Binnaz Abla

falcısema da hala 4. sıradayım cok da tez canlıyımdır hemen istediğim olsun isterim bekle bekle bunaldım kızlaaar

Bendeee bekliyorummm yaa lebuda ve harun disindaa birisini onerbeilirmisiniz kizlar falimpirde ben boyle sacmalik gormedim valla levudaya fal yollamistim acayip bi soru sormus iptal ettim allahim yaa cok sinirliyimm su anda

falcısema da hala 4. sıradayım cok da tez canlıyımdır hemen istediğim olsun isterim bekle bekle bunaldım kızlaaar

sabret sabret. günde 1 defa falan giriyo ama art arda bakıyo o. bu geceye kadar filan yorumlar sanırım. kadını deneme aşamasındayken senin de baktırman iyi olucak, bakalım sana vereceği yoruma göre referansı artacak kadının burada :)

şu an hatta falda gözüküyo, sana sıra gelir umarım. soru sordun mu? soru sormadıysan üstü kapalı sor bence açık vermeden, bende geri yollamıştı çünkü ilk soru sormadan attığımda

Ben falımpir i begenmedim hiç çok kısa yorum yapıyorlar

Bende şimdi Kesira Sirel e attım ilk kez deniyorum baktıran var mı

Ben falımpir i begenmedim hiç çok kısa yorum yapıyorlar

Bende şimdi Kesira Sirel e attım ilk kez deniyorum baktıran var mı

bende kafayı yıcemm falımpirmiss falla bu zamana kadar parama acımadım ama acıdım demın lebudaya attım kadın bana yazmıs nerelısın sananee ne alaka benım falımla bu ?? allah allah yaa ıptal ettım kıme baktırıcam off 15 kredı kaldı ıyımı

tatlım boşver falımpir'i .. cidden bilen-eden yok gibi..bana sınavın kötü geçecek dedilerdi gayet de iyi geçti.. Semiha'yı dene bir de ucuzdu sanırım..

tatlım boşver falımpir'i .. cidden bilen-eden yok gibi..bana sınavın kötü geçecek dedilerdi gayet de iyi geçti.. Semiha'yı dene bir de ucuzdu sanırım..

Semiha yi ben denedim, hic begenmedim. Sallamasyondu

sınav tırt diyenler de harun filandı yani.. semiha'dan da vazgeçtim.. bi tek o iyi geçecek demişti de boşver beklesin kredin..belki ilerde iyi biri çıkar

kredım kaldı valla baska bı sacmalık dınlemek ıstemıyorumm ondan beklıyorum valla off

kredım kaldı valla baska bı sacmalık dınlemek ıstemıyorumm ondan beklıyorum valla off

canım ben harunu sevmiştim onun dısında lebuda dan pek hoşlanmadım semiha ise eh yani tavsiye edemem sana bence kredini beklet bakalım yeni birileri gelirse baktırırsın bende suan semada 1. sıradayım merakla bekliyorum

şu an hatta falda gözüküyo, sana sıra gelir umarım. soru sordun mu? soru sormadıysan üstü kapalı sor bence açık vermeden, bende geri yollamıştı çünkü ilk soru sormadan attığımda

yok canım direkt sadede gelmiştim ben cok net bir sorum oldu kendisine :) şuan falda görünüyor bende 1. sıradayım ama falcı bekleniyor diyor hadi bakalım sonucu hepinizle paylasacağım hanımlar :)

palamutcum nasıl övüldüğü kadar varmıymış ayy cok merak ediyorumm :)

ben zamanında çok baktırdım kolay övmemeye çalıştım hep falcıları.hele tellwe falcılarını. artık 2 aydır baktırmayınca enerjim mi doldu nedir kadın anı süper bilmiş. dün aklıma düşenleri bile saymış. ilk defa bu kadar beynime girildi. ama önemli olan gelecek tabi 3 hafta içinde görücez:/

aynen arkadaşlar ufak tefek de olsa çıkan şeyler diğer dediklerinde de umut oluyor onlar da çıkarsa Allahh !! derim

bende su anda beklıyorum bıtanem bakalım ınsallahh o kadar ıhtıyacım varkı yuregımın okunmasına ozellıklede hayırlısı artıkk yaşayıp gorucez

yok canım direkt sadede gelmiştim ben cok net bir sorum oldu kendisine :) şuan falda görünüyor bende 1. sıradayım ama falcı bekleniyor diyor hadi bakalım sonucu hepinizle paylasacağım hanımlar :)

hadi sıra sende artık. bakalım ne diyecek. eğer sana da güzel yorum çıkarsa 3'te 3 iyi referansı olacak valla ben de meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…