Binnaz Abla

Ben de çok istiyorum bunu ve inanıyorum geçecek gidecek inşallah :)

Tarotla ilgili benim de şüphelerim var o yüzden ben de çok falım gelirse kahve ve yıldıznameye yönelmeye karar verdim

Kahvede Rezzan Hanım dışında beğendiğiniz kimler var kızlar ? Yıldızname yaptırıp beğenen var mı?

canlar binnas abla sitesinde soruların cevabını nasıl alıyorus, şevvale katine gönderdim, saten yasılı ya baya kısa ama önemli ayrıntıları söylemiş, beyzam kısıcak belki ama hepsi aynı şeyleri söylüyor bakalım hayırlısı tabi ilkay hariç tam bi faciaydı ya çocuğu yerden yere vurdu kıyamamki ben ona, sanki onunda başına böle bişi gelmişde hıncını sevdiceğimden alıyo gibiydi ama onun dışında ressan abla nesibe ester kira hepsi onu alttan almamı gerektiğini söyledi

hımm kesirayada rüya yorumu göndermiştm ne bileym çok tuhaf geldi sesi, gergin bi kadına bensiyo ve sezen gibi çok tekrar yapıyo

Canım kusura bakma lütfen..Bir an Kesira Sirelden bahsediyorsun sandım Şevval abla ya iyi diyorsan mutlaka öyledir..

Canım sen bırakmamış mıydın fal işlerini? Birkaç gün önce uzunca anlatmıştın kendini? Hayırdır? :)

hımm kesirayada rüya yorumu göndermiştm ne bileym çok tuhaf geldi sesi, gergin bi kadına bensiyo ve sezen gibi çok tekrar yapıyo

ben kesiraya katina gönderdim geçenlerde çok memnun kaldım çok kararlı bi ses tonu varmış gibi geldi ve falı o kadar netti ki hiç açık kabı bırakmadı yani şöyle olabilir ama böylede olabilir gibi şeyler söylemedi. Ya kızlar faldan falada değişiyo katinayı harika bakan atıyorum kahveyi başaramayabiliyo yada tarotu bilmemneyi

Son düzenleme:

hangi falcıdan bahsediyorsun canım ? ya ben bugün çok fal baktırasım var. nesibe, haleh, rezzan abla ve tahaya baktırdım ben bugüne kadar. hepsi aynı şeyi söyledi fakat henüz gerçekleşmedi. bakalım olur inşallhhhhhh.....

Günaydınlar

Bilge Özdoğru ya kahve falı baktıran var mı nasıldır tavsiye eder misiniz ?

Kızlar Nesibe bana bir zaman söyledi bu kadar zaman icinde diye ama bana o da uzun geldi ya ne bileyim zaten zor birsey aramadan durabilmek... Nefes alıyorum ama geçmiyor kızlar, yasıyorum ama yaşadığımı anlamıyorum. Ne bu sizce baya zaman da oldu, geçecek degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…