Binnaz Abla

Canim nasilsin sen normal telefonda hic konusmuslugun oldumu kacaydir kafami kurcalayan birsey var

ay inanmıyorum ya o o paralara neler alısın yani . ya bende eskiden baktırırdım çok ama cafe falcılarına . nettende baktırdım tabi . ama bir falcıya çok kez baktırmıyorum ben . ikinci kez attım işte rezzana tam tersini söylemiş ilk söylediğinin inanamadım kulaklarıma çünkü güveniyordum ona . foss çıktı yani . olumsuz söyledikleri çıkar evet çünkü zaten hayatımız olumsuz
off yaa herkes istediğine kavuşsa keşke fallara gerek kalmasa ne güzel olurdu ..

:):) takılmayalım bence fal olaylarına kızlar..uzak duralım bu durumların geçici olduğuna ınanalım bir iki yıldan hayatımızın bambaska olacagını düşünelim...benim duygularım hüzünlerim kimseye ekmek kapısı olmasın artık...
çünkü gerçekten falcılar boş ümitlere sürüklüyor

evet aynen boş ümitlere sürüklüyor . bir kişi vardı hayatıma giren . onun için baktırmıştım ben . ilkay güre falan baktırdım o olumsuz konuştu . birde rezzanı deneyyeim dedim rezzan abla çok olumluydu . herşey çok güzel olucak boyutunda .geçen baktırdım tamamen olumsuz olmuş . nasıl döndü anlamıyorum birden . okadar ümitlenmiştim ya aylarca ..yazık valla . insanları umutlarını ekmek kapısı yapmışlar . bizde zaten zorda kaldğımız için çalıyoruz kapılarını ..

Alcanzarim gunnur suan program yapiyor musaitsen bi baksan canim

Canım dışardayım bakabilmem imkânsızdı,inşallah yarın bi aksilik olmazsa,o kadını bende merak ediyorum, ve canım şu aralar sağlam tarafından fal çekmiyor değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canim 2- 5 arasi valla benimde oyle

kıyamam canım benım...şimdi sen şok oldun tabiii...
bizim bünyemiz alıştığı için bişey olmuyor:)

kızlar günaydın bir yerlerde bir cezmi var mış telefonda bakıyor galiba bilgisi olan var mı?
Benim bi yakınım uzun zaman önce Cezmi'nin müşterisiydi.Ataköy taraflarında evinde bakıyodu o yıllar.
Falından memnundu, ama ilginç olanı oda izini kaybetti.Cezmi için öldü diyen oldu,falı çok iyi diyen oldu,dolandırıcıydı kaçtı diyende çıktı.Cezmi şu an büyük bi sır.Adam yaşıyomu ölümü o bile net değil.

Vallahi öyle ,kurşun geçirmez olduk fallara karşı:)

ben çok beklemiştim de o kişiyi dönücek dedi adam döndüde ama yine gitti . bu seferde olmayacak sizin iş dedi . baştan dönücek herşey çok güzel olucak diyordu . ah ah nasıl üzüldüm ya . kadına çok güvenmiştim çünkü . değişitrdi falını

onuda bende duydum cezmiyi . evine gidiyordular galiba bu cezmiye . ölmüş mü ki cezmi .

onuda bende duydum cezmiyi . evine gidiyordular galiba bu cezmiye . ölmüş mü ki cezmi .

Az önce yazdığım olasılıklar sözkonusu, öldüysede net olarak adam şu zamanda öldü diyende yok.Adam İsa gibi göğemi yükseldi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…