Binnaz Abla

Ayyyyy süüppeerrrr :)) nasıl sevindim anlatamamm.. Diğer kısmı da umduğundan çabuk gerçekleşsin inşallah :)

Sağol canım benim..İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum...Diğer kısmı içinde inanıyorum çok.. olayın bu kısmını bire bir yaşadığım için,ondan da umudum yüksek...:)

Özel bir duan var mı yoksa sadece Allaha yalvarıyo musun? Tarot konusunda da çoook haklısın.. Yeni öğrendim ben de önüme geleni engellemeye çalışıyorum artık :)

Özel bir duan var mı yoksa sadece Allaha yalvarıyo musun? Tarot konusunda da çoook haklısın.. Yeni öğrendim ben de önüme geleni engellemeye çalışıyorum artık :)

Tatlım esma-ül hüsna lar okuyorum..bir kaç isim...şaka gibi ya..ben başladım okumalara 3 .cü gece öyle birşey yaşadım ki, sevinç gözyaşları döktüm..2 senedir üzüntüden ağlamakla vakit geçirirken
Ne yap,ne et tatlım ama sakın sakın tarot'a sarma fazla.Tepe taklak yapıyor..sana gelicek iyi olaylara engel koyuyor...

İnşallah canımm inşallahh.. Diğeri için de zaman vermiş miydi Haleh?

Amin tatlım..Bu ay sonu,yada başı demişti...:)ama kadın cidden iyi bakıyor..hele ki ben biraz çıkışır gibi konuşunca,bildiğin döktürmüş.. Abartmadan olayları güzel yorumlamıştı..ve demiş ki "eski kartlarına baktım.evet haklısın olması gerekenler vardı" bu yaklaşımını takdir ettim..Üşenmemiş ,onları tekrar incelemiş kendini ve beni tehit etmiş...
Benim için Haleh Hanım'ın yeri bende çok farklı..Bu bayan işini hakkıyla,emeğiyle yapıyor..ki bunu herkez de malesef göremiyoruz

Çok sevindim senin adına canım ama asıl çıkmasını istediğin şey de çıkar umarım bir an evvel. Haleh hanıma ben de baktırmıştım ama zamana daha var. Dilerim ben de aynı sevinci yaşarım. Zira kötü hissediyorum. Diğer kısım da olsun da yüzün daha gülsün arkadaşım.

yk canım ben kesiraya hiç baktırmadım. ben şevval abladan bahsettim.oda aynı sitede binnazablada.
birde rezzan iksire baktırmıştım buradaki yorumları okuyunca ama tamamen fiyasko. yok şöyle olabilir bu da olabilir. ve dediği hiç bir şey çıkmadı.
o siteden gitmiş galiba.
ben şevval abladan çok memnunun. ayrıca tavsiyede veriyor.

Yok tatlım ara verdim ben de.. Bi de özel mesaj attım canım :)

Peki canım 2.falında olması gerekenlerin sadece zamanının mı uzadığını söyledi? Yani ilk falında da söylediği şeyler hala geçerli o istediğin konuda sanırım?
Ve ve sen Nesibe'ye baktırdın mı? O ne demişti baktırdıysan?

Bravo Haleh Hanıma o zaman.. Bana verdiği tarih de aynı onun. Bak şimdi iyice ümitlendim :))

Hiç kötü hissetme canım..İyi düşün,iyi şeyler olsun..asıl çıkması gereken'e bile gerek kalmadı bende..dedim ya Dualara başladım öyle bir şeyler yaşadım ki bunlar bile bana fazlası ile yetti...
Haleh bana demişti ki bu Adam bunalımda,Ruhsal sıkıntıları var..Bu kafama çok takılıyordu,acaba doğru mu diye..Birşeyler yaşadım onun doğru olduğunu öğrendim..en azından beni bu kadar yıpratan Adam'ın şu durumları yaşadığını görmek beni kalben çok rahatlattı..gerisi olmasa da olur :)niyet'im buydu..

Bravo Haleh Hanıma o zaman.. Bana verdiği tarih de aynı onun. Bak şimdi iyice ümitlendim :))

Canım Falları kes,dualara sarıl.az bir zaman kalmış..Rabbim seninde yüzünü güldürsün..
Ben dedim burdayım senin güzel haberlerin için..Hadi gel bize iyi haberlerle :)

Tatlım benim eski erkek arkadaşımla yüzleşmek çok istiyordum..ben birşey deme den bana bunu istiyorsun,şu zaman da bu gerçekleşcek diyebilirim demişti..olmadığını söyleyince..zaman sarkmış..gidişat aynı gözüküyor dedi..ister şu vakit'e kadar bekle,istersen bekleme kararı sen ver demişti..
Nesibe ile benim ya enerjim uyuşmadı.. ya da anlamadım bir türlü..fallar karıştı gibi bir durum yaşadım onunla

bana eylül sonu gibi demiş yani daha var :) tarotun enerjiyi düşürdüğüne bende inanıyorum iyi şeyleri ötler mi bilemiyorum ama ben fazla tarot baktırdığım zaman mutsuz oluyorum bir ara hergün baktırıyordum ve uzun bir süre kendime gelemedim belirgin bir mutsuzluk ve depresyon hali ortaya çıktı şimdi ise sadece nesibeye baktırıyorum arada burada tavsiyeler olunca merak ediyorum mesela geçen gün yine sıkıldım öbce çağan a sonra nesibeye baktırdım bir günde 2 tarot kötü oldu şimdi 1 ay kadar düşünmüyorum baktırmayı zaten yapacak birşey yok söylenenler aynı hep beklemedeyim :)

kartları yorumluyor canım ama ben falımdaki bütün kartların anlamlarına açıp bakıyorum internetten beklerken huy işte bekleyemiyorum öyle ordan burdan okuma değil yani ne biliyim ben bu sefer çok etkilendim. Kartları tek tek açıklıyor falda

Vallahi benimde bi daha fal baktırmam lafım kısa sürecek galiba canım, açelyayı beklerken dün kredi almıştım binnaz abladan, fotoğlafları falan çekmiştim, hatta notumu bile yazdım, boşa mı gitsin şimdi

Ah kızlar şu sıkıntılarımız bir geçse şöyle mutlu mesut konuşsak... Kavuşsak dileklerimize. Nasıl istiyorum bunu bir bilseniz.Sizleri tanımama bile gerek yok içinizdeki sıkıntıları görmek için. İnşallah en yakın zamanda güzelleşir her şey. Ve tekrar söylüyorum tarot iyi bakan biri varsa gerçekten enteresan bir şey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…