Binnaz Abla

ya fal baktırcam ya mesaj atıcam, nasıl bi savunma mekanısması geliştirmişsem ;(((((((((

Durumu bilsem daha detaylı şeyler söylerdim ama şu kadarını söyleyebilirim şimdilik: mesaj atmamak, aramamak o kadar da kolay bişi değil hatta çook zor.. En azından şunu dene: yazmak, söylemek istediklerini bi yere yaz ona gönderiyo gibi ama asla gönderme.. Birazcık sabret eğer olmasını istiosan.. Nesibe bana hep beynimin söylediği tavsiyeleri verdi, ben de hep uydum halada uyuyorum..

Bana arama, sorma, sessiz kal dediği adam 2 çocuğumun babası, benim de hala nikahlı olduğum ama ayrı yaşadığım eşim! Ben yapabiliyorsam sen de yaparsın. Ha gayret!!

sağol beyza gerçekten çok teşşkür ederim allah sabrımısı arttırsın ne diym ;(

ya fal baktırcam ya mesaj atıcam, nasıl bi savunma mekanısması geliştirmişsem ;(((((((((

Ya bende boyleydm seni cebinde sandgi icin sgk sgk knsuyo ya zaten ypma etme bu hytnin hatasi olr dedgi gbi doncgi varsada donmez adam sen ustune dstkcee

bana da tam tersi bıkana kadar ara açıkla anlat demişti!yani herkese arama sorma demez nesibe ben gurur yaptım aramadım ama dinlesem herşey farklı olabilirdi bi falcı dinlenir mi dedim aramadım kırgındım vs. o dönem sayfalarca yazı yazdım sayfalarca yollanmamış mail mesaj vs... yaz ama yollama en iyisi bu

Evet canım 3 ay içinde demek; 1 ay sonra da olabilir 2 ay sonra da olabilir demek.:) Yani evet ikisi farklı. :) yok yok haksız değilsin:)

ARKİDİŞLER nesibeciğin bana söylediği bişy daha tuttu hakkaten hisleri çok kuvvetli.ben yeni bi işe girmiştim demiştimki iş durumum ne olacak oda bana demişti çok değil 1 ay kadar sınanacaksın ve diceksinki bunuda benmi yapıcam yok artık bu benm görevimmi dediğin şeyler olucak demişti ..arkidişler 2 ay oldu ben işe greli geçenlerde öyle bişiyle karşılaştımki yuh dedim bunu bana nasıl söylerler ne cesaret dedim ama nesibenin dediği aklımda bile değildiki o gece onun dediklerini hatırladım tamda bu cümleyi bana söylemişti :)

Nesibe'den neden vazgeçtin canım?

Falsepetinde yeni sayılırım yorumları okudum forumdan Nesibe geçmişi ve anı biliyomuş geleceğe yönelik söylediklerinden gerçekleşenler olmamış ama yine okudum baya bi sayfa yorumları geleceği tutturduğu olmuş bazıları çok memnun kalmış baktırıcam yani gelirse şuan Binnazabla 'da falımın gelmesini bekliyorum Hülyaya baktırdım aynı zamanda Şevval'i bekliyorum sabahtan beri gelsin ona baktırcam bi falsepetine bakıyorum Nesibe yada Derin gelsin diye ama sanırım Derin gelmiyor bayadır bi Binnazablaya bakıyorum Şevval geldi mi falım cevaplandı mı diye başım döndüüü vallahi

Benim de okurken başım döndü. :) Evet aslında Nesibe çok beğenilen birkaç kişiden biri. O zaman baktırırsan bizi de bilgilendir canım mutlaka. :)

Benim de okurken başım döndü. :) Evet aslında Nesibe çok beğenilen birkaç kişiden biri. O zaman baktırırsan bizi de bilgilendir canım mutlaka. :)

Şevval geldiği için ona yolladım tarot baktıracaktım ama kahve ve katinada açıktı, kahveyi gönderdim bi baktım tarotta sırada iki kişi var, neyse artık kısmet bugün iki tane baktırdım bidaha ne zaman baktırırım bilmem ama Nesibeye baktırırsam tabi burdan paylaşırım canım, aynı zamanda sen Şevvale baktırmadıysan sana onu tavsiye ederim dün yorumumu yazdım onla ilgili okudun mu bilmiyorum ama...Benim şu zamana kadar bir numaralı falcım o

Son düzenleme:

tutturuğu şeylr oldumu tatlım sende ileriye yönelik..öyle olanlar varsa baktırmak istiyrum ben açelya hanımada baktırdım ama nesibeyle çok farklı şeyler söyledi ama gerçekten onunda hisleri çok kuvetli benm için olumsuz konuştu ama gerçekten güzel bir faldı hakkını yememek lazım :)

Canım benim sana gözüm kapalı önerebileceğim tek kişi Şevval, dünkü yazdığım yorumumu kopyaladım :

Kızlar merhaba ben buraya baktırdığım kişilerle ilgili yorumlarımı yazmıştım, geçen fal sonucumu beklerken eski fallara bakıyodum Şevval Erdal'ın yorumunu okudum sanırım onla ilgili bişey yazmadım ama yazmışta olabilirim emin değilim kesinlikle baktırın,
tek tutturamadığı şey eski sevgilinle tekrar görüşeceksiniz 2 ay sonra haberleşeceksiniz demişti olmadı iyi ki de olmadı
eski sevgilimi birebir tarif etti fiziki olarak düşünce yapısına kadar değindi,tekrar birleşme görmedi, benim karakter yapımı bildi annemden bahsetti o da kesinlikle doğruydu, fal baktırdığım gün hastaydım doktordan gelmiştim bana falında hanende hastalık görüyorum ama önemli değil iki kez doktor ziyareti belirmiş demişti ilkini o gün yapmıştım anlayacağınız ,son olarak bana karşına yeni biri çıkacak demişti... Nerde çıkacağından, neyle ilgilendiğinden, saçının şekline kadar tarif etti ben ihtimal vermiyorum tabi 3 ay sonra gerçek olduuu söylediği harfte hoşlandığım kişinin baş harfi, şuan gerçekleşmesini beklediğim şey uzun sürecek bir ilişki yaşayacak olmamız ,inşallah tekrar baktırmayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederimm

Deneyimlerim bunlar yani şu anda yeni falımı bekliyorum bakalım neler dicekkkk
:107:

Kızlar ben elif ışık a yorum için başvurmustum ama bir şekilde bilge öztürk e gitmiş. Daha önce elife baktırmıstım ama enerjimiz tutmadı bir şekilde. Herkesin söylediği geçmiş ve geleceğin aksine bambaşka şeyler söyleyen tek bilgeydi. Beni hatırladı ve aynı seyleri söyledi. Bi baskası bakaada aynu kartlar cıkarmıydı bilmiyorum. İphone un ufak ekranından kart seçmek zaten hiç akıllıca değil. Bence falaepetindeki arkadasların kendi kartlarıyla bakarak doğrulması bana daha mantıklı ve tutarlı geliyor. Sonuçta bu son faldan bir nane olmaZ. Zaten enerjisi kaçmış olarak görüyorum ben bunu. Sizin yırumlarınız nedir elif ve bilge için?

elif bana bitse de gitsek modunda baktı his falan hakgetire cıks yani olmadı...kızlaaar kiraze övülmüş ama benimle alakası yok yaa ayrıldık deyince aileler istemiyo diye başlıyolar hiiiç alakası yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…