falcısema da hala 4. sıradayım cok da tez canlıyımdır hemen istediğim olsun isterimbekle bekle bunaldım kızlaaar
falcısema da hala 4. sıradayım cok da tez canlıyımdır hemen istediğim olsun isterimbekle bekle bunaldım kızlaaar
Ben falımpir i begenmedim hiç çok kısa yorum yapıyorlar
Bende şimdi Kesira Sirel e attım ilk kez deniyorum baktıran var mı
Ben falımpir i begenmedim hiç çok kısa yorum yapıyorlar
Bende şimdi Kesira Sirel e attım ilk kez deniyorum baktıran var mı
bende kafayı yıcemm falımpirmiss falla bu zamana kadar parama acımadım ama acıdım demın lebudaya attım kadın bana yazmıs nerelısın sananee ne alaka benım falımla bu ?? allah allah yaa ıptal ettım kıme baktırıcam off 15 kredı kaldı ıyımı
tatlım boşver falımpir'i .. cidden bilen-eden yok gibi..bana sınavın kötü geçecek dedilerdi gayet de iyi geçti.. Semiha'yı dene bir de ucuzdu sanırım..
tatlım boşver falımpir'i .. cidden bilen-eden yok gibi..bana sınavın kötü geçecek dedilerdi gayet de iyi geçti.. Semiha'yı dene bir de ucuzdu sanırım..
thalixxxx bu sema bir harika dostum
kredım kaldı valla baska bı sacmalık dınlemek ıstemıyorumm ondan beklıyorum valla off
thalixxxx bu sema bir harika dostum
şu an hatta falda gözüküyo, sana sıra gelir umarım. soru sordun mu? soru sormadıysan üstü kapalı sor bence açık vermeden, bende geri yollamıştı çünkü ilk soru sormadan attığımda
sınav tırt diyenler de harun filandı yani.. semiha'dan da vazgeçtim.. bi tek o iyi geçecek demişti de boşver beklesin kredin..belki ilerde iyi biri çıkar
palamutcum nasıl övüldüğü kadar varmıymış ayy cok merak ediyorumm :)
aslında yavaştan tellwe başlığına geçip orada konuşsak bunları, falcı arayan kişilere daha iyi olur o başlıkta olması sanki. ve tabi ki hayırlı olsun pericim diyorum, darısı başımıza diyorum
ben zamanında çok baktırdım kolay övmemeye çalıştım hep falcıları.hele tellwe falcılarını. artık 2 aydır baktırmayınca enerjim mi doldu nedir kadın anı süper bilmiş. dün aklıma düşenleri bile saymış. ilk defa bu kadar beynime girildi. ama önemli olan gelecek tabi 3 hafta içinde görücez:/
yok canım direkt sadede gelmiştim ben cok net bir sorum oldu kendisine :) şuan falda görünüyor bende 1. sıradayım ama falcı bekleniyor diyor hadi bakalım sonucu hepinizle paylasacağım hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?