Kızlar ben elif ışık a yorum için başvurmustum ama bir şekilde bilge öztürk e gitmiş. Daha önce elife baktırmıstım ama enerjimiz tutmadı bir şekilde. Herkesin söylediği geçmiş ve geleceğin aksine bambaşka şeyler söyleyen tek bilgeydi. Beni hatırladı ve aynı seyleri söyledi. Bi baskası bakaada aynu kartlar cıkarmıydı bilmiyorum. İphone un ufak ekranından kart seçmek zaten hiç akıllıca değil. Bence falaepetindeki arkadasların kendi kartlarıyla bakarak doğrulması bana daha mantıklı ve tutarlı geliyor. Sonuçta bu son faldan bir nane olmaZ. Zaten enerjisi kaçmış olarak görüyorum ben bunu. Sizin yırumlarınız nedir elif ve bilge için?
arkadaşlar Açelya Açelya dediniz kadın bir daha online olmadı :) alacağınız olsun
arkadaşlar Açelya Açelya dediniz kadın bir daha online olmadı :) alacağınız olsun
Ahahahah gercekten bidaha girmediii
Yok yoookk canim benimm sen yanlis anlamissin hiiiicc begenmedik bizzzbu kadar kotu fal mi olur dedik hatta ondandi saskinligimiiizz :)) aklin kalmasin yani tatlimm :))
hahhahahah ilahi :) bende diyorum o kadar beğenmediler kadın utancından falcılığı bıraktı
Yapma ya, yani dedikleri cikmiş?
Sen ne baktirmistin ona? Kahve, Tarot?
Kızlar ben elif ışık a yorum için başvurmustum ama bir şekilde bilge öztürk e gitmiş. Daha önce elife baktırmıstım ama enerjimiz tutmadı bir şekilde. Herkesin söylediği geçmiş ve geleceğin aksine bambaşka şeyler söyleyen tek bilgeydi. Beni hatırladı ve aynı seyleri söyledi. Bi baskası bakaada aynu kartlar cıkarmıydı bilmiyorum. İphone un ufak ekranından kart seçmek zaten hiç akıllıca değil. Bence falaepetindeki arkadasların kendi kartlarıyla bakarak doğrulması bana daha mantıklı ve tutarlı geliyor. Sonuçta bu son faldan bir nane olmaZ. Zaten enerjisi kaçmış olarak görüyorum ben bunu. Sizin yırumlarınız nedir elif ve bilge için?
Kisss sen de soyleseneee begenmedik hic di miii?? :))
Size iyi haberlerler geldim..:)Çıkan fal haberi ile..:)
ama önce şu üsteki mesaja bir cevap yazayım..
Size iyi haberlerler geldim..:)Çıkan fal haberi ile..:)
ama önce şu üsteki mesaja bir cevap yazayım..
en tavsiye etçeğiniz hangi yorumcu yarın kahve alıp baktırcam açelya düşünüyorum öneren varmı
evet bende tavsiye ederim .hemen hemen her hafta baktırıyorum, ne derse çıkıyor. hatta ilk yorumda çok uzak gelmişti bana söyledikleri, gerçekleşemez ya dedim ve bir puan verdimon güne kalmadan ne dediyse yaşadım. sonra kadından özür diledim falan anlayışla karşıladı. o gün bugündür her hafta fal atarım. katinada daha başarılı bence. eşimle ilgili herşeyi saydı döktü. denemeye değer.
evet bende tavsiye ederim .hemen hemen her hafta baktırıyorum, ne derse çıkıyor. hatta ilk yorumda çok uzak gelmişti bana söyledikleri, gerçekleşemez ya dedim ve bir puan verdimon güne kalmadan ne dediyse yaşadım. sonra kadından özür diledim falan anlayışla karşıladı. o gün bugündür her hafta fal atarım. katinada daha başarılı bence. eşimle ilgili herşeyi saydı döktü. denemeye değer.
Şimdi kızlar
Ben Haleh Hanım'a baktımıştım..ama dedikleri dediği vakitte çıkmayınca durum değerlendirmesi adı altında tekrar tarot isteyip...açıklama kısmına..bunları bunları demiştiniz ama hiç bir gelişme olmadı dediğiniz zamanda demiştim..o da açmış ağzını,kapamış gözünü birbir anlatmış durumları...ve falı ile beni ağlatmıştı
o falda bana dedi ki zaman sarkmış bu adamla yüzleşmeniz olucak istersen şu vakitte kadar bekle,eğer yok dersende Ağustos ortası gibi bir insan çıkıcak karışına bunu değerlendir demişti...
Ağustos 15 adam çıktı :))ama demişti..kafan karışıcak çok,karar vermede zorlanıcaksın ama karar senin..ister bunu değerlendir istersen de biraz daha bekle öbür kü de bundan biraz daha geç vakit sonra gelicek demişti..
Olayın ilk gidişatı çıktı..:)diğer kısmını da beklemedeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?