Binnaz Abla

uzak gelecek ile ilgili soru sorduğumdan iade etmiş keske genel bir yorum yapsaymış cok güzel kartlar çekmiştim ve merak ediyordum ne diyeceğini... pff mesaj da atamıosun istersen bakarım yazms cevap olarak bak diyecem ama ne duvarı açık ne bsy 2. falı gönderidm yine yeniden 4. sıradayım ve kartlara hiç odaklanamadım hevesim kaçtı ah sema yaa

Bacım sen semaya fal baktırmıştın demi ? ya onun duvarı kapalı da sen mesaj kısmından rica etsen de kahve falını açsa ? bir arkadaşımı yönlendirdim size ama o kahvecidir açar mısınız desen ?

Bacım sen semaya fal baktırmıştın demi ? ya onun duvarı kapalı da sen mesaj kısmından rica etsen de kahve falını açsa ? bir arkadaşımı yönlendirdim size ama o kahvecidir açar mısınız desen ?

he canım baktırdım. tamam bi söyleyim şimdi

dur bakalım 2. falın da bi yorumlansın. zaten kart bahane, onlar net bi şey görürse söylüyolar

semanın falı geldı kısa ve oz uzatmadan guzel bır yorum yapmıs 2 ay var bakallımm hayırlısıı

semanın falı geldı kısa ve oz uzatmadan guzel bır yorum yapmıs 2 ay var bakallımm hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…