre tahmini yorum yapıyorlar o kadar,bu arada hiç dönecek edecek diyen olmamısmı?
cnm sen şu adama bir adım at istersen,fazlada boş bırakmamak gerek kurda kuşa yem olmasınarada hatırlat bence kendini.
o teşebbüste 1-2 kez bulundum ters tepince geri çektim ben de kendimio kadar okuyom üflüyom nereye gidiyor bunca dua ben anlamıyom ki,
özelden msj atarmısın cnm ne dedin de ters teptianlamaları için illa baslarına bir musibet gelmesi gerekiyor bacım bu heriflerin aslında müstahak bunlara şöyle kötü örneklerle birlikte olsunlar ki iyi olanın kıymetini anlasınlar.
Kader ve hayat cok degisik, aslinda hem tahmin edilebilir, hem tahmin edilemez.
Bu kurkcu dukkaninin tersini de gordum ben, isyerimde birisi 3 yillik sevgilisini birakip isyerinde asik oldugu kizla evlendi. Simdi onlarin da bebekleri var.
Yani herif nisanlanmis, falcilar da bir noktada akil yurutuyorlar sonucta, bence olmamistir. Nisan bu, ayrilip gelir demek cok curetkar olur.
ya vallahi dua + beddua ortaya karışık ne varsa gönderiyom gökyüzüne ama yok yani bana hiçbir şekilde geri yansımıyor bunlar vallahi hacı hoca gibi elimden tesbih düşmez oldu o dereceAma dediğin çok doğru şöyle sağlam kazıklar yiyecekler ki o zaman ah ben ne yaptım desinler ki isterim de bunu yaşamasını yani .. şu 5 dk sürem dolsun yazarım canım özelden
lebuda'nın dua olayını denedin mi cnm peki? burda deneyen bir arkadaş vardı ne oldu aceba?onamı yönelsek bizde,valla bende okuyorum Allah kabul etsin dualarımızı.
burdan onu deneyip 10 gündür sonuç alamayan birini biliyorum ve lebuda benim içime pek sinmiyor onun varlığı beni hiç sevmedi
Kızlar yapmayın Türkiye deyiz kaçınız evlilik öncesi cinselliğinizi yaşıyorsunuz, doğnanın dişi ve erkeğe bahsettiği bir durtü yemek içmek gibi erkeklerde bunu çok rahatlıkla yaşıyor senin bir başkasına bakmaman veya onunla bunu yaşamaman , büyük bir ihtimalle bakirelik tir gerçekçi olun evli değilseniz ve birbirinizin cinsel ihtiyacını gidermiyorsanız, bir erkeğin de bunu yaşaması gayet nornal
Evet soylenenlerin tamamina katiliyorum.sadece ben artik bu kisinin adini dahi duymak istemiyorum dedigin halde hala bu kisiyle olacagi yonundeki pembe tabloyu anlayamiyorum.buda daha onceki fallara dayanarak falcinin tukurdugunu yalamamasimi oluyor arkadaslar anlamiyorum.
vallahi ben fala inanmiyorum artik.Amcamin kizi falcilarin, Rezzan in, Galen in, Venusamber in , Arnisa nin, Tornisa nin, Rumi nin , Taha nin ve nicelerinin evlenmezsiniz, sonu yok dedigi adamla evleniyor. Kuzenime olumsuz fallarin hepsi patladi yani:13:
Yigit in nokta atisi disinda hicbir halt cikmadi
Galen in olumlu fali bana patladi
Ayyy ne guzel canim pekiyi olumlu yorum yapan kimlerdi:)))) binnaz abla ve saz arkadaslari diyormusun:)))
Yiğit in mart ilk iki haftası bi tahmini vardı ,çok ta mühim bişi değildi amma velakin önemli olan sonuç ve çıkmadı.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.(Yiğit'in üstüne o kadar fal baktırdım ki,burda adı geçmese unutmuştum Yiğit'i.)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar ne var ne yok? mart geldi geçti yiğitler patladı var mı ben yokken yeni türeyen?
Ayyy ne guzel canim pekiyi olumlu yorum yapan kimlerdi:)))) binnaz abla ve saz arkadaslari diyormusun:)))
vay anam vay neler dönmüş serhat ya......
Vallahi bekledigim sekilde degil ama baska bir sekilde oldu :26: 2. tarih de cikarsa yuppieeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?