Vallahi benimde bi daha fal baktırmam lafım kısa sürecek galiba canım, açelyayı beklerken dün kredi almıştım binnaz abladan, fotoğlafları falan çekmiştim, hatta notumu bile yazdım, boşa mı gitsin şimdi
Ah kızlar şu sıkıntılarımız bir geçse şöyle mutlu mesut konuşsak... Kavuşsak dileklerimize. Nasıl istiyorum bunu bir bilseniz.Sizleri tanımama bile gerek yok içinizdeki sıkıntıları görmek için. İnşallah en yakın zamanda güzelleşir her şey. Ve tekrar söylüyorum tarot iyi bakan biri varsa gerçekten enteresan bir şey. :)
kızlar katinaya en güzel kim bakıyor?
bana eylül sonu gibi demiş yani daha var :) tarotun enerjiyi düşürdüğüne bende inanıyorum iyi şeyleri ötler mi bilemiyorum ama ben fazla tarot baktırdığım zaman mutsuz oluyorum bir ara hergün baktırıyordum ve uzun bir süre kendime gelemedim belirgin bir mutsuzluk ve depresyon hali ortaya çıktı şimdi ise sadece nesibeye baktırıyorum arada burada tavsiyeler olunca merak ediyorum mesela geçen gün yine sıkıldım öbce çağan a sonra nesibeye baktırdım bir günde 2 tarot kötü oldu şimdi 1 ay kadar düşünmüyorum baktırmayı zaten yapacak birşey yok söylenenler aynı hep beklemedeyim :)
yk canım ben kesiraya hiç baktırmadım. ben şevval abladan bahsettim.oda aynı sitede binnazablada.
birde rezzan iksire baktırmıştım buradaki yorumları okuyunca ama tamamen fiyasko. yok şöyle olabilir bu da olabilir. ve dediği hiç bir şey çıkmadı.
o siteden gitmiş galiba.
ben şevval abladan çok memnunun. ayrıca tavsiyede veriyor.
Tarotla ilgili benim de şüphelerim var o yüzden ben de çok falım gelirse kahve ve yıldıznameye yönelmeye karar verdim
Kahvede Rezzan Hanım dışında beğendiğiniz kimler var kızlar ? Yıldızname yaptırıp beğenen var mı?
Binnaz ablada. Fahriye ışıksaçan'a tarot gönderdım. ama iğrenç kartlar seçmişim. tırsıyorum
Tırsma tatlım. :) İlişki açılımı mı? Nasıl kartlar ki?
Kelt Hacı yazıyordu canım ya. Ters kılıç,ölüm kartı falan varOkuyamıcam sanırım.
hımm kesirayada rüya yorumu göndermiştm ne bileym çok tuhaf geldi sesi, gergin bi kadına bensiyo ve sezen gibi çok tekrar yapıyo
evet bende tavsiye ederim .hemen hemen her hafta baktırıyorum, ne derse çıkıyor. hatta ilk yorumda çok uzak gelmişti bana söyledikleri, gerçekleşemez ya dedim ve bir puan verdimon güne kalmadan ne dediyse yaşadım. sonra kadından özür diledim falan anlayışla karşıladı. o gün bugündür her hafta fal atarım. katinada daha başarılı bence. eşimle ilgili herşeyi saydı döktü. denemeye değer.
Canım sen bırakmamış mıydın fal işlerini? Birkaç gün önce uzunca anlatmıştın kendini? Hayırdır? :)
Günaydınlar
Bilge Özdoğru ya kahve falı baktıran var mı nasıldır tavsiye eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?