Binnaz Abla

Yasanan teknik hatadan dolayi ucreti fal puan olarak iade etmisler. Zaten bu saatten sonra elif de yorumlasa o falin enerjisi kacmisti. Musteri hizmetlerine bu anlamda burdan da tesekkur etmek istiyorum.

Yapma ya, yani dedikleri cikmiş?
Sen ne baktirmistin ona? Kahve, Tarot?

evet bende tavsiye ederim .hemen hemen her hafta baktırıyorum, ne derse çıkıyor. hatta ilk yorumda çok uzak gelmişti bana söyledikleri, gerçekleşemez ya dedim ve bir puan verdim on güne kalmadan ne dediyse yaşadım. sonra kadından özür diledim falan anlayışla karşıladı. o gün bugündür her hafta fal atarım. katinada daha başarılı bence. eşimle ilgili herşeyi saydı döktü. denemeye değer.

Ben Bilge"yi hic begenmemistim, hem yorumlari alakasiz hem de tavirlari korkunctu. Alt tarafi bir falcisin kardesim, alim havasina girmenin ne anlami var Bence gitmemesi isabet olmus, yine de sen bilirsin kuzusum, cok hevesliysen bir daha yolla Bilge"ye, ben begenmeyip puan iadesi istemistim.

Size iyi haberlerler geldim..:)Çıkan fal haberi ile..:)
ama önce şu üsteki mesaja bir cevap yazayım..

Canım bahsettiğin isim sanırım Kesira Sirel...
Ben bu bayana kahve attım...işle ilgili sıkıntım var onun için yorumlarmısın dedim...
Fal geldi..5 dakika boyunca sıkıntıların düzeliçek,sıkıntıların düzelicek...başka kelime yok..ha arada da diyor ki çalıştığın yerde mevkin yükselicek..(bu arada çalışmıyorum ki yükseleyim )
Neyse bayan'a yazdım..şimdi bu baktığınız fal mı oluyor..sürekli aynı kelime tekrarlamışsın 5 dakika boyunca dedim...cevap geldi...Dövmediği kalmış beni...aynen diyor.."düzelicek dedim ya..lablabab..bana laf koymalar..O sıra bilmiyordum fal iade..öyle param yandı...
Ben de aynı fincanı Rezzan abla'ya attım..iş,aşk..bildiğiniz okumuş..ve Kadın özel bir mahkemem var..Bunu bile deyatlarına kadar
anlatmış...

Kimden bahsediyoruzz?? Kaçırmışım ben o kısmı

Şimdi kızlar
Ben Haleh Hanım'a baktımıştım..ama dedikleri dediği vakitte çıkmayınca durum değerlendirmesi adı altında tekrar tarot isteyip...açıklama kısmına..bunları bunları demiştiniz ama hiç bir gelişme olmadı dediğiniz zamanda demiştim..o da açmış ağzını,kapamış gözünü birbir anlatmış durumları...ve falı ile beni ağlatmıştı
o falda bana dedi ki zaman sarkmış bu adamla yüzleşmeniz olucak istersen şu vakitte kadar bekle,eğer yok dersende Ağustos ortası gibi bir insan çıkıcak karışına bunu değerlendir demişti...
Ağustos 15 adam çıktı :))ama demişti..kafan karışıcak çok,karar vermede zorlanıcaksın ama karar senin..ister bunu değerlendir istersen de biraz daha bekle öbür kü de bundan biraz daha geç vakit sonra gelicek demişti..
Olayın ilk gidişatı çıktı..:)diğer kısmını da beklemedeyim :)))

Ayyyyy süüppeerrrr :)) nasıl sevindim anlatamamm.. Diğer kısmı da umduğundan çabuk gerçekleşsin inşallah :)

Bu arada kızlar 3 haftadır fal baktımıyorum..yaklaşık 11 gündür de dualarımla yatıp kalkıyorum..Allah'ta gönlümdekileri nasip ediyor..
Tarot'a 1 kez baktırdınız mı 1 konuda..olayı yaşayana kadar bir daha aynı konuda tarot açtırmayın..sabredin...olayları kötü etkiliyor..ve gerçekten yorumlayanı buldunuz mu,yakın zaman içindeki olayları 3 aşağı,5 yukarı yaşarasınız..Üst üste sadece iyi olayları öteler durur..kötüyü de yaşatır..Tarot kartlarının enerjileri vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…