Binnaz Abla

o zaman senden bır fal ısterımm =)) saka bı yana gercekten oyle melegın bana olumlu olumsuz dedıgı zamanlar cıkmıstır ama en net bılıp daha ortada bısey yokken soyledıgı butur sonu guzel bıtıyordu ama benım ınancım kalmadı o duruma dayır :/ gercektende oyle melek yok dıye rezzana attım hep akıl vermıs kahvede yıne bıraz daha ıyı ama tarot kesınlıkle vasatt ,lebuda bana olucak bılmem ne demıs sonra sorumda sacmaladı harunda uzak dur huylu huyundan vazgecmz demıs tek satırlık cumleler bıraz emek olur valla bgnde bılseydım onerdıgıne atardım artık yarın denıycem onuda melekte gırer ınsallahh

Insallah melek gelir :) Ama bazen melekte pembe tablo kuruyor gibi geliyor bilemiyorum ..Ama kendisinide severim bu kadar falci icinde olumsuz bisiyi söyleyebilmesi cok önemlidir benim iicin.
Ayrica katina bakabilirim istersen ikinizin isimlerini özelden yazman yeterli

bende cokk ıstıyorum bakabılmek hatta gecen gun lebudaya yolladım kartların anlamlarına kendım bakıp buldum ben baksam bılmısım valla =))) melek canım deıdgım gıbı aylar onceden benı uyardı ve o oyle bı soyluyor kı ınsana dokunmuyor bıldıklerıde sonunu guzel bıldı ama benım okuz okuz ıste yapcak bısey yokk bıtanesı =))

canım tavsiyene uydum semaya yolladım sonucu hepinizle paylaşıcam.... yaa thalix bende katina istiyorumm:26::26::26:

canım tavsiyene uydum semaya yolladım sonucu hepinizle paylaşıcam.... yaa thalix bende katina istiyorumm:26::26::26:

Canim insallah güzel bir fal cikar kendimi suclu hissetmek istemem :) umarim sende memnun kalirsin
Bana özelden ismini varsa erkek arkadasininda ismini ve iliski durumunu yazarsan bakarim

Canim insallah güzel bir fal cikar kendimi suclu hissetmek istemem :) umarim sende memnun kalirsin
Bana özelden ismini varsa erkek arkadasininda ismini ve iliski durumunu yazarsan bakarim

ay olur mu est. ben zaten o parayı gözden çıkartmıştım ne çıkarsa bahtıma olur mu hiç öyle şey :)

alcanzar nerelerdesiiiiiiin kaçtır geliyorum yoksun

Oyy palamutum nasılsın?Dün gördüm bi ara senin mesjını,Lale'ciğin bi keşfi vardı,onu araştırdım biraz,yazamadım sana.Artık online falın galiba suyu çıktı be canım.Patlayan fallar,copy pasteler derken,eski isimlere kötü olmalarına rağmen geri dönüş ara ara oluyor.En son falimpir site olarak hayâl kırıkliğıydı.Bu arada Lale'nin keşfi olan Günnur Meriçboyu bugün kanaltürk 16:30'da yayında olacak.Dün konuştum kadınla,bakmak istersen canım,yada diğer arkadaşlar isterlerse bi fikir edinmek için aklınızda olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim alcanzarcım bayadır iyiydim bu ara depreşti sıkıntılar yine sen nasılsın?
baktırma nedenim bitti gitti benim o yüzden 2 aydır neredeyse baktırmadım ama gelecekte de biri olacak mı merak etmiyor değilim senin tavsiyense mutlaka denemem lazım. nerededir bu günnur

Bacılar noooldu sizin fal ? Buarada uygun kredili olarak kahinceyi tavsiye ederim bugün itibariyle dediği 3. şeyi yaşadım asıl bombayı da bekliyorum

Canim benim cok sagol kanalturkeki yemek programina katilmis dun izledim orda fal bakmiyor asil pazar gunleri tr1 de bende aradim 200 tl cok geldii ofisinde bakiyor 2 kisi gidecektik ama cok fazla

Dün Lale söyleyince benimde aklım çelinmedi değil doğrusu.Aradım yeri Erenköy'de,tarot ve biçok fala bakıyo,200 tl.Yalnîz palamutçum tavsiye olarak alma canım,Lale'de bende kararsısız şu an,çünkü denenmişliği yok kadının.Hoş sohbet bi bayan,kısıtlı zamanda da bakmıyo öyle,yarım saat,bi saat gibi ne kadar sürerse.Yarından itibaren şehirdışında seminerde olacak.Belki döndükten sonra ben deneyebilirim.Asistanından randevu alabileceğimizi söyledi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında alcanzarcım pahalı. ama düşünsene bölük pörçük sırf bir senede giden parayı 50 yiğite 50 ayhane 25 melekti 25 nesibeydi vs vs 4 5 bin verilmiştir.
bir kere bulsak adam gibi bakan baksa bir 6 aylık 200 değil 400 dahi verilir.

işte geçenlerde de ben birini görmüştüm kasım aralık gibi sormştum forumda. hülyaydı ismi galiba bi bayan 400e bakıyordu. bir yıllık bakıyormuş transitlere falan bakıyormuş bişeyler bişeyler bir tecrübe eden olsa düşelim peşine..

RTÜK günnuru tartışmış

Gala logosuyla yayın yapan Gala Televizyon Filmcilik ve Yapımcılık AŞ. unvanlı kuruluşun 24 Ağustos 2009 tarihinde yayınladığı “Geçmiş, Gelecek, Şimdi” adlı programında sunucu Günnur Meriçboyu’nun telefondan kendisini arayan izleyicilerin gelecekleri hakkında yorum yaptığı, kendilerine enerji gönderilmesini isteyen kişilere enerji yolladığını iddia ettiği, izleyicilerin iş ve özel hayatları hakkında çıkarımlarda bulunduğu tespit edilmiştir.
Bilindiği üzere kehanet olgusu en ilkel kabile kültüründen en gelişmiş uygarlıklara kadar her toplumda yer almıştır. Bununla birlikte, toplumun kehanette bulunan medyumların konuşmalarının, hiçbir bilimsel dayanağı olmadığını, sadece iddiaya dayandığını bildiği de bir gerçektir. Türkiye’de de fal, her gün milyonlarca kişinin ilgisini çekmekte hatta bütün günlük gazetelerde buna ilişkin bir köşeye yer verilmektedir. Fal insanların yüzyıllardır meraklarını gidermeye yarayan bir unsur olarak devam etmesine karşın, falın sadece bir eğlence ve vakit geçirme faaliyeti olduğu kabul edilmektedir.
Söz konusu program tümüyle izlendiğinde, izleyicilerin eğlenceli bir vakit geçirmesi için yapılmakta olduğu görülmektedir. Bir eğlence programı içerisinde yer alan fal ve kehanet gibi olgulara ceza vermenin ağır bir karar olduğunu düşünerek, karar konusu programda 3984 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (g) bendinde belirlenen “ Türk millî eğitiminin genel amaçlarının, temel ilkelerinin ve millî kültürün geliştirilmesi.” ilkesinin ihlali neticesini doğurmadığı kanaati ile, ihlal bulunduğuna dair çoğunluk görüşüne katılmıyorum.

Prof. Dr. Davut DURSUN
Üst Kurul Başkanı

Bacılar noooldu sizin fal ? Buarada uygun kredili olarak kahinceyi tavsiye ederim bugün itibariyle dediği 3. şeyi yaşadım asıl bombayı da bekliyorum

aslında yavaştan tellwe başlığına geçip orada konuşsak bunları, falcı arayan kişilere daha iyi olur o başlıkta olması sanki. ve tabi ki hayırlı olsun pericim diyorum, darısı başımıza diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…