Binnaz Abla

canım bende senn gibiyim aramadan duramıyorum en son pasar günü mesajlaşmıştık daha iki gün oldu ama boşluktayım resmen ;(

yapmayın arkadaşlar sizi anlıyorum bende zamanında yaşadım.ama dayanın ve şunların totolarını daha fazla kaldırmayın arayarak,msj yazarak.sizden daha değerli değil hiçbiri.hayatta geçmeyen acı yoktur unutmayın.size boşverin demiyorum,ama kendinizi tutun.

Ben aramıyorum iletişimim yok kendisiyle bu kadar dayandım dayanırım diye dusunuyorum ama boyle de unutuluyor musun bilmeden yasıyorsun. Bu da zor tabi. Ben de yasadım simdiki duruma benzer durumları, her defasında arayıp ya da mesaj atıp keske yapmasaydım derdim.Cunku sende bitmiyor olay, istese o da arayabilirdi diye düşünmek de lazım ve dedigim gibi totoları kalkıyor. İnmiyor da o totolar nasıl birşeyse artık. Eskiden kızlar kendini birsey zannederdi simdi erkeklerde var o hava.

Aynen ya kızlar yapmayın Allah aşkına.2 gündür,1haftadır duramıyorum yazıp bundan yakınıyorsunuz burda öyle kızlar var ki aylardır tek kelîme yazma şansları olmayan (

Farkindayim ben benimkndeki nazi bi kizda gormedim zaten .. 2 aydr hc msj atmiyorm ama 24 saat bkliyorum atsada zatn kesk kesk hep konusmalarimiz,dayanin atmyn,attikca cepte saniyolr ve uzaklasiyolr,zaten bi bayan istedkce bi ilski gtmiyo bnce erkegn istemesi lazim.. iste bnde isrrla bekliyorum,biz 1 aydir buluscaz erteleyp druyo nesibe bna sorma ne zmn blscz diye dedi o gn bgndr sormuyorm bekle bekle bktm artk

En iyisini yapiyosun arayip sormamakla.. Arayip sormamak bi yana benimki aradiginda ben telefona bile cikmiyorum. Hemen buyuk ogluma veriyorum, cunku aradiginda nbr nasilsin bile demeden direk cocuklari istiyodu, ben de sinir oluyodum. Kisa sayilacak bir sure yaptim bunu, dun aradi yine ben ogluma verdim beni istedi telefona cocuklarla ilgili bisey sormak icin. Aldim teli elime ilk sozu naber oldu :) e yani bunu mu yapmak gerekiodu dedim icimden, sunu daha once yapsaydin da sinirimi ziplatmasaydin :)

Yani sozun kisasi bu erkekler iyilikten anlamiyolar yola getirmek icin biraz kendimizi cekmemiz gerekiyo.. Sunu da belirteyim bunu yapan ortaa hicbisey yokken beni sevmedigini, ayrilmak istedigini soyleyen 22 nisandan beri ayri yasadigim esim..

Bu arada yoklamayi unuttum sanma :) uslu uslu duruyoruz di miii?? :))

Son düzenleme:
arkidişler fal sepetinde semira günal hanıma fal baktıran varmı aranızda daha yeni gerçi ama ben fikri olan arkidişler varmıdır merak ettim

melek'in dediği fal çıkan var mı?
bana haziranda ağustosta olacak demiş de...

ismini de doğru görmüş adamın. ama benim saçımı gözümü yanlış tarif etmiş.

arkadaşlar Açelya online ama sadece tarotta online. ben kahve baktırmak istiyordum.çünkü yeni Nesibe ve güven çobana tarot baktırdım.kahve bakmıyor mu acaba? bilginiz var mı?

ben yazılanlar üzerine açelyaya baktırdım öyle şaşırcağım pek birşey bilmedi açıkcası çok tatmin olmadım ama gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yazarım buarada binnaz abla sitesinden gelen mailleri sildiysem geçmişte baktırdığım fallara ulaşma imkanım yok mu acaba?

Buarada ben maalesef bu fal zaafım yüzünden bu sitelere bir ay içinde çok para döktüm bayağa kişiye baktırdım ilk başlarda favorim nesibeydi halada beğeniyorum ama rezzan ablanın dedikleri hep çıkıyor benden ziyade anneme adım adım ne dese çıkıyor çok şaşırıyorum ben rezzan ablayla genelde dertleşme modundayım banada dedikleri yavaş yavaş çıkyor ama annem şoklarda yani onların enerjisi bayağa uyuştu her zaman söylerim zaten fal tamamen enerji olayı bence

Bende onu bekliyordum o zaman hiç baktırmayayım

Fahriye Işıksaçan ' a baktırdım. Çok tatlı bir hanımefendi..Herşeyi de bildi,kişiliğimi,fala inanmayışıma kadar.. tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…