ay duramıyorum işte sanki mesaj atınca bişi mi oluyo yok soğuk soğuk davranıyo ama ben duramıyorum işte sis bunu nasıl beceriyosunus yaa, ben hep böyleyim iletişim hakaretvaride olsa mutlaka olmalı işte ondan duramıyorum heralde;( aynen dediğin gibi nesibe ararsan bu iş olmayabilir bile dedi bak bugün aramadım ya kıvranıyorum yine ;(
ya fal baktırcam ya mesaj atıcam, nasıl bi savunma mekanısması geliştirmişsem ;(((((((((
Durumu bilsem daha detaylı şeyler söylerdim ama şu kadarını söyleyebilirim şimdilik: mesaj atmamak, aramamak o kadar da kolay bişi değil hatta çook zor.. En azından şunu dene: yazmak, söylemek istediklerini bi yere yaz ona gönderiyo gibi ama asla gönderme.. Birazcık sabret eğer olmasını istiosan.. Nesibe bana hep beynimin söylediği tavsiyeleri verdi, ben de hep uydum halada uyuyorum..
Bana arama, sorma, sessiz kal dediği adam 2 çocuğumun babası, benim de hala nikahlı olduğum ama ayrı yaşadığım eşim! Ben yapabiliyorsam sen de yaparsın. Ha gayret!!
sağol beyza gerçekten çok teşşkür ederim allah sabrımısı arttırsın ne diym ;(
Ya bende boyleydm seni cebinde sandgi icin sgk sgk knsuyo ya zaten ypma etme bu hytnin hatasi olr dedgi gbi doncgi varsada donmez adam sen ustune dstkcee
Rica ederim canım.. Aminnn hepimizin inşallahh
Valla falsepetinde 3 kişiye baktırdım üçünden de memnun kalmadım Nesibe'ye bir ara baktırmayı düşünüyodum ama vazgeçtim o sitede baktırırsam sadece Derine baktırırım onu da çevrimiçi yakalayamıyorum.
Şevval hanıma kahve baktırdım ben de.. "Aman canım burayı da atmış, benimle hiç ilgisi yok" dediğim bir nokta bile olmadı. Söylediği herşey doğruydu. Sadece verdiği zamanı sevmedim ben, işime gelmedi hiç :) 3 ay içinde demiş ama 3 ay çok uzun yaa
ama kızlaarr 3 ay içinde demek illa da 3 ay bitince dmek değil di mi? :) yani çok daha kısa sürede olabilir gibi geldi bana.. Haksız olmadığımı söylerseniz cidden çok sevinicem :))
beyza sana mesaj attmm öselden
Evet canım 3 ay içinde demek; 1 ay sonra da olabilir 2 ay sonra da olabilir demek.:) Yani evet ikisi farklı. :) yok yok haksız değilsin:)
Nesibe'den neden vazgeçtin canım?
Falsepetinde yeni sayılırım yorumları okudum forumdan Nesibe geçmişi ve anı biliyomuş geleceğe yönelik söylediklerinden gerçekleşenler olmamış ama yine okudum baya bi sayfa yorumları geleceği tutturduğu olmuş bazıları çok memnun kalmış baktırıcam yani gelirse şuan Binnazabla 'da falımın gelmesini bekliyorum Hülyaya baktırdım aynı zamanda Şevval'i bekliyorum sabahtan beri gelsin ona baktırcam bi falsepetine bakıyorum Nesibe yada Derin gelsin diye ama sanırım Derin gelmiyor bayadır bi Binnazablaya bakıyorum Şevval geldi mi falım cevaplandı mı diye başım döndüüü vallahi
Benim de okurken başım döndü. :) Evet aslında Nesibe çok beğenilen birkaç kişiden biri. O zaman baktırırsan bizi de bilgilendir canım mutlaka. :)
Şevval geldiği için ona yolladım tarot baktıracaktım ama kahve ve katinada açıktı, kahveyi gönderdim bi baktım tarotta sırada iki kişi var, neyse artık kısmet bugün iki tane baktırdım bidaha ne zaman baktırırım bilmem ama Nesibeye baktırırsam tabi burdan paylaşırım canım, aynı zamanda sen Şevvale baktırmadıysan sana onu tavsiye ederim dün yorumumu yazdım onla ilgili okudun mu bilmiyorum ama...Benim şu zamana kadar bir numaralı falcım o
tutturuğu şeylr oldumu tatlım sende ileriye yönelik..öyle olanlar varsa baktırmak istiyrum ben açelya hanımada baktırdım ama nesibeyle çok farklı şeyler söyledi ama gerçekten onunda hisleri çok kuvetli benm için olumsuz konuştu ama gerçekten güzel bir faldı hakkını yememek lazım :)
Kızlar ben elif ışık a yorum için başvurmustum ama bir şekilde bilge öztürk e gitmiş. Daha önce elife baktırmıstım ama enerjimiz tutmadı bir şekilde. Herkesin söylediği geçmiş ve geleceğin aksine bambaşka şeyler söyleyen tek bilgeydi. Beni hatırladı ve aynı seyleri söyledi. Bi baskası bakaada aynu kartlar cıkarmıydı bilmiyorum. İphone un ufak ekranından kart seçmek zaten hiç akıllıca değil. Bence falaepetindeki arkadasların kendi kartlarıyla bakarak doğrulması bana daha mantıklı ve tutarlı geliyor. Sonuçta bu son faldan bir nane olmaZ. Zaten enerjisi kaçmış olarak görüyorum ben bunu. Sizin yırumlarınız nedir elif ve bilge için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?