- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Ayyyyy süüppeerrrr :)) nasıl sevindim anlatamamm.. Diğer kısmı da umduğundan çabuk gerçekleşsin inşallah :)
Bu arada kızlar 3 haftadır fal baktımıyorum..yaklaşık 11 gündür de dualarımla yatıp kalkıyorum..Allah'ta gönlümdekileri nasip ediyor..
Tarot'a 1 kez baktırdınız mı 1 konuda..olayı yaşayana kadar bir daha aynı konuda tarot açtırmayın..sabredin...olayları kötü etkiliyor..ve gerçekten yorumlayanı buldunuz mu,yakın zaman içindeki olayları 3 aşağı,5 yukarı yaşarasınız..Üst üste sadece iyi olayları öteler durur..kötüyü de yaşatır..Tarot kartlarının enerjileri vardır..
Sağol canım benim..İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum...Diğer kısmı içinde inanıyorum çok.. olayın bu kısmını bire bir yaşadığım için,ondan da umudum yüksek...:)
Özel bir duan var mı yoksa sadece Allaha yalvarıyo musun? Tarot konusunda da çoook haklısın.. Yeni öğrendim ben de önüme geleni engellemeye çalışıyorum artık :)
İnşallah canımm inşallahh.. Diğeri için de zaman vermiş miydi Haleh?
Şimdi kızlar
Ben Haleh Hanım'a baktımıştım..ama dedikleri dediği vakitte çıkmayınca durum değerlendirmesi adı altında tekrar tarot isteyip...açıklama kısmına..bunları bunları demiştiniz ama hiç bir gelişme olmadı dediğiniz zamanda demiştim..o da açmış ağzını,kapamış gözünü birbir anlatmış durumları...ve falı ile beni ağlatmıştı
o falda bana dedi ki zaman sarkmış bu adamla yüzleşmeniz olucak istersen şu vakitte kadar bekle,eğer yok dersende Ağustos ortası gibi bir insan çıkıcak karışına bunu değerlendir demişti...
Ağustos 15 adam çıktı :))ama demişti..kafan karışıcak çok,karar vermede zorlanıcaksın ama karar senin..ister bunu değerlendir istersen de biraz daha bekle öbür kü de bundan biraz daha geç vakit sonra gelicek demişti..
Olayın ilk gidişatı çıktı..:)diğer kısmını da beklemedeyim :)))
Canım bahsettiğin isim sanırım Kesira Sirel...
Ben bu bayana kahve attım...işle ilgili sıkıntım var onun için yorumlarmısın dedim...
Fal geldi..5 dakika boyunca sıkıntıların düzeliçek,sıkıntıların düzelicek...başka kelime yok..ha arada da diyor ki çalıştığın yerde mevkin yükselicek..(bu arada çalışmıyorum ki yükseleyim)
Neyse bayan'a yazdım..şimdi bu baktığınız fal mı oluyor..sürekli aynı kelime tekrarlamışsın 5 dakika boyunca dedim...cevap geldi...Dövmediği kalmış beni...aynen diyor.."düzelicek dedim ya..lablabab..bana laf koymalar..O sıra bilmiyordum fal iade..öyle param yandı...
Ben de aynı fincanı Rezzan abla'ya attım..iş,aşk..bildiğiniz okumuş..ve Kadın özel bir mahkemem var..Bunu bile deyatlarına kadar
anlatmış...
Tatlım esma-ül hüsna lar okuyorum..bir kaç isim...şaka gibi ya..ben başladım okumalara 3 .cü gece öyle birşey yaşadım ki, sevinç gözyaşları döktüm..2 senedir üzüntüden ağlamakla vakit geçirirken
Ne yap,ne et tatlım ama sakın sakın tarot'a sarma fazla.Tepe taklak yapıyor..sana gelicek iyi olaylara engel koyuyor...
Amin tatlım..Bu ay sonu,yada başı demişti...:)ama kadın cidden iyi bakıyor..hele ki ben biraz çıkışır gibi konuşunca,bildiğin döktürmüş.. Abartmadan olayları güzel yorumlamıştı..ve demiş ki "eski kartlarına baktım.evet haklısın olması gerekenler vardı" bu yaklaşımını takdir ettim..Üşenmemiş ,onları tekrar incelemiş kendini ve beni tehit etmiş...
Benim için Haleh Hanım'ın yeri bende çok farklı..Bu bayan işini hakkıyla,emeğiyle yapıyor..ki bunu herkez de malesef göremiyoruz
Amin tatlım..Bu ay sonu,yada başı demişti...:)ama kadın cidden iyi bakıyor..hele ki ben biraz çıkışır gibi konuşunca,bildiğin döktürmüş.. Abartmadan olayları güzel yorumlamıştı..ve demiş ki "eski kartlarına baktım.evet haklısın olması gerekenler vardı" bu yaklaşımını takdir ettim..Üşenmemiş ,onları tekrar incelemiş kendini ve beni tehit etmiş...
Benim için Haleh Hanım'ın yeri bende çok farklı..Bu bayan işini hakkıyla,emeğiyle yapıyor..ki bunu herkez de malesef göremiyoruz
Hiç kötü hissetme canım..İyi düşün,iyi şeyler olsun..asıl çıkması gereken'e bile gerek kalmadı bende..dedim ya Dualara başladım öyle bir şeyler yaşadım ki bunlar bile bana fazlası ile yetti...Çok sevindim senin adına canım ama asıl çıkmasını istediğin şey de çıkar umarım bir an evvel. Haleh hanıma ben de baktırmıştım ama zamana daha var. Dilerim ben de aynı sevinci yaşarım. Zira kötü hissediyorum.Diğer kısım da olsun da yüzün daha gülsün arkadaşım.
Bravo Haleh Hanıma o zaman.. Bana verdiği tarih de aynı onun. Bak şimdi iyice ümitlendim :))
Peki canım 2.falında olması gerekenlerin sadece zamanının mı uzadığını söyledi? Yani ilk falında da söylediği şeyler hala geçerli o istediğin konuda sanırım?
Ve ve sen Nesibe'ye baktırdın mı? O ne demişti baktırdıysan?
Ben Mayısta Kesira hanıma kahve baktırmıştım.
Ve çok beğenmiştim. Aynen senin dediğin gibi açıp açıp dinledim bir süre.
Falım çıktı mı dersen kısmen çıktı. Kalanına uzun vade vermişti. Ama işle ilgili kısmı, çok iyi
görmesine rağmen tam olarak sonuca ulaşmadı
Fal defterini kapattıracak kadar süper nasıl bir fal baktı merak ettim :))
Tarotta kart mı yorumluyor sadece yoksa hisler mi ?
Canım ben de baktırmışım ona senin mesajından sonra bakınca anladım :) temmuzla ilgili söylediği birşey çıkmamış ama ağustosla ilgili söylediği şey çıkmış kısmen de olsa.. Olumlu olumsuz herşeyi söylediği için ben beğenmiştim onu. Fal işi enerji işi hep diyorum, bana öyle fala uzun zaman ara verdirecek kadar olmamış fal. 16 temmuzda baktırmışım ondan sonra baktırdığım falların sayısını bilmiyorum :)
Bende de o noktayı Açelya yakaladı.. Uyarı almış olmasam da onun falından sonra başka tarot baktırmak istemezdim.. Ama tabi ki hala Nesibe de Rezzan Abla da kıymetlim bunu da belirteyim :)
Canım Falları kes,dualara sarıl.az bir zaman kalmış..Rabbim seninde yüzünü güldürsün..
Ben dedim burdayım senin güzel haberlerin için..Hadi gel bize iyi haberlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?