Binnaz Abla

falcı semayı ben de duymaya başladım baktırsam mı acıbaaa :44::44:

Fiyatlar artmadan mutlaka dene derim
ben cok az bilgi verdigim halde epey bildi cok sasirdim
mesela kpssye hazirlandigimi hic yazmadim sormadim bile
ama o hazirlandigimi bir hazirlik icinde oldugumu fln bilmis 2 tane fal attim ikiside süperdi insallah cikar dedikleri

ay inşallah cnm ya kahvesini de kapatmış ben kartlara çok itimat edemiyom açarsa bi kahve atarım

ay inşallah cnm ya kahvesini de kapatmış ben kartlara çok itimat edemiyom açarsa bi kahve atarım

Canim katina attigimdada kartlardan bagimsiz bir yorum yapti kart kahve bahane bence
katinada kartlari anladigim icin göz attim onun dedigi sekilde kartlar yoktu birde katina zaman vermez zaman verdi :)

Canim katina attigimdada kartlardan bagimsiz bir yorum yapti kart kahve bahane bence
katinada kartlari anladigim icin göz attim onun dedigi sekilde kartlar yoktu birde katina zaman vermez zaman verdi :)

tarotla desteklemiş olabilir belki :44::44: yakın mı bari zamanı

falcısema yı tavsiye eder misin thalixciğim:2:

evet tatlim ben begendigim icin söylüyorum yoksa kesinlikle burda tavsiye etmem denemeni öneririm
an konusunda basarili fazla bilgi vermeden ne yaptiginizi bile bilir ama uzun yazmiyor ...
gelecek icin bisi diyemiyorum bende yeni baktirdim ilerde belli olur

Son düzenleme:

bi ona bi de çerezlik vourucasaniye atayım diyorum indirim yapmış ikisi 8 krediye hallolur

kimlerin ki tuttu canim üzülmeee
bende medyum tunaya bir defa daha baktirmak istiyorum ama adam aylardir girmiyor

canım bende melek tuttu baskada kımseyı begenmıyorum o yok dıye rezzana falan cok baktırdım ama yok onun gıbı degıl benım hıc bıseyden haberım yokken boyle boyle bısey var duyucaksın dedı ve cok uzak bıseydı aklımdan bıle gecmıyodu benım okuzun yaptıgı bısey sonra aynen ogrendm herseyı olumsuz bıseydı ama bu ve cıktı devmanıda soylemıstı ama su anda oyle bı haldeyım kı bıtırdım ılışkımı vede cıkmaz dıyorum ama melege o kadar cok baktırmakta ıstıyorum kı dınlıyorum eskı falları hatta dun aralıkta baktırdıgım falı dınledım aynen o tarıhte olmus olaylarda soktayım cıdden tek cıkan falım dıyebılırım gercekten .bunuda denerım bıtanem hemde uygun fıyatı bu ara kendımı tutamayıp boşluktan cok ınsan denedım lebuda,harun gıbı baktırdın mı onlara ıkısıde cok farklı seyler soyledıler ??

Canim melegi bende cok severim ama hayatimda hep olumsuzluklari bildigi icin ona fal atmaya korkuyorum gerci oda bu aralar yok ... Olumsuz bir durumun cikmasinada üzüldüm tatlim iliskinide bitirmissin üstelik yazik olmus
Canim ben harunada lebudayada baktirdim lebuda zaten fatima olayindaki gibi kopyala yapistir fal cikti bunu epey tartistik falimpirdeki topicte .Herkese ahin cikacak,dogulu sevgilin var yok ex askin dogulu unutamadin vs vs benzeri bicok sey söylemis en cok beynimde yer eden bunlardi.
harunu ben begenmedim neden diceksin iki satir bisi yazmis arkasindan duru görü falim var ordan daha iyi görürüm bu para tuzagi degilde nedir yani bende fal bakan bi insanim ama insanlara bunu söylemek bile cok ayip bence bakiyosan dogru düzgün bak eger tutarsa ztn fiyata bakmaksizin gelir gene baktiriirim ..o yüzden pek begenmedim onuda.Kisaca ikisinide kaile almiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…