Kızlar Nesibe bana bir zaman söyledi bu kadar zaman icinde diye ama bana o da uzun geldi ya ne bileyim zaten zor birsey aramadan durabilmek... Nefes alıyorum ama geçmiyor kızlar, yasıyorum ama yaşadığımı anlamıyorum. Ne bu sizce baya zaman da oldu, geçecek degil mi?
yapmayın arkadaşlar sizi anlıyorum bende zamanında yaşadım.ama dayanın ve şunların totolarını daha fazla kaldırmayın arayarak,msj yazarak.sizden daha değerli değil hiçbiri.hayatta geçmeyen acı yoktur unutmayın.size boşverin demiyorum,ama kendinizi tutun.
Ben aramıyorum iletişimim yok kendisiyle bu kadar dayandım dayanırım diye dusunuyorum ama boyle de unutuluyor musun bilmeden yasıyorsun. Bu da zor tabi. Ben de yasadım simdiki duruma benzer durumları, her defasında arayıp ya da mesaj atıp keske yapmasaydım derdim.Cunku sende bitmiyor olay, istese o da arayabilirdi diye düşünmek de lazım ve dedigim gibi totoları kalkıyor. İnmiyor da o totolar nasıl birşeyse artık. Eskiden kızlar kendini birsey zannederdi simdi erkeklerde var o hava.
Farkindayim ben benimkndeki nazi bi kizda gormedim zaten .. 2 aydr hc msj atmiyorm ama 24 saat bkliyorum atsada zatn kesk kesk hep konusmalarimiz,dayanin atmyn,attikca cepte saniyolr ve uzaklasiyolr,zaten bi bayan istedkce bi ilski gtmiyo bnce erkegn istemesi lazim.. iste bnde isrrla bekliyorum,biz 1 aydir buluscaz erteleyp druyo nesibe bna sorma ne zmn blscz diye dedi o gn bgndr sormuyorm bekle bekle bktm artk
melek'in dediği fal çıkan var mı?
bana haziranda ağustosta olacak demiş de...
ismini de doğru görmüş adamın. ama benim saçımı gözümü yanlış tarif etmiş.
Günaydınlar
Bilge Özdoğru ya kahve falı baktıran var mı nasıldır tavsiye eder misiniz ?
ben baktırdım fena değil ama bana nesibe ve rezzanın dediklerinin tersini söyledi bakalım hangisi çıkacak ona göre yorum yapıcam
ben yazılanlar üzerine açelyaya baktırdım öyle şaşırcağım pek birşey bilmedi açıkcası çok tatmin olmadım ama gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yazarım buarada binnaz abla sitesinden gelen mailleri sildiysem geçmişte baktırdığım fallara ulaşma imkanım yok mu acaba?
Bende onu bekliyordum o zaman hiç baktırmayayım
sen bilirsin fal enerji işi ben beğenmedim ama beğenende var çok ama bana sorarsan nesibe ve özellikle rezzanın üstüne tanımam kimseyi =)
Ben Nesibeyi beğenmedim ama Rezzan bence de başarılı hisleriyle baktığını düşünüyorum bana söylediği bazı şeyleri gerçekten hissediyor olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?